Vizitator Adrian Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Denis, ca de obicei: +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Multumesc Adrian. Incerc un pic sa rebalansez posturile negative care domina aceasta sectiune, posturi si atmosfera in urma carora cititorii, necunoscatori ai acestei marci, isi formeaza si ramin cu o imagine incompleta. Noi stim ca Aprilia nu reprezinta numai durere si suspine. Una in mintile ei ( tratata cu respect, ingrijita si bine setata ) avind un mare potential in a oferii experiente pe care nu le gasim la alte marci. Facind o analogie, eu de multe ori o asociez pe a mea cu o vioara ( probabil si datorita faptului ca Antonio a fost Italian si nu de pe alte meleaguri ) care de indata ce este tratata cu atentia cuvenita si este bine acordata poate oferii senzatii pe masura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Multumesc Adrian. Incerc un pic sa rebalansez posturile negative care domina aceasta sectiune, posturi si atmosfera in urma carora cititorii, necunoscatori ai acestei marci, isi formeaza si ramin cu o imagine incompleta. Noi stim ca Aprilia nu reprezinta numai durere si suspine. Una in mintile ei ( tratata cu respect, ingrijita si bine setata ) avind un mare potential in a oferii experiente pe care nu le gasim la alte marci. Facind o analogie, eu de multe ori o asociez pe a mea cu o vioara ( probabil si datorita faptului ca Antonio a fost Italian si nu de pe alte meleaguri ) care de indata ce este tratata cu atentia cuvenita si este bine acordata poate oferii senzatii pe masura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Un fel de top speed pe super naked ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Frumos top speed pentru un naked p.s. eu am pe ea acum -1 +3, de cite ori trag de gaz mi se intimpareste un zimbet timp pe fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 ale voastre sunt din alta liga ,felicitari pt ele Denis & Demon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Un fel de top speed pe super naked ... IMAG0193.jpg capat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Cam p'acolo cred..oricum nu stiu daca as putea as ma tin mai strans de motor pt viteza mai mare. Aproape m'a zburat vantul .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 eu de multe ori o asociez pe a mea cu o vioara Frumos rezumatul tau! Unele cadre sunt "stricate" de nr de inmatriculare...glumesc... Legat de coloana sonora, Lindsey Stirling are un remix cu radioactive.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 Merci de link Worlok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 (editat) Ce sa ma fac cu amortizorul de ghidon stock ..ca'mi da emotii ori de cate ori trag de gaz Denis tu l'ai schimbat ? Pana la motoretu asta n'am avut/folosit deci sunt gen offside vis-a-vis de subiect ...Se merita investitia intr'unu' reglabil ? Editat August 5, 2013 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 unul reglabil e mai versatil ,merita pt increderea ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Ce sa ma fac cu amortizorul de ghidon stock ..ca'mi da emotii ori de cate ori trag de gaz Denis tu l'ai schimbat ? Pana la motoretu asta n'am avut/folosit deci sunt gen offside vis-a-vis de subiect ...Se merita investitia intr'unu' reglabil ? In opinia mea, amortizorul de serie este degeaba prins acolo iar investitia intr-unul bun aftermarket, fiind vorba de siguranta, merita toti banii. p.s. eu l-am schimbat din prima zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 Care esti din Bucale si te bagi la o intalnire de Aprilici intr o seara pe afara la o ciunga o vorba un cicoriko? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Eu ajung pe 27 Aug in Bucuresti cu mobra mai animam topicul cu 2 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 Mi-am dus azi italianca la shooting. A, am uitat sa mai zic ca in perioada 14 - 18 august voi fi cu italianca in Vama Veche, impreuna cu mini-gashca mea de la Mures. Care vreti, care puteti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 langa o apa. Am reusit sa scot un consum de 5.75 % (mers pana in 120 km/h) Iar pe virajele de la Bicaz/Poiana Largului un 6.5% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Deci nu sunt singurul cu consumuri OK... "Like" la prima poza, a doua e un pic rece pe a/n. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Inca una color pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 @hellicks: More action shots please Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Inca una color pt tine Hai, ma! Fa jantele la fel, ca nu e greu! Atata merita si ea, nu? @hellicks: More action shots please Postam, postam, numa' sa mai vina cateva de la pozar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Hai, ma! Fa jantele la fel, ca nu e greu! Atata merita si ea, nu? Am schimbat janta fata, de aia e rosie. Cel care a vopsit-o, a vopsit-o peste bucatile de plub de echilibrat si a vopsit cu tot cu simeringurile de la rulmenti :| :| Asa era cand am luat-o :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 (editat) Hai ca dau si eu putina culoare topicului. Denis, ia d-aci 2 poze facute de mine la Hungaro, far' sa-ti dai seama. P.S. Nice pics, Hellicks. Editat August 13, 2013 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Nu vrea nimeni cu haprilica o intalnire la bucale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate