raduprint01 Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 Bravo, mie mi se pare ca arata genial motorul, ma si vad la niste ture lungi cu ea bafta cu proiectul, sper sa ai parte de o baza sanatoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 9, 2014 Autor Share Postat Iunie 9, 2014 Am salvat acest GPZ 550 de la distrugere. Motocicleta este intr-o stare extraordinar de buna pentru cei fix 30 de ani pe care ii are. Restaurarea a inceput deja. Am salvat acest GPZ 550 de la distrugere. Motocicleta este intr-o stare extraordinar de buna pentru cei fix 30 de ani pe care ii are. Restaurarea a inceput deja. Am avut si io modelul asta...e formidabila motocicleta..doua sezoane .. si nici macar o oscilatie la relanti nu mi a facut!) al meu era de 750..acu am vazut ca al tau e de 550..in fine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tom Cat Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 http://olx.ro/oferta/kawasaki-kz-440-a-ID1Xig3.html Eu vreau sa vand clasica japoneza, pentru orice lamuriri ma puteti contacta pe privat sau telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 (editat) Eu vreau sa vand clasica japoneza, pentru orice lamuriri ma puteti contacta pe privat sau telefon. si eu la fel : http://olx.ro/oferta/honda-cb-moto-vintage-clasica-pt-cafe-racer-ID1x7NZ.html Editat Iunie 10, 2014 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 In Timisoara,Suzuki GS750,'79 fabr.Proprietarul il vinde ptr. piese de schimb,fara acte.-250euro.Daca exista interesati,p.m.-me ptr. date de contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 12, 2014 Autor Share Postat Iunie 12, 2014 Am salvat acest GPZ 550 de la distrugere. Motocicleta este intr-o stare extraordinar de buna pentru cei fix 30 de ani pe care ii are. Restaurarea a inceput deja. Neaparat sa pui niste poze frumoase dupa restaurare...iubesc modelul asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Nenea Jeane iubesti gpz-ul dar la honda sabre[Luky] ai fost ? Nu ai dat nici un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 16, 2014 Autor Share Postat Iunie 16, 2014 Am fost..da ghinion de nesansa..avea motoru spart..distribbuutia atarna pe afara..pacat. sunt in negocieri pt un gs 750din 79.sa vedem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Ti-am spus ca e cazuta rau . Spor la negocieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 gs400 din 81 se pune ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Bineinteles. Poze ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 gs400 din 81 se pune ? asta zic ca e una din bazele foarte bune pentru cafe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 tocmai aia se va face (dar in limitele legale pentru italia) ..poze putin mai incolo ca e pe drum catre mine iar dupa aia inca vreo 3-4 motoare gasite de mine ..bune pentru caffe sau restaurat » Post actualizat in 18 Jun 2014 14:01motorul e asta ..tocmai a ajuns la cluj ,unde baietii l-au luat in primire,si daca totul e ok , vineri pleaca spre mine http://olx.ro/oferta/suzuki-gs-400-ID1ZuJb.html#a6d957c8ae » Post actualizat in 18 Jun 2014 14:02cb400n la bani de nimic http://olx.ro/oferta/honda-cb400n-ID1Y27F.html#fc21c83642 » Post actualizat in 18 Jun 2014 14:04http://olx.ro/oferta/yamaha-500-cmc-ID1Tugd.html#1bdd6b8a5f stare buna ...vazuta,negociata la 500 , dar dupa aia a aparut gs400 si l-am preferat pe ala » Post actualizat in 18 Jun 2014 14:04http://olx.ro/oferta/yamaha-xs400-ID1EYxL.html#1bdd6b8a5f » Post actualizat in 18 Jun 2014 14:05asta mi-a placut super mult ...dar ceva m-a tinut departe de ea .. http://olx.ro/oferta/honda-vf400f-sta-degeaba-IDGva7.html#1bdd6b8a5f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 ..da ghinion de nesansa.. cum suna asta spor la cautari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 24, 2014 Autor Share Postat Iunie 24, 2014 Azi mi sa indeplinit un vis din adolescenta...sunt cu adevarat fericit. sunt atat de fericit ca nu vreau sa imi impart bucuria cu nimeni...azi o pastrez doar pt mine!!...va pupa Jean. Mi am luat o! E a mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Azi mi sa indeplinit un vis din adolescenta...sunt cu adevarat fericit. sunt atat de fericit ca nu vreau sa imi impart bucuria cu nimeni...azi o pastrez doar pt mine!!...va pupa Jean. Mi am luat o! E a mea! Bine bune, da vezi ca imediatbe maine, poate ne spui si noua ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Azi mi sa indeplinit un vis din adolescenta...sunt cu adevarat fericit. sunt atat de fericit ca nu vreau sa imi impart bucuria cu nimeni...azi o pastrez doar pt mine!!...va pupa Jean. Mi am luat o! E a mea! Jeane, daca nu zici il sun pe Robert, sau pe George, si te dau in fapt! Acu', ce sa zic, sa te bucuri de ea, deh, primii 40 de ani din adolescenta sunt cei mai grei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Suspans mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Aripioara de 1000...buna treaba . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 25, 2014 Autor Share Postat Iunie 25, 2014 Poze; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Pfuaii, sincer iti spun ca balesc Bravo, cred ca a meritat asteptarea. Daca vrei sa te ajut cu restaurarea, nu ezita sa-mi spui. Superba » Post actualizat in 26 Jun 2014 07:06 In completare, tre sa ma laud si eu ca am primit atestatul de la RCR pentru Suzuki , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jawa Script Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Azi mi sa indeplinit un vis din adolescenta... Sa o stapanesti sanatos. Totusi, trebui sa-ti urez si spor la treaba si la bani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Dupa ceva cautari am gasit o Honda cx 500 custom. Ce parere aveti de acest model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Dupa ceva cautari am gasit o Honda cx 500 custom. Ce parere aveti de acest model. Salutare. Eu am am GL 500 Silvewring care este același model (diferă puțin cadrul din câte știu eu și are un singur telescop pe spate), cu același tip de motor și transmie tot pe cardan. Mie îmi place foarte mult motocicleta, este destul de confortabilă dar o mare problemă sunt piesele de schimb, în special distribuția. Acum 2 ani am stat 4 luni până am găsit pe ebay.de o patina conducatoare a lanțului pentru că acest element nu se mai fabrică. Patina întinzătoare și arc am mai găsit uitate undeva pe stoc. Motorul este fiabil, al meu are o problemă pe cilindru și îmi papă ulei, trage foarte bine pt cei 50 de cai și 240 kg la liber. Mai multe detalii mecanice nu-ți pot oferi. De curiozitate, cât e prețul? Din păcate iar am o problemă cu a mea. Curgea ulei pe undeva pe sus care se prelinge pe capaul ambreajului, pe la elicea radiatorului și deși am schimbat simeringul săptămâna trecută, azi am găsit din nou capacul murdar. Cred că am să o vând prin iarnă dar trebuie să găsesc un pasionat care este dispus să bage bani în ea, căci acum 2 ani am băgat 3.000 lei în piese, manoperă și vopsire și uite că tot mai am probleme cu ea. S-ar găsi vreun pasionat interesat de modelul ăsta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate