Vrsv Gunoier Postat Decembrie 14, 2017 Share Postat Decembrie 14, 2017 (editat) Domnilor multumesc!. Am descoperit o impreuna cu un prieten la Alexandria si am hotarat sa intre in posesia lui avand in vedere ca Motoreta Carpati nu este specialitatea mea, momentan avand alte proiecte in derulare. Editat Decembrie 14, 2017 de Vrsv Gunoier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 ar fi util si instructiv sa ma dau si eu cu partzoneta asta romaneasca, simpatica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Decembrie 20, 2017 Share Postat Decembrie 20, 2017 Încă una salvată de la topit,păcat că nu are acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 21, 2017 Share Postat Decembrie 21, 2017 Nu ai nevoie de acte pentru moped. Declaratie pe propria raspundere ca ai luat-o din targ si o poti inmarticula pe primarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Decembrie 21, 2017 Share Postat Decembrie 21, 2017 Da,așa este,azi am aflat și eu treaba asta.nu mă pasionează mopedurile dar pe o capra că asta mă dădeam cu mult timp in urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Ianuarie 1, 2018 Share Postat Ianuarie 1, 2018 sal nu inmatriculeaza nici o primarie fara cartea identitate eliberata de RAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Ianuarie 2, 2018 Share Postat Ianuarie 2, 2018 Salut. Eu am înmatriculat Mobra50 cu act vânzare-cumparare plus certificat de înmatriculare original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 3, 2018 Share Postat Ianuarie 3, 2018 sal nu inmatriculeaza nici o primarie fara cartea identitate eliberata de RAR Ca sa demonstrezi ca ai intrat legal in posesia mopedului ai nevoie de acea declaratie notariala. Pentru impunere la impozit. Cartea de identitate oricum iti trebuie si nu e o problema sa o faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 Un Ij abandonat.Motorul e țapăn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 (editat) L ai găsit, sau ? O bujie lipsea ? Carburatorul ? Editat Aprilie 28, 2018 de BMWs1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 Salut.lipseste o bujie,carburatorul etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 Motorul tapan=blocat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 Da..țapăn.Omul zice că luna trecută se învârtea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 Da,da,cum sa nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 Aşa am spus şi eu.I-am oferit 50 lei,nu a vrut să-l dea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 Trebuia să-i ceri 50 de lei ca să-l scapi de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 IJ Jupiter 4 cu motor de IJ Jupiter 3. Motocicleta o să devină donatoare pentru altele sau o să ajungă la fier vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 29, 2018 Share Postat Aprilie 29, 2018 Dacă interesează pe cineva,motoreta e în Timişoara,zona Freidorf.Pot să fac rost de un nr de tel. » Post actualizat in 07 May 2018 15:56 L-am luat.Va deveni suport pentru flori.Mai am de lucru la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 O mobra care a vazut si timpuri mai bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 Acum calare si pe el ... asteptandu-si urmatorul detinator, parca tanjea dupa cineva acolo...locul sa remarcat rapid datorita lui, mandria noastra, fiarele vechi de ce oare?!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 9, 2018 Share Postat Iunie 9, 2018 Dacă interesează pe cineva,motoreta e în Timişoara,zona Freidorf.Pot să fac rost de un nr de tel.» Post actualizat in 07 May 2018 15:56L-am luat.Va deveni suport pentru flori.Mai am de lucru la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 Ceva ce urmeaza o fi salvata si pusa pe drumuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat August 14, 2018 Share Postat August 14, 2018 (editat) Simson Avo expus intr-o statie de benzina in orasul Edirne Editat August 14, 2018 de Lupu.D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 21, 2018 Share Postat August 21, 2018 (editat) Mai este un AWO sport cu atas Stoye expus pe terasa restaurantului Piranha din Bucuresti. Editat August 21, 2018 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Octombrie 27, 2018 Share Postat Octombrie 27, 2018 Aflata pe marginea drumului...trista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate