dbrian Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 (editat) Stiti cumva unde as putea gasi bec de 12V/1.7W asemanator, ca dimensiuni, cu cel de semnal (imi trebuie pentru un GPZ 500 din '96)? Pana acum am cautat pe la vreo 6 magazine de auto (dintre care 3 erau din astea de cartier) si 7 magazine moto (unele aveau si service). Cam asa arata: Editat August 23, 2011 de dbrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Stiti cumva unde as putea gasi bec de 12V/1.7W asemanator, ca dimensiuni, cu cel de semnal (imi trebuie pentru un GPZ 500 din '96)? Pana acum am cautat pe la vreo 6 magazine de auto (dintre care 3 erau din astea de cartier) si 7 magazine moto (unele aveau si service). Cam asa arata: Incearca la benzinarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo7 Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 In aproape orice benzinarie au. Du-te si cere "becuri auto pentru pozitii". Bafta&asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 puii mei, in ORICE benzinarie este! daca voiai becul de culoare rosie, iti ziceam ca nu gasesti. niciunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Stiti cumva unde as putea gasi bec de 12V/1.7W asemanator, ca dimensiuni, cu cel de semnal (imi trebuie pentru un GPZ 500 din '96)? Pana acum am cautat pe la vreo 6 magazine de auto (dintre care 3 erau din astea de cartier) si 7 magazine moto (unele aveau si service). Cam asa arata: In ciuda "aparentelor" un astfel de bec nu vei gasi usor. Vei gasi "la orice benzinarie" bec de 1,5W sau 2W care are 95% aceleasi dimensiuni. Alege una din variantele astea. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Nu e bec W5W ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Soclul e T5 T10 sau T15, nu imi dau seama de dimensiune din poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 e w5w... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dbrian Postat August 23, 2011 Autor Share Postat August 23, 2011 In ciuda "aparentelor" un astfel de bec nu vei gasi usor. Vei gasi "la orice benzinarie" bec de 1,5W sau 2W care are 95% aceleasi dimensiuni. Alege una din variantele astea. Ok o sa incep sa caut unul din cele 2 poate am mai mult noroc. e w5w... Din cate am gasit pe net, becurile W5W au 5W, iar mie imi trebuie ceva in jur de 1.7W. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 ia-ti pe led. sunt cu soclul ala. eu am asa bec la pozitie. 5 lei perechea. sunt diferite culori, eu mi-am luat albe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dbrian Postat August 23, 2011 Autor Share Postat August 23, 2011 ia-ti pe led. sunt cu soclul ala. eu am asa bec la pozitie. 5 lei perechea. sunt diferite culori, eu mi-am luat albe. unde gasesc asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 1,2w, gasesti la norauto in militari (langa carfur) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 De bord e T5, nu cred ca iti incape in bord W5W. Probabil poza din primul post e mai mult informativa sau e chiar a becului care ti s-a ars ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dbrian Postat August 23, 2011 Autor Share Postat August 23, 2011 (editat) 1,2w, gasesti la norauto in militari (langa carfur) am fost dar sunt prea mici alea. De bord e T5, nu cred ca iti incape in bord W5W. Probabil poza din primul post e mai mult informativa sau e chiar a becului care ti s-a ars ? Poza e luata de pe un site, dar becul arata la fel ca cel din poza Editat August 23, 2011 de dbrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 Vad ca esti din Bucuresti. My Moto din Cortoceni au tot soiul de becuri de moto, cam scumpe pentru gustul meu, dar cel putin eu am gasit tot ce am cautat. Tot in zona, la 100m mai incolo, langa podul Cotroceni, in spatele benzinariei Petrom e un magazin auto ce are mai multe tipuri de becuri la preturi mai mici. Dar cea mai mare gama de becuri am vazut-o la Al Padrino, pe Magheru, peste drum de Inter: cred ca au 30 tipuri de becuri si beculete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 (editat) Becuri de genul dar pe led am vazut aseara intr-un cora intre 5 si 10 lei perechea(soclul identic). Eu caut W3W sau W5W si nu mi-am luat din alea. Prin carrefour am inteles ca s-ar gasi, le iau diseara la cautat. Ca o curiozitate astea pe led lumineaza la fel? Mi-am luat mai devreme din Auchan, era si pe rosu si clar. Ceva pina la 5 lei perechea. Editat August 26, 2011 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Becuri de genul dar pe led am vazut aseara intr-un cora intre 5 si 10 lei perechea(soclul identic). Eu caut W3W sau W5W si nu mi-am luat din alea. Prin carrefour am inteles ca s-ar gasi, le iau diseara la cautat. Ca o curiozitate astea pe led lumineaza la fel? Mi-am luat mai devreme din Auchan, era si pe rosu si clar. Ceva pina la 5 lei perechea. unele lumineaza mai bine, altele mai prost. LED-uri de calitate gasesti la zexstar.ro. citeste oleaca pe net cum e cu intensitatea (unghiul de dispersie, fluxul luminos etc) ca sa-ti dai seama ce parametri trebuie sa cauti. ca idee, eu am pe motor un bord aftermarket cu martori de genul asta (cred ca W5W) si ziua nu se observau deloc. am luat niste leduri cu soclu T5, am schimbat LED-urile cu Nichia de mare intensitate si acum se vad perfect ziua-n amiaza mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 La KLE in manual zice ca becurile de la bord (daca astea sunt "meter lights") sunt 12V3 OWX3. Ce dreaqu or fi alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate