TNG Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Ce va timp in urma,un american se lauda cu un filmulet pe net care spunea ca desface o anvelopa de pe janta si o monteza la loc intr-un minut. Am incercat si eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 5, 2011 Autor Share Postat Aprilie 5, 2011 Este inventia mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 (editat) Ce va timp in urma,un american se lauda cu un filmulet pe net care spunea ca desface o anvelopa de pe janta si o monteza la loc intr-un minut.Am incercat si eu.... foarte tare. bravos! daca e pe youtube filmuletu cu americanu, da-i respond si pune filmuoetu tau. Editat Aprilie 5, 2011 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 5, 2011 Autor Share Postat Aprilie 5, 2011 Nu-l mai gasesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 diferit, interesant bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Super miÂşto. Eu mă chinui mult mai mult, dar nici n-am aparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Bravo, George! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Muzica face totul ). Felicitari pentru record! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 6, 2011 Autor Share Postat Aprilie 6, 2011 Muzica face totul ). Felicitari pentru record! Multumesc! Muzica asa s-a potrivit la momentul respectiv pe radio.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 supertare in orasul in care locuiesc exista in jur de 10-12 vulcanizari si niciuna nu se baga la schimbat cauciucurile la motociclete, ca cica nu au aparat de prindere a jantei...in fine, eu le ''lucrez'' acasa ca in evul mediu cu leviere, noroc ca le schimb rar, 1 data la 7-8 mii km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t_marius_06 Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 Respectele noastre ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrisss Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Frumoasa treaba....Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 am si eu o nedumerire referitoare la site, nu apare nici o date de contact, nici ujn nr de tel. daca vrea cineva sa ia legatura cu voi pentru reparatii, etc care e procedura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 13, 2011 Autor Share Postat Aprilie 13, 2011 am si eu o nedumerire referitoare la site, nu apare nici o date de contact, nici ujn nr de tel. daca vrea cineva sa ia legatura cu voi pentru reparatii, etc care e procedura? Daca vrei cu adevarat o sa ma gasesti! Nu suntem noi, sunt doar Eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Ce va timp in urma,un american se lauda cu un filmulet pe net care spunea ca desface o anvelopa de pe janta si o monteza la loc intr-un minut.Am incercat si eu.... unde ai vulcanizarea ? .. tu esti actorul principal din film ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 unde ai vulcanizarea ? .. tu esti actorul principal din film ? 1.ATELIER(SI VULCANIZARE).IN CIOLPANI. 2. el E! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 supertare in orasul in care locuiesc exista in jur de 10-12 vulcanizari si niciuna nu se baga la schimbat cauciucurile la motociclete, ca cica nu au aparat de prindere a jantei...in fine, eu le ''lucrez'' acasa ca in evul mediu cu leviere, noroc ca le schimb rar, 1 data la 7-8 mii km la mine pana la urma au reusit sa-mi schimbe cauciucul la o vulcanizare "auto",dar mi-au zgariat serios janta, asa ca data viitoare tot la leviere o sa apelez si eu, norocosi astia din bucuresti cand vine vorba de vulcanizari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Probably the best mechanic in Romania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Si in cazul meu a fost un record breaker (versiunea praf)... si mi-a zgariat janta putin ... Nu i-am platit nimic. Fainrecord. Pune-l response la acela de 1 minut ... spargi audienta 10 mil vizite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 1.ATELIER(SI VULCANIZARE).IN CIOLPANI.2. el E! LOL ... ma scuzi ... am vazut demonstratia doar pentru vulcanizare ... sper ca n-am jignit. TNG ... in Ciolpani ... pe dreapta, pe stanga ? ... sau ai clienteala selectata deja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 16, 2011 Autor Share Postat Aprilie 16, 2011 Am spus mai sus ,cine vrea cu adevarat sa ma gaseasca poate afla nr meu usor, sau PM sau mess mail etc.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vio999 Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 postul cu 60 secunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 7, 2011 Autor Share Postat Iunie 7, 2011 Frumos,dar daca fac asta la un k11 cu 300km pe bord nu stiu cum ar reactiona proprietarul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PH19KiD Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Probably the best mechanic in Romania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate