Dan Cata Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Ma duc si iau 4 relee, stiu ca macar unu e bun din ele. Cam asta e proportia, 1 din 4. Ajung sa le testez. Unu clicaie, restu nu... Oare de ce? Hai sa desfac. Ce plm e asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) S-ar putea sa fie un tiristor,claxonul merge comandat cu tiristor pentru ca produce intreruperi in circuit. E nevoie de atentie la polaritati sau "pe incercate". Tiristorul cupleaza cand primeste comanda dar nu mai decupleaza pana nu apare o intrerupere in circuit deci nu merge la faruri,ventilatoare,etc. Offtopic pentru cine intreaba ce este al cincilea contact al unor relee,contactul central este pentru repaus,poate pune la masa electroventilatorul si il franeaza ca sa evite uzura inutila a lagarelor. Dane,la aparatul foto trebuie sa selectezi "macro"... Editat Iunie 16, 2011 de Penetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 lol Am cumparat odata niste relee 'de dacie' la un magazin de piese. Pe afara scrie 40A, s-a stricat repede, si cand desfac capac, era inauntru un releu mic folisit in electronica cu 10A scris pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 16, 2011 Autor Share Postat Iunie 16, 2011 S-ar putea sa fie un tiristor,claxonul merge comandat cu tiristor pentru ca produce intreruperi in circuit. E nevoie de atentie la polaritati sau "pe incercate". Tiristorul cupleaza cand primeste comanda dar nu mai decupleaza pana nu apare o intrerupere in circuit deci nu merge la faruri,ventilatoare,etc. Offtopic pentru cine intreaba ce este al cincilea contact al unor relee,contactul central este pentru repaus,poate pune la masa electroventilatorul si il franeaza ca sa evite uzura inutila a lagarelor. Dane,la aparatul foto trebuie sa selectezi "macro"... LOL E doar platbanda. Sarma. Atata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 E clar, inainte de achizitie trebuie scos capac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 "Bec"-ule, probabil critica adusa lui Falkenberg in ceea ce priveste gramatica limbii romane este exagerata. Daca te uiti bine sub poza de la avatarul lui scrie "cetatean strain". Oricum el se straduieste si chiar reuseste sa scrie mult mai corect decat o buna parte dintre noi. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 din intamplare mai ai bonul fiscal de la achizitie? adica asa un anpc scurt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Ce plm e asta?? tzeapaaaa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Dap,traspirraideru are dreptate,daca nu-i nici tiristor e doar teapa. Turcia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 17, 2011 Autor Share Postat Iunie 17, 2011 China extreme Bai frate. Un asemenea device se vinde la BMW cu 20 de eur, e fix la fel, un jumper care in mai multe configuratii schimba ceva harta la calculator, in functie de ce vrei de la motor, sa consume putin, sa mearga rotund, toba goala, etc. Ce nu inteleg eu e de ce ar vinde cineva asa ceva... Care ii scopu, sa te faca sa mai vii o data la magazin ca sa ti-l schimbe sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Ma duc si iau 4 relee, stiu ca macar unu e bun din ele. Cam asta e proportia, 1 din 4. Ajung sa le testez. Unu clicaie, restu nu... Oare de ce? Hai sa desfac. Ce plm e asta?? Tare teapa asta. Zi-ne si noua de unde le-ai luat ca sa nu ne tepuim si noi. Si du-te cu ele si baga-le alora pe gat. Sau prin alta parte. Indiferent cat au costat. Chiar, cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Ba, dar o poza calumea nu faci, nu vad nimic acolo, daca nu ai macro la aparat nu mai fa poze de aproape vereee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 17, 2011 Autor Share Postat Iunie 17, 2011 Tare teapa asta. Zi-ne si noua de unde le-ai luat ca sa nu ne tepuim si noi. Si du-te cu ele si baga-le alora pe gat. Sau prin alta parte. Indiferent cat au costat. Chiar, cat? Din piata 4 lei bucata. Ba, dar o poza calumea nu faci, nu vad nimic acolo, daca nu ai macro la aparat nu mai fa poze de aproape vereee! Nu ma pricep la pozat si dealea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 (editat) daca nu ai macro la aparat macro la aparat , sau la conserva ... sau la borcan.. un deliciu sau era macrou'...?? Editat Iunie 17, 2011 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Din piata 4 lei bucata. Nu ma pricep la pozat si dealea Moama, da' ce piete smechere aveti voi pe la Cluj... Exact asta caut si eu acum, dar sub 25 de lei n-am gasit nimic prin Bucale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 17, 2011 Autor Share Postat Iunie 17, 2011 De obicei iau relee de la piese auto dar piata imi era mai in drum. Acolo au si cu 25 cum zici tu da si cu 5. Alea cu 5 is ca astea din piata numa ca chiar au bobina si lamela in ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Nu pot sa-mi dau cu parerea pt ca nu vad poza, vad doar ceva negru in ceatza. Pana la urma ce e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 17, 2011 Autor Share Postat Iunie 17, 2011 Pe dinauntrul releului e o platbanda de metal de 4 mm de lata si 1 mm de groasa ce face legatura intre 2 cate 2 terminale de la releu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 (editat) pai nelamurirea ta care e? sa nu intrebi pe nimeni cum a facut primul milion de yeni Editat Iunie 17, 2011 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Moama, da' ce piete smechere aveti voi pe la Cluj... Exact asta caut si eu acum, dar sub 25 de lei n-am gasit nimic prin Bucale. Incearca maine sau poimaine in targul din autovit, gasesti tot asa pe la 5-10 roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Incearca maine sau poimaine in targul din autovit, gasesti tot asa pe la 5-10 roni acu 20 de minute am luat din Bucale tot cu 4 ron....dar inca nu le-am probat....ma duc rpd pana jos si revin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 Ma duc si iau 4 relee, stiu ca macar unu e bun din ele. Cam asta e proportia, 1 din 4. Ajung sa le testez. Unu clicaie, restu nu... Oare de ce? Hai sa desfac. Ce plm e asta?? s-au imbatat "chinejii" la schimbu' 3 dar tot si-au facut norma Moama, da' ce piete smechere aveti voi pe la Cluj... Exact asta caut si eu acum, dar sub 25 de lei n-am gasit nimic prin Bucale. asa e in magazinele destinate snobilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate