zigzag Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Am fost azi spre munte pe traseul campina-sotrile-valea doftanei-comarnic-sinaia-targoviste-ploiesti-valenii de munte-campina. O zi foarte buna pentru plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Am fost azi spre munte pe traseul campina-sotrile-valea doftanei-comarnic-sinaia-targoviste-ploiesti-valenii de munte-campina. O zi foarte buna pentru plimbare. Noi am fost numai pana la Ruse. Vremea excelenta, pacat ca am plecat tarziu si nu a fost timp de un traseu mai lung. Un singur motociclist intalnit pe drum, cu un Ural negru cu atas. Motorul nou, arata intr-un mare fel si in ultimile 3 duminici l-am intalnit cam in acelasi loc prin Jilava dar, pe celalalt sens. Il cunoaste cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 La 10 min dupa ce ne-am despartit te-ai apucat de facut poze!!! ai PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KZet Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 1324234678[/url]' post='3017632']Am fost azi spre munte pe traseul campina-sotrile-valea doftanei-comarnic-sinaia-targoviste-ploiesti-valenii de munte-campina. O zi foarte buna pentru plimbare. Foarteee taree si eu am fost pe traseul buc- campina-sotrile-valeadoftanei si retur de la 13:00 la 16:00. La intoarcere am avut si vreo 13 pastravi sa-mi tina de urit pe drum. Gustosi rau... Nu stiu sa atasez o poza. Cine ma poate ajuta. Ofer recompensa... Cred ca upload photo de pe ipad nu mere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Am bagat si io o tura scurta la Vulcanii Noroiosi. Vreme excelenta drum foarte fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 (editat) Am bagat si io o tura scurta la Vulcanii Noroiosi. Vreme excelenta drum foarte fain! da, super vremea azi, numai buna de invartit roata eu am vrut sa fac transalpina....dar nu mi-a iesit, nu am putut sa trec de o curba cu gheata. la ranca am facut cale intoarsa. vreo 260 km au fost Editat Decembrie 18, 2011 de delete636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 da, super vremea azi, numai buna de invartit roata eu am vrut sa fac transalpina....dar nu mi-a iesit, nu am putut sa trec de o curba cu gheata. la ranca am facut cale intoarsa. vreo 260 km au fost Man, superbe poze! Mai ales aia in care te bucurai ca e iarna! Faina tura! Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 (editat) La 10 min dupa ce ne-am despartit te-ai apucat de facut poze!!! ai PM! Ma apucasem dinainte, dar nu le-am pus deoarece ar fi trebuit sa spun ca v-ati intors din drum doar pentru vreo 2 km. de mazga. Dar, daca tot ai intrebat, uite si poze cu voi Nu am PM. Editat Decembrie 19, 2011 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Am bagat si io o tura scurta la Vulcanii Noroiosi. Vreme excelenta drum foarte fain! Iar la Noroiosi ? Ti-a placut mancarea de acolo, sau ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Carnatii de Plescoi au fost excelenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Iar la Noroiosi ? Ti-a placut mancarea de acolo, sau ce ? Neh, iti dai seama ca mi-au placut Paclele! @ Lancelot Dupa gustul meu sunt un pic cam spicy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 (editat) spicy and juicy.... Se vede ca ti-au placut asa de mult, mai ales ca am mai fost impreuna si anul trecut la sf de octombrie Parca vad ca primul drum pe anul viitor, tot acolo o sa-l facem Editat Decembrie 20, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 spicy and juicy.... Se vede ca ti-au placut asa de mult, mai ales ca am mai fost impreuna si anul trecut la sf de octombrie Parca vad ca primul drum pe anul viitor, tot acolo o sa-l facem Da, da! Dar nu la Paclele Mari unde fuseram noi anul trecut, ci la astea mici! Mor de placere cand ajung cu mobra la baza noroiului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 (editat) m-am prins... la primavara, cand s-o mai usca, ma dau si eu pe deal... Editat Decembrie 20, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 frate va cam intreceti cu gluma prin zapezile alea. de frumos e frumos, mie imi placea cu decapotabila prin zapezi, cu motorul n-am avut tupeu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 Noi am fost numai pana la Ruse. Vremea excelenta, pacat ca am plecat tarziu si nu a fost timp de un traseu mai lung. Un singur motociclist intalnit pe drum, cu un Ural negru cu atas. Motorul nou, arata intr-un mare fel si in ultimile 3 duminici l-am intalnit cam in acelasi loc prin Jilava dar, pe celalalt sens. Il cunoaste cine? Adrian din Jilava, nu are cont pe forum, motociclist de peste 20 de ani... Ți-ar plăcea să-l cunoști (asta dacă nu cumva ai avut deja ocazia, dar nu ai știut cine e). Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 Adrian din Jilava, nu are cont pe forum, motociclist de peste 20 de ani... Ți-ar plăcea să-l cunoști (asta dacă nu cumva ai avut deja ocazia, dar nu ai știut cine e). Toate bune! Ai tel lui? Chiar vreau sa-l cunosc. Multam de informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 Ai tel lui? Chiar vreau sa-l cunosc. Multam de informatii. Nu-l am (încă). Sper să-l pot afla. O să te anunț pe privat. Toate bune! @bogdan_harea, ai mesaj privat! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Salut! Eu am luat-o... In prima foto am intarziat din cauza masinilor. Sunt la cativa Km de Severin (3-4Km) inspre Orsova. In spatele meu e unul din strandurile orasului, acum rece si pustiu. Im fata mea este Dunarea si Serbia. Afara sunt putin peste 0 grade, in oras termometrul arata 2 grade celsius. Craciun fericit la toata lumea si un an 2012 cu cat mai multi Km fara ...griji! Pe fotografii apare ora de vara, deci cea reala este mai mica cu o unitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Si eu am mai tras ieri o tura. Predeal-rasnov-bran-rucar-campulung-targoviste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Domnu' Zigzag fost Angi, felicitari pentru tura si mai ales pentru fotografii. Ultima este foarte reusita. Voie buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 29 decembrie. 550 de kilometri pe orizontala si 1580 de metri pe verticala. Campina - aproape jumatate din Transfagarasan si retur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 wow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 cei care in perioada asta mai aveti in cap astfel de iesiri ..dati-mi si mie de stire ca poate ma alatur si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
namaste Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 (editat) Si eu am de gand sa ies in week-ul asta (o iesire scurta condimentata cu noroi). Sunt in cautarea unui happy-end dupa un an plin de incercari, dar se pare ca vremea se impotriveste. Ori inchei anul cu dreptul, ori il incep pe viitorul cu acelasi picior, prognoza va decide. Potentialii amatori : - 0767718899 Andrei.. Editat Decembrie 30, 2011 de namaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate