PzKpfW Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Falco e un fel de sport-touring, cam acolo bateau ei. Era sub RSV. Tuono e nakedul, Futura era touring adevarat si Caponord un fel de Dumnezeu N-are cam puțină carenă pentru un ST? Nu știu, întreb Da cineva din bucuresti mergea cu ea asa ... fara itp de 5 6 ani si in halul asta Cazul tip care dă naștere legendelor despre fiabilitatea italienelor... Ce-i drept, dacă era Honda poate trecea ITP-ul și așa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Hahah » Post actualizat in 09 Mar 2016 21:45 Am mai gasit pozele astea 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 N-are cam puțină carenă pentru un ST? Nu știu, întreb Cred ca se cam batea cu Honda VTR Firestorm si Suzuki TLS, Ducati ST2 sau ST4 (ce era pe vremea aia). RSV-ul era cu SP1, 916. » Post actualizat in 09 Mar 2016 21:53 Hahah » Post actualizat in 09 Mar 2016 21:45 Am mai gasit pozele astea 2 Daca din aia scoti o motocicleta functionala, jos palaria! E trist ca astfel de motociclete ajung in halul asta, pur si simplu bataie de joc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Asta ma gandeam si eu ca daca nu o luam eu ajungea fier vechi si piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Diferenta dintre RSV si Falco » Post actualizat in 28 Mar 2016 13:52..... Deci, ce-ti luasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Am ascultat sfaturile și am luat modelul cu APRC. Sper ca până în week-end să rezolv și cu partea administrativă, s-o înmatriculez și s-o pot scoate la o tură.Cred că va fi amuzant: motocicleta este ediție Max Biaggi, iar eu am o cască replica Rossi (nu sunt fanul niciunuia dintre ei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Si.. halatul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 felicitari,o sa-ti placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Si.. halatul? ...Stă frumos în cui Cred că niciunul dintre noi nu se așteaptă să facă o afacere bună când își cumpără o Aprilia. Dar nu acesta este scopul, nu-i așa? Când vii pe la capital pe două roți, dă un semn. Dau eu berea felicitari,o sa-ti placa Mulțumesc cmd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurtm Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Am ascultat sfaturile și am luat modelul cu APRC. Sper ca până în week-end să rezolv și cu partea administrativă, s-o înmatriculez și s-o pot scoate la o tură. Cred că va fi amuzant: motocicleta este ediție Max Biaggi, iar eu am o cască replica Rossi (nu sunt fanul niciunuia dintre ei) Poze, poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Nu îmi place și nu știu să fac Însă am un prieten care este foarte "fotofil" și am să pun o poză spre sfârșitul săptămânii - după ce îi schimb evacuarea stoc, care nu-mi place deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Când vii pe la capital pe două roți, dă un semn. Dau eu berea Cred ca o sa ajung miercuri in jurul pranzului ... fix cand e lumea la munci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Heh, chiar că Mă văd nevoit să reformulez: când mai vii pe aici la ore creștinești. Adică după 6-7 sau în week-end. Vii să vezi Futura? Sau cu treabă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Pfff.. pai nu prea stiu. Parca as veni si pt Futura desi situatia aia incurcata cu actele nu'mi place deloc.. parca as venit si doar asa de dragu de a face o tura . Dar 18-19 e sigur no no, ca asta ar insemna sa ajung inapoi in CT tarziu in noapte si se lasa frig & shlt. Daca vin, cel mai tarziu ar trebui sa plec din capitala pe la un 16:00, maxim 17:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Pe week-end deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Sau ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Da' du-te mah odata, luati o camera si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 (editat) Da hooo ma ca'ti trimitem si tie poze ...curiosule! PS: hai in Marsillia! Editat Martie 28, 2016 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 (editat) Pai sa bage poze, da! P.S. La Fleet sau cum? N-ar fi o idee rea mai ales ca am si de Cdt de cateva zile. Editat Martie 28, 2016 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Oooo.. Boss de boss! Felicitări! Eu merg la Operations. Auzi ma zgârcitule.. Pai și comandant cu o tristețe de K2 doar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Multam. Ce dreaq e operations? K2-ul meu e impecabil si o dulceata de motocicleta. Mai mult decat suficient pe soselele patriei. Si-asa abia fac 2000 km pe an de cand cu copilul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 (editat) Nimeni nu prea știe ce e. Duda noua, pe lângă fleet & planning. Cred ca ar trebui sa te reorientezi de la sportive la un Power cruiser sau un sport Turing. Lasă draq prostiile Editat Martie 29, 2016 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Aha...Interpretezi v2ps-ul cred si le dai oamenilor cu tifla. Nope, aspir la un naked mare si cu personalitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Ciao fratilor. Ma bate un gand(ma bate rau de tot...ma trezesc dimineata tot vanat) sa imi schimb 954-le cu un RSV4 . Am gasit una faina de tot pe bikeshop....un Factory chiar....suspensii Ohlins,light Wheels,full exhaust ...si alte mici tunning-uri. Sincer nu m-am urcat niciodata pe una iar de dat cu ea nici nu poate fi vorba. Da sunt innebunit dupa ea..... Imi place la nebunie. Sunet,pedigree,motorV4,ingusta,mica,SUPERBA(dpmdv)....singura problema e ca as vrea un model APRC care sa vina cu toate electronicele pe ea. E foarte important pt mine TC,QS,LC....mult mai important decat suspensii Ohlins sincer sa fiu. Ce imi puteti spune despre mobra? Cum trage,cum franeaza,cum se apleaca,cat de incomoda sau comoda e,cat de mult ii place benzina etc. Merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 (editat) Sergiu 30, on 31 Mar 2016 - 00:18, said: Ciao fratilor. Ma bate un gand(ma bate rau de tot...ma trezesc dimineata tot vanat) sa imi schimb 954-le cu un RSV4 . Am gasit una faina de tot pe bikeshop....un Factory chiar....suspensii Ohlins,light Wheels,full exhaust ...si alte mici tunning-uri. Sincer nu m-am urcat niciodata pe una iar de dat cu ea nici nu poate fi vorba. Da sunt innebunit dupa ea..... Imi place la nebunie. Sunet,pedigree,motorV4,ingusta,mica,SUPERBA(dpmdv)....singura problema e ca as vrea un model APRC care sa vina cu toate electronicele pe ea. E foarte important pt mine TC,QS,LC....mult mai important decat suspensii Ohlins sincer sa fiu. Ce imi puteti spune despre mobra? Cum trage,cum franeaza,cum se apleaca,cat de incomoda sau comoda e,cat de mult ii place benzina etc. Merci mult Despre mers pe ea nu mă pot încă pronunța, dar motocicleta este mică. Dacă ai peste 1,80m nu o să stai foarte confortabil pe ea. Strict despre cea de pe Bikeshop pot să spun câte ceva, pentru că m-am interesat și eu puțin. În primul rând este chiar prima generație, primul an de producție (pentru mine asta a fost un dezavantaj). Strict estetic, este revopsită iar cadrul și bascula (aluminiu polișat) sunt pătate - spuma de la spălătoria de cartier cel mai probabil. Mecanic nu mă pronunț pentru că nu am fost s-o văd sau să merg pe ea. Am auzit anumite lucruri, însă nefiind probate personal, prefer să nu le spun aici. Proprietarul nu mi-a lăsat o impresie prea bună nici la telefon, nici în descrierea anunțului, dar nu voi spune mai mult pentru că este o părere subiectivă. Acum părțile bune: este bine echipată, iar prețul este foarte bun. De menționat totuși că multe dintre echipamente listate de către proprietar în anunț (suspensiile și amortizorul de direcție Öhlins, frânele Brembo, piesele de carbon, roțile din aluminiu forjat, etc) vin standard pe modelul Factory. Vizual, are schimbate manetele, scărițele și evacuarea (vânzătorul spune că și galeriile sunt AR, eu sunt sceptic). Stă la vânzare de aproximativ 1 an și a ajuns la 8700€, dar cred că se poate lua cu ceva mai puțin. Presupunând că are kilometraj real, o motocicletă ca aceasta se vinde cu ~10.000€ în afară. Nu știu însă dacă merită să bați drumul din Oradea până la Brăila pentru ea. Stai aproape de Ungaria, Austria sau Germania. Te sfătuiesc să cauți mai repede pe acolo. Dacă totuși mergi să o vezi, verifică urmele de uzură caracteristice mersului pe circuit: suporți de stander uzați, urme de chei pe capetele furcii, lamelele radiatoarelor îndoite excesiv, etc. Acest "sfat" este valabil pentru orice RSV4 second-hand: motocicleta este "track ready" și mulți le-au folosit în competiții locale sau naționale, sau măcar la track days. Nu că asta ar fi un lucru rău în sine, problema este că mulți nu o recunosc. Legat de modelele APRC, am pus și eu întrebarea aici și am primit un răspuns clar: chiar dacă este ceva mai scump, merită. Tot ce am citit și văzut pe internet susține unanim această părere. Prețurile pentru R APRC încep de la 10.000€, Factory APRC cu greu găsești sub 11.000€ - și este vorba despre cele mai ieftine, cu kilometraj peste 20.000. Dacă nu ții prea mult la suspensiile Öhlins, te poți orienta fără probleme spre modelul R. Personal asta mi se pare cea mai mare diferență între cele două modele, celelalte (trompete de admisie cu lungime variabilă, roți mai ușoare, piese de carbon și magneziu, etc.) fiind mult prea subtile pentru a face vreo diferență la mersul pe stradă. Succes în căutări. » Post actualizat in 31 Mar 2016 07:12 Despre mers pe ea nu mă pot încă pronunța, dar motocicleta este mică. Dacă ai peste 1,80m nu o să stai foarte confortabil pe ea. Strict despre cea de pe Bikeshop pot să spun câte ceva, pentru că m-am interesat și eu puțin. În primul rând este chiar prima generație, primul an de producție (pentru mine asta a fost un dezavantaj). Strict estetic, este revopsită iar cadrul și bascula (aluminiu polișat) sunt pătate - spuma de la spălătoria de cartier cel mai probabil. Mecanic nu mă pronunț pentru că nu am fost s-o văd sau să merg pe ea. Am auzit anumite lucruri, însă nefiind probate personal, prefer să nu le spun aici. Proprietarul nu mi-a lăsat o impresie prea bună nici la telefon, nici în descrierea anunțului, dar nu voi spune mai mult pentru că este o părere subiectivă. Acum părțile bune: este bine echipată, iar prețul este foarte bun. De menționat totuși că multe dintre echipamente listate de către proprietar în anunț (suspensiile și amortizorul de direcție Öhlins, frânele Brembo, piesele de carbon, roțile din aluminiu forjat, etc) vin standard pe modelul Factory. Vizual, are schimbate manetele, scărițele și evacuarea (vânzătorul spune că și galeriile sunt AR, eu sunt sceptic). Stă la vânzare de aproximativ 1 an și a ajuns la 8700€, dar cred că se poate lua cu ceva mai puțin. Presupunând că are kilometraj real, o motocicletă ca aceasta se vinde cu ~10.000€ în afară. Nu știu însă dacă merită să bați drumul din Oradea până la Brăila pentru ea. Stai aproape de Ungaria, Austria sau Germania. Te sfătuiesc să cauți mai repede pe acolo. Dacă totuși mergi să o vezi, verifică urmele de uzură caracteristice mersului pe circuit: suporți de stander uzați, urme de chei pe capetele furcii, lamelele radiatoarelor îndoite excesiv, etc. Acest "sfat" este valabil pentru orice RSV4 second-hand: motocicleta este "track ready" și mulți le-au folosit în competiții locale sau naționale, sau măcar la track days. Nu că asta ar fi un lucru rău în sine, problema este că mulți nu o recunosc. Legat de modelele APRC, am pus și eu întrebarea aici și am primit un răspuns clar: chiar dacă este ceva mai scump, merită. Tot ce am citit și văzut pe internet susține unanim această părere. Prețurile pentru R APRC încep de la 10.000€, Factory APRC cu greu găsești sub 11.000€ - și este vorba despre cele mai ieftine, cu kilometraj peste 20.000. Dacă nu ții prea mult la suspensiile Öhlins, te poți orienta fără probleme spre modelul R. Personal asta mi se pare cea mai mare diferență între cele două modele, celelalte (trompete de admisie cu lungime variabilă, roți mai ușoare, piese de carbon și magneziu, etc.) fiind mult prea subtile pentru a face vreo diferență la mersul pe stradă. Succes în căutări. Îmi cer scuze pentru problema de transcodaj din postul inițial: se pare că acest forum are o limită de caractere non-unicode per post Editat Martie 31, 2016 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate