Sari la conținut

Accident BD. Unirii ' pe langa Alba Iulia


anics112
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 107
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

La 26 de ani? Ma cam indoiesc. Eu cred ca ori a venit si a facut cumva stanga/dreapta prea tare, a atins bordura si de aici a inceput catastrofa "s-a izbit dintr-o bordură în alta Âşi s-a lovit de stâlp"...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-l ierte!

E posibil sa fi suferit vreun infarct sau ceva similar...Pentru ca altfel, ar fi, intr-adevar, un accident foarte straniu.

infarct la 26 de ani?

 

Sa ii fie tarana usoara! :rose:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

infarct la 26 de ani?

 

Sa ii fie tarana usoara! :rose:

se poate face infarct , atac cerebral la virsta aia ,am avut coleg de salon un pusti la 23-24 de ani

care a suferit un atac cerebral , stressul , nervii, supararile ,tigarile

sunt cele care duc la asa ceva .pustiul ala din spital nu a fumat

in viata lui dar a fost..... la melodie de un manager pina a clacat (atac cerebral).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-l odihneasa in pace ! Nu imi vine sa cred inca ca Alex s-a dus, nu era genul care sa mearga tare, era un tip cumpatat si calm ..

 

Nu cred in ipoteza cu atac cerebral si alte d-astea, dar nu ai niciodata de unde sa stii, fiind si foarte cald afara e posibil sa fi avut un moment de neatentie ... dar noi ne tot putem da cu parerea aici degeaba, foarte trist este ca baiatul asta s-a stins si nu merita asta, era de nota 20+.

 

Pacat de el ! RIP :rose:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-l miluiasca !

Am vazut cind l-au luat cu sacul in care era bagat si pus intr-o duba . E ceva extrem de demoralizant . Un om viu in urma cu citeva clipe , ajuns aruncat pe iarba mort si bagat intr-un sac alb . Nici nu vreau sa ma gindesc ce va fi cind vor afla toti cei apropiati lui .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incredibil accidentul. Circul zilnic pe acolo si pot spune ca nu sunt obstacole. Si ca sa te duci dintr-o bordura in alta iar e ceva suspect. Latimea strazii e de peste 15 metri si sa faci un balans peste toate benzile rezulta o distanta de 20-30 metri pe putin. Dupa cei 30 de metri cu frana pusa sa mai ai inertie sa-ti rupi gatul e ceva foarte ciudat. Presupun ca a avut parte de o moarte usoara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-l ierte!

am citit de cîteva ori articolul din ziar si parca nu pot sa cred. nu-l cunosc pe om dar modul in care a murit m-a rascolit putin. duminica trecuta s-au împlinit 9 ani de cînd fratele meu a murit cam în acelaÂşi mod. fractura cervicala după ce căzut pe un Âşanț cu iarba cu Ij-ul :(

pe traseul ala trec Âşi eu cam zilnic. o singura data mi-a fugit Âşi mie spatele pe banda doi în dreptul stației de autobuz. dar cred ca din cauza apei pe care o dai nenorociții de la primărie. în rest nu este nici o groapa sau denivelare în zona aia.

as putea sa pariez ca s-a ținut de mobra cînd s-a dezechilibrat :( . fratele meu asa a făcut. s-o fi gîndit el ca poate s-o mai redreseze Âşi s-a dus ... de tot. fractura cervicala Âşi o mica zgîrietură pe palma stînga. în rest cand te uitai la el ziceai ca se ridica de jos si merge la bere :( .

dacă ai căzut rău poate fi mai naspa decît orice fractura. :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum am ajuns acasa si aveam offline de la el .. am sperat sa spuna ca si-a imprumutat motoreta si casca si ca nu era el ...insa era un mass in care zicea ca s-a stins azi .. dumnezeu sa-l ierte..cuvintele sunt de prisos ..cei care l-au cunoscut stiu ce fel de baiat era si cum mergea...nu pot sa inteleg ce s-a-ntamplat :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-l ierte! A plecat de la semafor pe banda 3-a... dupa aproximativ 100 metri masini in coloana pe benzile 2 si 3... deja lansat a taiat benzile spre prima banda deoarece aia era libera, muscat din bordura si proiectat direct in stalp. Cervicala rupta...din ce am vazut era echipat complet. Asta am reusit sa aflu din relatarile unui politist si a unui scuterist care i-a facut respiratie gura la gura pana a venit SMURD-ul...Prima salvare de la SMURD care a venit relativ repede, nu avea nimic in dotare. A doua care era complet dotata a venit in 20 de minute. Nu am vazut nici o picatura de sange. Este posibil sa fi avut ceva hemoragie interna... pacat de el...poate o geaca cu protectie pentru cervicala ar fi fost salvatoare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este posibil sa fi avut ceva hemoragie interna...

 

nici macar...

cum ziceam mai sus, la faze dinastea te uiti la el si zici ca-i viu si urmneaza sa se trezeasca ca nu are nici o zgarietura. stopul se produce instantaneu si in cateva secunde survine moartea :(

pacat de el si de ghinionul pe care l-a avut :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...