Vizitator Adrian Postat August 3, 2014 Share Postat August 3, 2014 Daca vrei naked si o arzi cu atata love pt Aprilia,ce nu-ti iei un Tuono? e un RSV practic,dar mai ''comod'',asa ca pt tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat August 3, 2014 Share Postat August 3, 2014 Vezi ca il vinde Denis ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat August 3, 2014 Share Postat August 3, 2014 eu nu vad un cauciuc dus la capat. in schimb vad un semianalfabet care-mi sparge ochii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat August 3, 2014 Share Postat August 3, 2014 e dragut ... cum nu a inteles ce am vrut sa spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 (editat) am inteles ce ai vrut sa spui stai linistit , am gresit si am scris neked in loc de naked dar nu cred ca era nevoie sa-mi pui in evidenta lucrulul asta ... » Post actualizat in 04 Aug 2014 08:54 eu nu vad un cauciuc dus la capat. in schimb vad un semianalfabet care-mi sparge ochii... auzi sti ceva , ar trebui sa te injur dar ma abtin , nu ma faci tu pe mine analfabet , daca mai gresesc cand scriu nu inseamna ca nu stiu s-o fac , oricine greseste , scriu repede , noapte graba tastatura defecta etc ... oi fi tu vre-o desteapta dar cu motociclismul stai cuminte nu te da mai da mare cunoscatoare , uitete pe mai bine pe guma, s-au iati o lupa daca nu vezi bine ... » Post actualizat in 04 Aug 2014 08:58Daca vrei naked si o arzi cu atata love pt Aprilia,ce nu-ti iei un Tuono? e un RSV practic,dar mai ''comod'',asa ca pt tine... sincer Adriane tuoano mie unul nu-mi place ca aspect , si in al doilea rand sunt prea multi bani pt o motoreta care la mine este un moft si pasiune ... Editat August 4, 2014 de baz-v8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 (editat) baz-v8 ,toate anunturile tale sunt pline de greseli gramaticale ,te rog din suflet sa nu te mai aprinzi si sa o lasi asa cum a picat cine vrea sa inteleaga ,intelege ce vrei sa spui vezi ca tu aplici "sau" si "s-au" , invers frumoasa mobra Editat August 4, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 ai guma nefolosita pe stanga 2-3 mm, pe dreapta nu se vede prea bine din cauza unghiului. daca asta inseamna guma dusa la capat pentru tine atunci e, ce sa zic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 BAZ-V8 Daca nu resesti sa o vinzi la pretul pe care-l doresti poti oricind, cu o minima investitie, sa o faci naked. Sunt ofarte multi pe afara care facut asta, da un search pe google. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 stiu ca multi au modificat , dar mie nu-mi vine sa fac asta , prefer s-o vand la cineva care apreciaza modelul si sa-mi cumpar eu un naked original de fabrica , nu sunt adeptul modificarilor .... daca fac asta stau cu gandul tot timpul ca motorul nu mai este ce trebuie ... poate se gaseste pana la urma vre-un pasionat de modelul asta si se va vinde ... oricum garantez ca cine ia mobra asta se alege cu un super fier ... » Post actualizat in 04 Aug 2014 10:17 baz-v8 ,toate anunturile tale sunt pline de greseli gramaticale ,te rog din suflet sa nu te mai aprinzi si sa o lasi asa cum a picat cine vrea sa inteleaga ,intelege ce vrei sa spui vezi ca tu aplici "sau" si "s-au" , invers frumoasa mobra ma frate iti spun sincer ca nu-mi dau silinta sa scriu cat mai corect pe forumul asta pt ca nu suntem la scoala aici , nu suport cand cineva se da destept si face corectii gramaticale , daca eram pe forum de scris atunci ziceam , dar aici vb de FIARE nu de gramatica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 se pare ca RSV ul asta nu va fi o combinatie castigatoare pt tine, ca samsar )Daca era un R1/ Busa / ceva, mai scoteai si tu un ban....... da' asa, lumea nu se ingramadeste dupa RSV.Insa daca vii cu o poezie mai bine pusa la punct, poate poate prinzi un incepator confuz gata sa sara cu banu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 stiu ca multi au modificat , dar mie nu-mi vine sa fac asta , prefer s-o vand la cineva care apreciaza modelul si sa-mi cumpar eu un naked original de fabrica , nu sunt adeptul modificarilor .... daca fac asta stau cu gandul tot timpul ca motorul nu mai este ce trebuie ... La modelul tau, singura diferenta din fabrica intre Tuono si RSV este masca si ghidonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 La modelul tau, singura diferenta din fabrica intre Tuono si RSV este masca si ghidonul. si probabil o harta de injectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 (editat) Adriane ai inebunit cu samsareala ta, daca mai aduc cate o mobra de afara si vand te numesti samsar ?, samsar inseamna sa traiesti din asa ceva sa te ocupi numai cu asa ceva etc , la mine este o pasiune motoarele si RSV-ul asta nu l-am luat pt castig pt ca motoarele astea chiar nu sunt cautate la noi ! ... cred ca o sa-l dau in pierdere daca ma grabesc prea tare ....... ca naked daca ar fi sa-mi iau tot V2 , va fi ori monster minim 900 cmc , ori cagiva raptor 1000 , s-au daca nu mai astept ceva si imi trag un MT-01 si cu asta am incheiat cu mobrele ... Editat August 4, 2014 de baz-v8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Ma frate , romanii nu merita sa scrii corect...merita sa-ti tragi mobre tari, sa se inverzeasca pipota in ei.... Bydibolding adica culturism , pentru aia care nu o au cu cultura ...super! Asa le trebuie la toti prostii , sa moara de invidie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 aaaahhahhahahahaa! drobu fain ca-ntotdeauna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 gasesc la cineva o sonda de ulei pt rsv ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 sonda de ulei? ce ca.cat e aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 cum ce este ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 cred ca rsv nu are sonda, ci un senzor de presiune a uleiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 (editat) n-are sonda, ci senzor de presiune. cum ai ajuns la concluzia ca nu merge? zi drept, nu stii sa masori uleiul la un motor cu carter uscat... Editat August 16, 2014 de r_amonna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 are un rezervor separat de ulei, dar in motor trebuie sa aibe un oil pressure switch. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 ... cum ai ajuns la concluzia ca nu merge? zi drept, nu stii sa masori uleiul la un motor cu carter uscat... tu cum crezi? se aprinde bordu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 tu cum crezi? se aprinde bordu ) )) maxim pun pariu ca e de la ulei, nu stie sa-l masoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 (editat) ba sa-mi bag , ia uite unde erau desteptii si eu vai de capul meu nu stiu sa masor uleiul ... pff ... stati ma linistiti ca stiu sa masor uleiul, e la nivel, dar s-a futut senzorul ... Editat August 16, 2014 de baz-v8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 nu pune la suflet... femeile acuza des fara motiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate