Razvan1 Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 ))))))) tare discutia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abalamuc Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 .... Napa ... aiurea , cam nasol despre asta este vorba in ce vreau eu sa dezvolt si anume : Ne profesionalismul sa dispara , sa se diminueze .... motociclistul sa fie atentionat sa nu dea voie sa i se strice motoreta !!! "Motoreta o strica mecanicul nu se strica ia singura!! " (Balamuc) Sa nu mai facem dupa sistemul hei rup si ardel pe fraier sau cind gresesc sa fac in asa fel sa pun in circa clientului Profesinalism , calitate !! tepele mecanice , tehnice ....asta ma intereseaza !! nu ma intereseaza Clienti , pretul (decit daca este mega ,ultra nesimtit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 hai lasa ca unii dintre noi am mai auzit si de improvizatiile tale facute pe moment la fata locului pe anumite circuite(nu dau nume nici de persoane nici de motociclete ca nu vreau sa intru in disputa)....asa ca improvizatile nu prea se pupa cu profesionalismul......fara suparare dar nici tu nu ai tocmai 5 stele ca mecanic No Ofense, toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Mecanica de circuit nu are legatura cu cea de service. Logistica, timpul, stresul...este o diferenta de la cer la pamant. Improvizatia rapida si functionala este marca unui mecanic bun. Nu l-am cunoscut pe Balamuc. Nu stiu ce face. Nu il ridic in slavi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 corect, improvizatiile de moment, in locul potrivit sunt marca unui bun mecanic! pe circuit, pe drum, etc. evident, in service nu isi au locul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Pentru a face improvizatii functionale, un mecanic are nevoie de o cunoastere profunda a modului de functionare si rolului pieselor individuale ale motocicletelor. Pe langa aceasta cunoastere, imaginatia, perspicacitatea si memoria fotografica sunt vitale. Improvizatia reusita sub presiune este o arta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 NU deschideam gura ca sa ma aflu in treaba daca se intorcea din pista cu discul spate OK, dar cum spuneam mai sus nu vreau sa intru in dispute si discutii aiurea mai ales pe un forum public unde toata lumea nu stie decat sa isi scoata ochii si pana la urma sunt sigur ca orice meserias de mecanic greseste la randul lui, important este sa recunoasca si sa isi repare gresala din propriul buget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abalamuc Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 No problem ! cred ca este vorba de singura data cind cuiva i sa stricat frina (etrierul) mai exact spate Nu a fost o inprovizatie < nu sa reparat nimic ... am constatat ca : ori pedala era prea sus si sa mers cu ia actionata ori omul mergea stradal sau dinpotriva GP si folosea frina spate dar prea mult ori de frica (se intinpla frcvent la 50-70 % dintre noi cind mergem peste nivelul nostru) !! si fara sa ne dam seama in crizele curselor nu mai stim ce facem ca urmare garniturile din pompa erau deja unflate si la prima actionare pistonasul raminea blocat adica frina acctionata !!! eu iam zis sa o scoata .... ca pompa este compromisa total dar nu a vrut nimeni nu foloseste frina spate !! .... discul era deja ondulat si repet nu sa reparat nimic .... reparat inplica alt disc si alte garnituri daca nu alta pompa !! problema nu era asta ca sa albastrit , ondulat si sticat pompa !! ci ca sa te trezesti ca pune frina fara sa vrei la o viteza ... de ... orice viteza mai ales mare peste 150 te trezesti direct la spital de aia am recomandat sa fie scoasa total din functie !!! Nu este o practica comuna ... sa nu ai frina spate basca ca trebiue sa treci de inspectia tehnica Dar in fapt spatele este folosit doar cind iesi in decor si poti sa o folosesti numai la viteza mica ... sub 20-25 KMh decit sati pui piele in pericol mai bine o scotea .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Nu stiu altii cum sunt, dar Ducati-ul meu si stapana lui sunt multumite. Si de tratament, si de promptitudine, si de comunicare. Nu doar ca eu cu siguranta mai vin pe la voi, dar va recomand din toata inima si altora. Va pupa fata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice_verde Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Iti multumim frumos si ne bucuram ca te-ai simtit bine cu/ la noi , te asteptam oricand cu / fara mobra :* Iti dorim asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 chestia cu opritul era de la bujii. am avut pe ea Iridium si Silviu mi-a zis ca imi comanda el ce e mai bun pt moto meu si mi-a luat unele simple. imediat ce am ajuns la Braila plin de nervi le-am schimbat cu cele vechi si de atunci nu am mai intampinat nici o problema. 1. bine ca i-am cerut piesele vechi inapoi ca trebuia sa cumpar alte bujii. cele noi cumparate de silviu stau, tot noi, in cutie in dulap. 2. acel filtru de benzina de la pompa de care zicea el ca e infundat, de fapt nu exista , sunt niste site (care nu sunt infundate) si nu avea nici o treaba cu oprirea motorului in mers dupa cum zicea el, era de la bujii 3. in braila unde spunea silviu ca nu exista mecanici profesionisti, mi-au rezolvat toate problemele cu care am plecat de acolo, moto merge perfect in momentul de fata 4. moto avea o piesa rupta pe care am descoperito ulterior. frumos era sa imi spuna cand am fost acolo: vezi ca ai asta rupta aici, ca vorba aia e mecanic. incearca sa nu mai lucrezi cu capastru, mai arunca si o privire de ansamblu.nu ma deranjeaza 10 lei cat ai pune in plus, dar macar sa imi zici ce probleme am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skandal Postat Aprilie 29, 2013 Autor Share Postat Aprilie 29, 2013 (editat) 1:Nu exista sistem de alimentare fara element filtrant.2: motocicletele nu se opresc in mers de la bujii.doar monocilindrele dar si acolo e relativa treaba.3: cand ai umblat la rezervor,tu ori mecanicul,si te- ai uitat la "sarmele care nu se infunda niciodata" gov ,modificandu-le partial pozitia,ai facilitat cel putin temporar accesul benzinei catre pompa.Sfatul meu ar fi sa cauti filtrul de benzina situat in interiorul pompei si sa incerci sa-l cureti sau sa-l inlocuiesti.4:pune bujiile noi, imediat dupa remediere problemei de la filtru.Succes chestia cu opritul era de la bujii. am avut pe ea Iridium si Silviu mi-a zis ca imi comanda el ce e mai bun pt moto meu si mi-a luat unele simple. imediat ce am ajuns la Braila plin de nervi le-am schimbat cu cele vechi si de atunci nu am mai intampinat nici o problema. 1. bine ca i-am cerut piesele vechi inapoi ca trebuia sa cumpar alte bujii. cele noi cumparate de silviu stau, tot noi, in cutie in dulap. 2. acel filtru de benzina de la pompa de care zicea el ca e infundat, de fapt nu exista , sunt niste site (care nu sunt infundate) si nu avea nici o treaba cu oprirea motorului in mers dupa cum zicea el, era de la bujii 3. in braila unde spunea silviu ca nu exista mecanici profesionisti, mi-au rezolvat toate problemele cu care am plecat de acolo, moto merge perfect in momentul de fata 4. moto avea o piesa rupta pe care am descoperito ulterior. frumos era sa imi spuna cand am fost acolo: vezi ca ai asta rupta aici, ca vorba aia e mecanic. incearca sa nu mai lucrezi cu capastru, mai arunca si o privire de ansamblu.nu ma deranjeaza 10 lei cat ai pune in plus, dar macar sa imi zici ce probleme am. Se pare ca am avut dreptate in privinta mecanicilor din Braila,daca au ajuns la concluzia ca buretelul de sarma care este pus in sorb pentru a opri obiectele de orice fel, cazute in rezervor,sa sparga ori sa blocheze paletul pompei,ar fi filtru .Aceeasi problema o are si domnul din linkul de mai jos ...si a primit raspunsuri avizate!!Daca nu intelegi engleza,poate o va intelege Google Translate http://zx6r.com/zx6r/26982-new-member-new-06-zx6r-small-issue-fuel.html Cat despre bujii vechi mai bune decat bujii noi,e ca si cum ai incerca sa ma convingi ca in cizme noi de cauciuc iti intra mai multa apa decat in tenisii vechi si rupti. Iti multumim ca te -ai facut de ras in continuare si ca ai demonstrat carcotasilor ca nu ai fost amenintat sa fii de acord cu tot ce spunem noi. Iti doresc sa ai parte de un mecanic asa cum ti-l doresti si nu auzim de tine la stiri.Succes si plimbari cat mai frumoase. PS : Uite pompa +filtru,ca tot te vaitai ca e scumpa si nu se gaseste http://www.ebay.com/itm/New-EFI-Intank-Fuel-Pump-for-Kawasaki-Motorcycle-Scooter-/271121969146?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&fits=Make%3AKawasaki&hash=item3f2020effa&vxp=mtr Editat Aprilie 29, 2013 de Skandal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiphereth Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Buna seara, Am un review si eu pentru SEVICE-UL SKR . Am venit cu un motor Honda SHADOW pentru operatiile rutinale de primavara (schimb ulei ,etc ) cat si pentru o verificare ca urmare a unui accident avut cu 3 saptamani in urma . Dupa o inspectie tehnica am primit un termen in care era inclus si timpul de procurare a pieselor necesare reparatiilor .Termenul a fost respectat chiar usor devansat . ,Pretul decent (comparat cu alte oferte de pe net la piese ) modalitatea de plata flexibila ,comunicare service client ok . Calitatea lucrarilor ? prima impresie (neavand mecanica "in sange " ca alti motociclisti ) ---- e ca acum accelereaza mai hotarat , consumul e de 3.5 l /suta fata de 5.5 l/suta cat aveam pana acum , pozitia ghidonului e usor inaltata de la arcuri .. ,"zgomotul" motorului e sanatos , Intr-un cuvant sunt multumit . Aa au si spalat-o si siliconat-o . Pentru viitor voi reveni ,si il voi recomanda si altora . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice_verde Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Va multumim si va asteptam oricand in vizita, inarmati cu un suc rece (ca tot a venit caldura) P.S. V-am atasat fotografiile din curte pe email. Weekend placut si.... Paste Fericit ! In perioada 4-6 mai 2013 vom fi plecati, asa ca ne vedem pe 7 mai, cu multa energie (mancam bine,nu?) si cu oua rosii ( sau verzi ). Va dorim Paste fericit alaturi de cei dragi si multa sanatate ! TRECEM LA PROGRAM DE VARA ! L-V : 11 - 19.30 S : 11 - 15 VA ASTEPTAM IN CONTINUARE LA REPARAT, SFATUIT, SCHIMBAT SI RESTUL TACAMULUI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skandal Postat Mai 13, 2013 Autor Share Postat Mai 13, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Astazi am trecut pe la skr pentru a-mi reface sistemul electric de la far. Multumit de service si de cei prezenti acolo. Recomand cu incredere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice_verde Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Buna ziua, Va multumim pentru review si va mai asteptam pe la noi. Cu o cafeluta de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SO_TOXIC Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Recomand cu incredere.....multumit 100% de treaba facuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice_verde Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Recomand cu incredere.....multumit 100% de treaba facuta Va multumim . Sunteti binevenit oricand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice_verde Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Adaugam cate ceva la capitolul CDI - uri : CDI Honda NX Dominator 380 ron - nou Honda Africa Twin XRV 600 ron - noi Honda XL 600 V Transalp 600 ron - nou Pentru restul motocicletelor, nu ezitati sa ne cereti o oferta. Va multumim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skandal Postat Iunie 13, 2013 Autor Share Postat Iunie 13, 2013 O treaba facuta de mantuiala...Drept urmare, dupa mai putin de o saptamana, atat placutele care erau noi, cat si discul si etrierul sunt compromise.Mai multa atentie data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice_verde Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 AVETI LIBER ASTAZI ? NOI NU ! VA ASTEPTAM CU DRAG - DEVIZ ESTIMATIV (constatare/ reparatii/ inlocuiri daune, in urma unui accident)- Service moto SKR Super-Bikes---------------------------------------------1 Mecanica usoaraSchimb ulei + filtru uleiSchimb placute franaSchimb lant transmisieSchimb baterieSchimb bujiiSchimb anvelopeEchilibrat anvelope2 MecanicaSchimb lant distributieSchimb ambreiajSchimb pastileSincronizat carburatoareCuratat injectieReglat TPSSchimbat ulei + simeringuri furcaSetat suspensie3 Rectificari si suduraService-ul SKR Super-Bikes nu incurajeaza astfel de operatiuni dar la cererea clientului si dupa asumarea scrisa a propriei raspunderi putem executa si urmatoarele:Indreptat cadruIndreptat furcaIndreptat juguriIndreptat basculaSudat capace motorRectificat chiuloasa4 AsistentaAsistenta telefonica pentru clientii SKR Super-BikesAsistenta telefonica in vederea remedierii problemelor minore5 ConsultantaConsultanta in vederea achizitionarii sau tranzactionarii unei motociclete6 Asistenta rutieraPlatforma specializata pentru transportul motocicletelor7 Servicii onlineSKR Store - Oferim oferte de pret online aici :- https://www.facebook.com/SkrSuperBikes- https://www.facebook.com/SKR.Super.Bkes.Garage- https://www.facebook.com/skr.super.bikes.service.moto.consumabile.piese- Grup moto Facebook (aici puteti sa va postati anuntul de vanzari/ cumparati motociclete): https://www.facebook.com/groups/210351395731846/- Ne gasiti si pe motociclism.ro : /index.php?%2Ftopic%2F672756-bucuresti-iuliu-maniu-6-sector-6-skr-super-bikes-service-moto%2F- Ne gasiti si pe Pro-Bike.ro : http://www.pro-bike.ro/forums/topic/96021-bucuresti-sect-6-iuliu-maniu-6-skr-super-bikes-service-motomagazin-piese/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skandal Postat Iulie 18, 2013 Autor Share Postat Iulie 18, 2013 SKR Super-Bikes angajeaza !Cautam mecanic sau ucenic mecanic cu experienta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice_verde Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Si pentru ca altfel nu se poate, va invitam la noi sa le "racoriti" de probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Buna. Faceti cumva si rectificari (planari) chiulase auto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate