csman Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 am inceput acum cateva saptamani in urma sa imi fac o toba calculata , auzisem de la stressu de asta(sa nu se inteleaga ca am colaborat) si am zis sa o pun in practica ca nu am nimic de pierdut . am masurat mai multe lucruri pe la motor introdus date in program mi-au iesit dimensiunile , desfasurarea conurilor in autocad , scos pe hartie la scara 1/1 taiat tabla dupa hartie , indoit la presa si sudat in argon ... si asta e . Maine o voi monta sa vad ptr ce am muncit ... atasez niste poze cu stagiile de proiectare deabia scoase la imprimata fasiile de tabla taiate produsul final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 (editat) foarte frumos, ti-ai facut o camera de expansiune cum au acum toate motoarele in 2t, si care este indispensabila, dar nu cumva are un diametru prea mare la iesire? oricum daca ai calculat poate asa o fi mai bine, sunt f. curios daca sesizezi vreo diferenta. In principiu ar trebuie sa se tureze mai putin/mai greu, dar sa ai mai multa putere, mai ales la deal Editat Octombrie 18, 2006 de styx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 asteptam rezultatele si raportul final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Octombrie 18, 2006 Autor Share Postat Octombrie 18, 2006 foarte frumos, ti-ai facut o toba de expansiune cum au acum toate motoarele in 2t, si care este indispensabila, dar nu cumva are un diametru prea mare la iesire? oricum daca ai calculat poate asa o fi mai bine, sunt f. curios daca sesizezi vreo diferenta. In principiu ar trebuie sa se tureze mai putin/mai greu, dar sa ai mai multa putere, mai ales la deal maine vad ptr ce am muncit , am emotii mai atasez o animatie ptr cine nu intelege cum functioneaza toba asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 Nu ne spui si noua cum fu? Suntem si noi curiosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 wow...faci ce aveam eu de gand sa ii fac la minsk ...tare sunt curios de efect...placebo sau nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 daca a masurat bine nu e placebo... am eu o vaga parere ca a gresit ceva dar sa vedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 daca a masurat bine nu e placebo... am eu o vaga parere ca a gresit ceva dar sa vedem! Ba!!! Vreau si eu!!! Daca vin sambata seara la zid, putem sa ne intalnim? Vreau sa vad minskul tau cu toba pusa. Si vreau sa-l vad si pe Stress. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 foarte frumos, ti-ai facut o camera de expansiune cum au acum toate motoarele in 2t, si care este indispensabila, dar nu cumva are un diametru prea mare la iesire? oricum daca ai calculat poate asa o fi mai bine, sunt f. curios daca sesizezi vreo diferenta. In principiu ar trebuie sa se tureze mai putin/mai greu, dar sa ai mai multa putere, mai ales la deal partea din dreapta e iesirea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Super.O sa iasa super racer Minskul ala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 minsk de curse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Octombrie 19, 2006 Autor Share Postat Octombrie 19, 2006 azi am reusit sa o montez sa trag o fuga pana pe cartodrom si sa vad ce si cum , primul lucru pe care l-am observat e ca se tureaza mult mai repede ajungand la punctul in care nu ii mai da scateie , cea mai mare diferenta am simtit-o in deal fata de toba veche nici nu se compara nu mai e nevoie sa il turez ca sa urc dealul si sa dau o treapta inferioara .... per total se simte considerabil diferenta eu fiind multumit de rezultat , ar mai fii si un dezavantaj , zgomotul care il veti auzi si in filmuletul care il atasez si 2 poze , astept si alte intrebari din partea voastra Video000.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 meserie cimpoiul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 ce nu i-ai sudat si tu o ureche la toba aia? nu e pacat la cat de bine arata sa fie legata cu sarma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 momentan e in teste..o sa ii sudeze ureche,o inveleshte in carbon,si scrie pe ea ARROW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 zgomotul ala este foarte normal pt. ca tu de fapt mergi cu ea fara toba acum aia e doar camera de expansiune, eu recomand sa-i pui un cot de 180grade la toba si sa cauti pe la dezmembrari o toba mai micutza sa ii pui, eu nu sunt un fan al tobelor galagioase am atasat o poza ca sa vezi la ce ma refer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 fain... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Octombrie 19, 2006 Autor Share Postat Octombrie 19, 2006 asta vreau sa fac dar nu pot face peste noapte ... o sa mai dureze dar voi face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 asta vreau sa fac dar nu pot face peste noapte ... o sa mai dureze dar voi face iti faci si tu un pustiu de bine si ne dai si noua intr'un pdf sau alt format sectiunile de tabla? faina idee... si bine ca ai pus'o in aplicare. felicitari pentru tenacitate!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 cu tot resp pt munca ta omule...da,toba sport p minsk...c dreacu...urmeaza semighidoanele...carenele...shi tot un fier rusesc o sa fie...parerea mea e ca-s bani irositi aiurea...vrei ceva mai puternic...schimbi fieru mai ales la niv asta unde orice investitie e in van... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Si daca n-avem bani de mai mult ce sa facem? sa merge pe principiul merge si-asa? cu rugina, nevopsite, nesegmentate, cu frane jalnice, cu cauciucuri din care ies sarmele? Pe principiul Daciei: "E masina proasta dom-le n-are stabilitate( da arcurile si telescoapele au 20 de ani), frana tine la ultima pedala(O garnitura n-am schimbat dom-le in douj de ani de cand o am), fuge curu ( da din cauciucuri ies sarmele)... Da imi fac treaba cu ea, am adus vinu de la tara, am carat 10 saci de varza ca m-a rugat si nea mitica sa-i aduc si lui, ma duc acu de Craciun sa iau si doi porci... da e masina proasta dom-le... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 cu tot resp pt munca ta omule...da,toba sport p minsk...c dreacu...urmeaza semighidoanele...carenele...shi tot un fier rusesc o sa fie...parerea mea e ca-s bani irositi aiurea...vrei ceva mai puternic...schimbi fieru mai ales la niv asta unde orice investitie e in van... nu e in van deloc... cu putina munca poti sa si mergi cu minsku' cu 100 constant... evident, n-ai mai folosi ulei romanesc da'... si sa stii si tu ca la 2t toba nu numai ca mareste performantele dar scade si consumu'! acum daca i-ar pune si o muzicutza ar fi tare de tot minskuletzu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Octombrie 22, 2006 Autor Share Postat Octombrie 22, 2006 cu tot resp pt munca ta omule...da,toba sport p minsk...c dreacu...urmeaza semighidoanele...carenele...shi tot un fier rusesc o sa fie...parerea mea e ca-s bani irositi aiurea...vrei ceva mai puternic...schimbi fieru mai ales la niv asta unde orice investitie e in van... am luat in considerare si faptul asta inainte de a ma apuca , dar fiind satul de vorbele celorlalti care vorbeau despre tobe , am zis ia sa nu pierd vremea si sa ma apuc sa o fac , ce o iesi o iesi nu e in van deloc... cu putina munca poti sa si mergi cu minsku' cu 100 constant... evident, n-ai mai folosi ulei romanesc da'... si sa stii si tu ca la 2t toba nu numai ca mareste performantele dar scade si consumu'! acum daca i-ar pune si o muzicutza ar fi tare de tot minskuletzu'! partea cu consumul ramane de vazut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 frumoasa toba...si arata marfa...plus ca e eficienta ....ia sa nu mai lauzi chinezariile pe topicu ala, mai ales acum ca ai minsk smecher ...bv tie si daca mai ai idei dastea, posteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 eu zic k faza cu toba sport e o prostie, luand incalcul k minsku nu este un motor de "Racing". Lasal draku asa kum lau fakut rusii, k mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate