B.B. Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Gata, ne-am facut si noi topic. Sinner, ai legatura. Deci, maine ne vedem la garaj, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 frate, esti cu capu', aici o sa vorbim numia noi doi? he ahea hea hea. pana la garaj hai dreaq la o cafea ca e soare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 21, 2011 Autor Share Postat Aprilie 21, 2011 Stai sa fac cafea... acusica-i gata, ai lapte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 da, dar e foarte concentrat ma duc acum al baie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Ha, ha, 10% uarn de fiecare pentru chat pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 21, 2011 Autor Share Postat Aprilie 21, 2011 Partea funny e ca suntem in aceeasi tara, in acelasi oras... si.. spate in spate Adica am putea vorbi unu cu altu daca ne-am scoate castile de pe urechi, dar e mai fun pe forum ... Sinner, mai vrei cafeau sa nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 eu zic sa te pregatesti cu hartie igienica, lume anu stie, dar le zic eu.. urmeaza sa mergem pe pista si cand o sa treaca aia pe lagna tine os a iti invarta casca pe cap sa nu t sperii .. iti dau niste guma .. sa iti bagi in urechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 eu zic sa te pregatesti cu hartie igienica, lume anu stie, dar le zic eu.. urmeaza sa mergem pe pista si cand o sa treaca aia pe lagna tine os a iti invarta casca pe cap sa nu t sperii .. iti dau niste guma .. sa iti bagi in urechi =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 22, 2011 Autor Share Postat Aprilie 22, 2011 Lasa ma, ca nu ma sperii asa repede.. vedem noi pe 3 care pe care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Mergeti la SBK tipilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 18, 2011 Autor Share Postat Iunie 18, 2011 Da, mergem. Eu sigur, de Sinner nu stiu.. cred ca vine si el sa transmita live pe ducatiblog.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Salut. In august o sa vin la Brno pentru vreo trei-patru zile. Imi puteti recomanda o cazare decenta, la pret bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxus Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Sa traiti vecinilor! Noroc cu internetul de la servici ca asa mai vad si eu ce se mai intampla pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 4, 2011 Autor Share Postat August 4, 2011 Salut. In august o sa vin la Brno pentru vreo trei-patru zile. Imi puteti recomanda o cazare decenta, la pret bun? Mai rapid ne gasesti pe mess. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Sta cineva in Praga? O sa fiu acolo de pe 5 pana pe 8 noiembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorad Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 salutare este cineva in brno acum? am nevoie de niste informatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandy202 Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 nu sunt in Cehia dar sunt in Slovakia (relativ aproape) ma gandesc ca sezonul asta in weekenduri pot ajunge imediat la voi Ceva activitati ? ....ma cam plictisesc singur ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOKIX Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 salut baeti. tot prin zona ma aflu si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandy202 Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 (editat) salut baeti. tot prin zona ma aflu si eu. poi tzinem legatura si eu sunt prin zona Editat Iunie 23, 2014 de bandy202 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unick Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 hai salut,mai e cineva prin cehia? am sa ajung si eu de saptamana viitoare si ma intereseaza in principiu cam cum sunt treburile pe acolo si ce cartela imi iau cu internet preferabil prepaid ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Salut! E cineva in Praga dispus sa vada o masina pt mine si apoi sa ma ajute cu achizitia ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 2, 2019 Share Postat Decembrie 2, 2019 Sal. Careva prin Cehia care sa imi vb cu un ceh pentru 2-3 piesulici. Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate