Lolo_ID Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Petitie pentru apararea drepturilor si libertatilor posesorilor de autovehicule, cu o vechime mai mare de 20 de ani, cu potential colectibil si istoric. FI IMPOTRIVA TAXEI care ne va afecta pe toti cei care detinem autovehicule mai vechi de 20 de ani ! SEMNEAZA PETITIA ! http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_apararea_drepturilor_si_libertatilor_posesorilor_de_autovehicule_cu_o_vechime_mai_mare_de_20_de_ani_cu_potential_colectibil_si_istoric-p31398052.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 care taxa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 19, 2011 Autor Share Postat Decembrie 19, 2011 E vorba de taxa de prima inmatriculare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 am semnat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Petitie pentru apararea drepturilor si libertatilor posesorilor de autovehicule, cu o vechime mai mare de 20 de ani, cu potential colectibil si istoric. FI IMPOTRIVA TAXEI care ne va afecta pe toti cei care detinem autovehicule mai vechi de 20 de ani ! SEMNEAZA PETITIA ! http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_apararea_drepturilor_si_libertatilor_posesorilor_de_autovehicule_cu_o_vechime_mai_mare_de_20_de_ani_cu_potential_colectibil_si_istoric-p31398052.html De acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 ..pai am inteles ca te afecteaza doar la vanzare!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker.Metall Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Semnatura dumneavoastra a fost inregistrata cu succes! Va multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Semnatura dumneavoastra a fost inregistrata cu succes! Va multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson.timisoara Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 am semnat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 semnez si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Semnat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 19, 2011 Autor Share Postat Decembrie 19, 2011 ..pai am inteles ca te afecteaza doar la vanzare!? In momentul in care vrei sa salvezi (inmatriculezi) o epava cu numere vechi....tre' sa platesti de te enervezi. In momentul in care vrei sa cumperi un autovehicol , chiar si cu numere noi ... tre' sa platesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 (editat) care taxa? asta; http://www.cdep.ro/proiecte/2011/500/80/0/se850.pdf calculeaza-ti taxa; http://www.4tuning.ro/calculator-taxa-auto-2012/?utm_source=Newsletter__Newsletter_4Tuning.ro&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_52890 Editat Decembrie 19, 2011 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jac30 Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Semnat. Haideti baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Am semnat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Sa zicem ca semnez. Si dupa aia ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Pana una alta semnez si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Am semnat! Deși n-am auzit de nici o petiție on-line rezolvată! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Am semnat! Deși n-am auzit de nici o petiție on-line rezolvată! Daca nici nu incercam nici n-o sa se rezolve vreodata ceva. Eu cred ca initiativa e benefica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 De acord, de aceea și încerc, doar că statistica nu e în favoarea acestui gen de inițiative. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Doua chestii nu am inteles de ce agitatia Ar4, al. 2) spune ca taxa se plateste la prima transcriere de drept de proprietate in Romania, vreau sa vad vehicul istoric care e la primul proprietar - raritati pe care nu o sa le gasiti oricum, alea o sa aiba valoare si neinmatriculate. ETZ-ul meu care nu are mare valoare(decat sentimentala, si doar la mine) - a avut o droaie de proprietari, eu sunt al 4-lea in Romania. Daca l-as vinde, nu plateste nimeni taxa, fiindca nu e prima transcriere a dreptului de proprietate. A doua: Nu am vazut la anexe in pdf. ce inseamna M1, M2.... petitie online nu rezolva nimic, parlamentarii nu le au cu calculatoarele, au ei alte "prioritati" Dar legea nu o sa treaca testul timpului fiindca daca se va aplica, parcul auto se va transforma intr-unul ca cel din Cuba. Masinile noi sau importate vor ramane forever la primul proprietar, taxa asta le va face nevandabile. Si cum alternativa e doar rematul, daca masina inca este buna, va fi reparata in continuare pana chiar are valoare zero. Atunci va fi total nevandabila, deoarece taxa va fi in continuare imensa. Remat. Si cand ma gandesc ca in state un student sarac poate sa-si cumpere ieftin o gioarsa cu care sa se poata misca de colo-colo pana poate sa-si cumpere ceva mai rasarit. Daca se aplica legea cu taxa asta, pai nu ne mai cumparam masini noi niciodata, cumparam doar la mana a 2-a, sau inchiriem. Prost sa fii sa-ti iei masina la mana 1 ca ramai cu ea pe cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Din cîte am auzit, nu zic că e așa, taxa de primă înmatriculare vor s-o pună și la mașinile second, dacă n-a fost plătită la prima înmatriculare, în cazul vînzării... Așa e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Semnatura dumneavoastra a fost inregistrata cu succes! Va multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 20, 2011 Autor Share Postat Decembrie 20, 2011 Din cîte am auzit, nu zic că e așa, taxa de primă înmatriculare vor s-o pună și la mașinile second, dacă n-a fost plătită la prima înmatriculare, în cazul vînzării... Așa e? Asa e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 si o semnatura de lamine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate