jymijymi Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 RIP eu sunt din oltenita dar un prieten care este din manastirea mi-a spus ca ala cu tractorul nu avea acte nimic la el nici permis si nu s-a asigurat si .........s-a intamplat ce s-a intamplat ! uitati o filmare de acolo eu nu am putut sa ma uit la ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jymijymi Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 nu pot sa pun filmarea ca nu e in nu stiu ce format cine vrea filmarea sa ma contacteze la id-ul de mess alex_bira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 arata-ne ! nu sa incarcat nimic pe sit contacteaza-l pe mao-san pe mess la kawa80us si vb cu el sa-i dai filmu daa este adevarat trebuie facut ceva neaparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jymijymi Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 i-am dat filmuletzul lui mao-san cred ca o sa-l puna el acici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 multumim mao san ptr imaginile placute din film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scara_211084 Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Dumnezeu sa-l ierte!Nu imi vine sa cred knd vad cum pleaca de langa noi oameni foarte buni, cu experienta de ani buni... Condoleante familiei si multa putere pentru a trece peste aceasta nenorocire! Filmuletul, pentru cine doreste sa vada..(scuzati calitatea proasta dar se pare k e facut cu un mobil) Clip_3_.avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Of Doamne...nu l-am cunoscut pe Radu insa din cate am citit aici, era un om si jumatate. Odihneste-l Doamne si da putere familiei si prietenilor lui sa treaca peste aceasta nenorocire. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adie Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Fly away free spirit, good bye empty shell... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
world_wonderer Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Dumnezeu sa il ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 nu imi vine sa cred ... qnd i-am vazut poza speram sa ma insel .... nu imi vine sa cred ca cel care venea si parca motoru in fata blocului unde stau .... eram mic qnd el venea cu cate o comunista si ma holbam la ea zeci de minute ... Dumnezeu sa il ierte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Da, il cunosc din vedere de la intalniri. Incredibil. Drum bun prietene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 drum bun prietene, imi e greu sa cred ca nu mai esti printre noi. cand amintirea ta va dainui in gandurile noastre vei fi aproape de noi. sa ne pazesti de sus prieten bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu6 Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Dumnezeu sa-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 RIP... In filmul ala aud un oligofren razand As vrea sa-l cunosc personal pe nenorocitul de animal jegos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 nu il cunosc personal,l am cunoscut vineri pe nae...super tipul si chiar simt o tristete in suflet..condoleante familiei...incerc sa fiu maine acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex001 Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Maine la 10 il luam de langa M-uri, din garajul lui sa-l conducem in pamant. Roxette___Harleys___indians__Riders_in_the_sky_.mp3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Next Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace Este prea de tot ce se inatmpla pe drumurile tarii,atatia morti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeedR1_2004 Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 R.I.P. Sa-i fie tarana usoara, si ne imputinam fratilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bi_74 Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Dumnezeu sa-l ierte :-( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 rip... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate