Alexyz2006 Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Pai asemanatur cu RS-ul este NSR-ul,care are si look,si motor in 2 timpi,nu era nevoia sa mai scoata una la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Pai asemanatur cu RS-ul este NSR-ul,care are si look,si motor in 2 timpi,nu era nevoia sa mai scoata una la fel. Nsr-ul e de domeniul trecutului Mie chiar imi plac modele noi,parca au mai multa pesonalitate(un lucru de care aveau nevoi),mai ales cele pe alb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 nsr-ul e prea frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Stiu ca nu se mai fabrica,dar eu nu as schimba-o cu nimic in lume de 125,si nu spun asta pt ca e a mea,dar am avut posibilitatea sa imi iau si RS,si Mito,si cbr,dar pe NSR am ales-o pentru ca arata si bine,se aude si bine,si e HONDA .Poate fuge mai tare RS-ul dar sincer nu imi pasa,ca eu nu am luat-o sa ma dau cu ea pe circuit,ci ca sa invat ceva cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 CBR`u asta nou pare mai "gros" decat cel vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rony Postat Octombrie 21, 2006 Autor Share Postat Octombrie 21, 2006 (editat) Iata inca cateva poze.... Asfalt uscat... Editat Octombrie 21, 2006 de Rony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 mi-a zis si mie azi baiatu dela show-roam ca are injectie si 1 cal in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 frumos rau noul cbr 125,dar ar fi modificat si codita are fi iesit perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 si cum ziceam...pare "mai gros" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Intr-adevar arata foarte bine.Daca ar avea pneuri mai late ar fi cea mai tare de 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 200 km/h? Haha lol. Imi plac oamenii optimisti In alta ordine de idei, ar fi fost dragut ca macar de data asta japanezii sa nu dea dovada de chitrosenia lor legendara si sa fi pus furca inversa in loc de d-aia clasica. Adica, ce naiba, pana si aia de la Peugeot au pus furca inversa pe Ludix si ala-i un amarat de scuter. Chiar nu putea un colos industrial ca Honda sa-si permita 'luxul' asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HnX Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 a inceput sa faca concurenta la Rs la frumusete... ca de fiabilitate nu se compara... pui cauciucuri mai groase un pic.. si iese super... Motor Fiabil, pe Injectie, mai puternic cu 1 cal Design Atractiv Consum Mic Pozitie Confortabila Ghidon Inalt Eu unu stiu ce aleg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 a inceput sa faca concurenta la Rs la frumusete... ca de fiabilitate nu se compara... pui cauciucuri mai groase un pic.. si iese super... Motor Fiabil, pe Injectie, mai puternic cu 1 cal Design Atractiv Consum Mic Pozitie Confortabila Ghidon Inalt Eu unu stiu ce aleg... foarte frumoasa cu rotile alea e oribila.pune-o langa o motocicleta de 600 si o sa vezi diferente enorme.cbr125 e semi-motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 (editat) iar incepe asta..cauta scandal... Puyo tot nu te-ai lasat ma de sportul asta? Editat Octombrie 31, 2006 de soriyn17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 tu mai iesi ma la plimbari ceva ? ia vezi kum vii maine la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Este o motocicleta micuta si frumoasa... imi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 (editat) Motor Fiabil, pe Injectie, mai puternic cu 1 cal Design Atractiv Consum Mic Pozitie Confortabila Ghidon Inalt Motorul 2007 e pe injectie (are si catalizator cu sonda lambda) dar are tot 14 CP. Iar cei care critica pneurile prea inguste sa nu uite ca manevrabilitatea are de cistigat de pe urma chestiei asteia (discutabile estetic, ce-i drept). Din simplul motiv ca, cu gume inguste, acelasi viraj la aceeasi viteza necesita o inclinare mai mica decit pe un motor cu gume mai late (vezi Univers Moto, Tehnici de pilotaj - VIRAJELE). Editat Octombrie 31, 2006 de Bunicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 Mi-as pune botu de 2007 cand iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 Mi-as pune botu de 2007 cand iese Tie in general iti place sa pui botu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 Motor Fiabil, pe Injectie, mai puternic cu 1 cal Design Atractiv Consum Mic Pozitie Confortabila Ghidon Inalt Motorul 2007 e pe injectie (are si catalizator cu sonda lambda) dar are tot 14 CP. Iar cei care critica pneurile prea inguste sa nu uite ca manevrabilitatea are de cistigat de pe urma chestiei asteia (discutabile estetic, ce-i drept). Din simplul motiv ca, cu gume inguste, acelasi viraj la aceeasi viteza necesita o inclinare mai mica decit pe un motor cu gume mai late (vezi Univers Moto, Tehnici de pilotaj - VIRAJELE). Subscriu ,perfect adevarat ... Fratilor ,vreti roti late ,luati-va de 600 ,1000 si gata...pe un traseu ca Siriul face o mobrisca ca cbr-ul 125 ,pe rs ,de nu-l mirosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 bah fratilor dak va uitati bine in prima poza...are o gaurik in fatza carenei o avea si cbr sist ala de ramair sau cum ii zice??? de baga aer fortzat in filtru?? i-a uitati-va mai bine..mi se pare mie?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 http://www.honda-bikes.ro/interior.php?cat=1&id=70# Au bagat astia pretul final de 4.000 euro, mai ieftin cu 300E decat modelul precedent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 http://www.honda-bikes.ro/interior.php?cat=1&id=70# Au bagat astia pretul final de 4.000 euro, mai ieftin cu 300E decat modelul precedent. Am fost dupa amiaza la Honda dar nu bagasera modelu` nou ,chiar sunt foarte curios cum e Oricum,ptr ce ofera pretu e ok si ciudat,mai ieftina ca modelul precedent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Abia astept sa iasa fata aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) 4000 de euri,e un pret un pik cam mare pt un cbr,asa mi se pare mie Editat Februarie 13, 2007 de micro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate