AllyMcBeal Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 M-a sunat o colega motociclista si mi-a spus - acum cateva minute pe sos cotroceni - accident grav mobra cu nr b 87 glw. Cine cunoaste sa se duca. Am inteles ca motociclistul este viu, dar in stare grava. am gasit cine este baiatul. /index.php?/user/24857-raducu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 M-a sunat o colega motociclista si mi-a spus - acum cateva minute pe sos cotroceni - accident grav mobra cu nr b 87 glw. Cine cunoaste sa se duca. Am inteles ca motociclistul este viu, dar in stare grava. am gasit cine este baiatul. /index.php?/user/24857-raducu/ il stiu pe raducu, nu mi vine sa cred, unde mai exact pe soseaua cotroceni ? plec incolo 0751 030 697 da mi te rog un sms daca mai afli ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupul Gri Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Se pare ca baiatul era constient cand l-a luat salvarea, are rani in zona capului. Din cate se pare, o gagica cu un polo a iesit de pe o straduta fara sa se asigure, motocicleta a intrat in portiera stanga; moto e facuta praf. Nu se stie unde a fost dus, destul de robabil la municipal. Sunt deja catva baieti acolo, sa aibe grija de mobra, inclusiv cineva de la mymoto, care e in zona. O varianta se pare ca este ca mobra sa fie dusa la mymoto, daca nu apare alta solutie pana atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllyMcBeal Postat Iunie 27, 2011 Autor Share Postat Iunie 27, 2011 a fost dus la municipal si este in coma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares_mlnmr Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 a fost dus la municipal si este in coma. Asta nu-i bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllyMcBeal Postat Iunie 27, 2011 Autor Share Postat Iunie 27, 2011 Va rog sa sunati familia sa se duca la spital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Va rog sa sunati familia sa se duca la spital. nu am decat nr lui de mobil.cine cunoastegasca din militari,sa ia legatura cu ei,poate stiu. o sa dau si eu cu JJ o fuga pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Cei din ride4fun e posibil sa aibe numarul parintilor, dar nu i-am mai vazut pe forum. Sanatate baiatului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Haide ma.. sper din tot sufletul sa fie bine Stie cineva sigur cum se simte,cum este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllyMcBeal Postat Iunie 27, 2011 Autor Share Postat Iunie 27, 2011 este in coma. a fost dus la neuro. am vorbit noi cu cineva care lucreaza la municipal. Va rog anuntati familia baiatului daca puteti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 am anuntat prietenii si se va merge cat de rapid posibil la spital! o sa se anunte si familia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupul Gri Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 mobra va fi dusa la mymoto pe viilor, baietii de la mymoto au venit cu o dubita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 un super baiat un super caracter....daca e nevoie de ceva...de orice... postati aici...al cunosc f bine pe om....nu raspunde la tel...dar e deschis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Oare ce viteza avea de a reusit sa intre in coma? Viteza nu are treaba cu sanse de a intra in coma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 "oare ce viteza a avut...?" ...astronomica! o intrebare tampita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) Oare ce viteza avea de a reusit sa intre in coma? De la o palma buna, s-ar putea sa poti depasi coma, fara s-o semnalizezi. Nu o lua personal Editat Iunie 27, 2011 de almostcyborg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radikal Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Oare ce viteza avea de a reusit sa intre in coma? sa stii ca te poti taia la un deget si din cauza pierderi unei cantitati prea mari de sange se intra in coma!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Trebuie sa-si revina ,sunt prea multi cu gandul langa el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Oare ce viteza avea de a reusit sa intre in coma? Ti-ai facut cont pe forumul asta ca sa pui intrebarea asta? Mai bine ti-ai vedea de ale tale si mai bine s-ar posta aici doar daca se stie ceva de el si starea lui , sau despre accident . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Nu pot sa cred! Stephon, cand ai noutati sa ne anunti si pe noi, te rog!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) sfatul meu este sa faceti tot posibilul sa il transferati cit mai repede la spitalul de urgenta la sectia neurologie la doamna doctorita Musuroi sau profesorul Poalelungi . Am fost si eu la muncipal la neuro si am fost diagnosticat aiurea de catre medicii de acolo care nu au stiut sa citeasca un tomograf .Faceti transferul cit mai repede sa nu aveti surprize neplacute mai tirziu Editat Iunie 27, 2011 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guduno Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 iarasi filmul clasic?!... "soferita care nu a acordat prioritate..." . Sa ne rugam pentru Radu, are nevoie in aceste momente grele de sustinerea noastra. Sanatate multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pury Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) Pai eu despre accident intrebam! Imi vad de ale mele, e o intrebare cat se poate de normala. Vezi sa nu iti maresti semnatura cu inca unu. CAT DE IDIOT POTI SA FII!!!! Editat Iunie 27, 2011 de pury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares_mlnmr Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Pai eu despre accident intrebam! Imi vad de ale mele, e o intrebare cat se poate de normala. Vezi sa nu iti maresti semnatura cu inca unu. Bai (cuvant jignitor) tu esti in toate mintile??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
havrincea Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Pai eu despre accident intrebam! Imi vad de ale mele, e o intrebare cat se poate de normala. Vezi sa nu iti maresti semnatura cu inca unu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate