Dan Nastase Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 (editat) Adunare care a intrat in traditie si care impune respect prin sinceritate. Evident, nu este vorba numai de ideea de comuniste si cu atas! Dincolo de motocicletele clasice si de colectie... in primul rand, se simte o mare si adevarata pasiune pentru motoare si se vede, dincolo de paduri, rauri involburate sau macadamul muntilor, calitatea oamenilor. Sunt onorat sa salut astfel de motociclisti! Dan Nastase Editat August 24, 2012 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Adunare care a intrat in traditie si care impune respect prin sinceritate. Evident, nu este vorba numai de ideea de comuniste si cu atas! Dincolo de motocicletele clasice si de colectie... in primul rand, se simte o mare si adevarata pasiune pentru motoare si se vede, dincolo de paduri, rauri involburate sau macadamul muntilor, calitatea oamenilor. Sunt onorat sa salut astfel de motociclisti! Dan Nastase multumim frumos domnule Nastase. Sper sa ne onorati cu vizita si la alte evenimente ce se vor anunta pe Coltul Comunistelor sau al Clasicelor, poate va surade sa va apucati de restaurarea vreunei batrane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 poate va surade sa va apucati de restaurarea vreunei batrane? Nu cred ca e in stare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Nu cred ca e in stare. la replici acide nu te intrece nimeni; dar nu-mi amintesc sa te fi cunoscut la Siriu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 la replici acide nu te intrece nimeni; dar nu-mi amintesc sa te fi cunoscut la Siriu! Nu am mai venit anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Multumesc. m-ai pus pe ganduri dupa proba facuta cu m-ul..... Asa ca mi-am luat M63: motorul + foarte multe piese sunt in atelier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Asa ca mi-am luat M63: ... Să-l stăpînești sănătos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Asa ca mi-am luat M63: motorul + foarte multe piese sunt in atelier Nu ai stare deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Nu ai stare deloc I-ti face in ciuda tie ...ca nu mai termini si tu o data MZul ala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Nu ai stare deloc Nu e vorba de stare, a fost de ajuns o tură cu Alioșa și s-a convins ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 (editat) Altu' cu virusul Ural?!?! Tocma' că modelul ăla îl caut Âşi eu... numai voi le găsiți! Editat August 26, 2012 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Aha. și pe tine tot o tură cu Alioșa te-a convins! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Altu' cu virusul Ural?!?! Tocma' că modelul ăla îl caut Âşi eu... numai voi le găsiți! E la cativa km de tine. Cinsteste-l pe Adi Simson Simson si o sa-l ai. Cu tot cu atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 26, 2012 Autor Share Postat August 26, 2012 Asa ca mi-am luat M63: motorul + foarte multe piese sunt in atelier .....mult ti-a mai trebuit sa te hotarasti...... Sa-l stapanesti sanatos ! PS: stopul de care-ti vorbeam e identic cu cel ce-l ai pe motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Si de la mine poze cu Siriu. https://picasaweb.google.com/103755882797927463603/COMUNISTESIRIU1719August2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Cateva poze si de la mine. Sa ne vedem cu bine si anul viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predavasile Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Salutare oameni buni. Scriu cu bucurie aceste randuri. Minunata intalnire. O intalnire cu oameni deosebiti, moment pe care il voi pastra cu entuziasm in memorie.(in afara momentelor cu pierderi de memorie) . Greu de descris. Felu in care cu putine discutii ne-am hotarat sa plecam vineri dimineata. La Carefout Grozavesti primul grup de atase pe care l-am vazut vreodata (-2 atase) (Pedros si Mihai). Nu-mi rezolvasem toate treburile si am ramas sa-i ajung din urma. La intrarea pe DN1, dupa ce l-am alergat bine pe "Bulane-planeta mea" i-am zarit pe prietenii de drumetie.(mult mai multi la numar-numai atase, eu fiind singurul solo). Drum frumos, intalnirea ce nea Bunu. Am fost si sunt impresionat de toti cei cu care m-am cunoscut. M-am simtit ca intr-un film. Felu cum zambeau si se uitau oamenii de pe drum mi-a placut foarte mult. Montat cort, bere, bere,motoarele din Cluj, palinca,. Padurea care ne-a inconjurat, povesti, revederi, idei. Mi-a placut foarte mult. Oameni despre care pot povesti altora. Motociclete cum rar am ocazia sa vezi. Andreea, prietena mea, cu emotii ca nu cunoaste pe nimeni (de parca eu stiam...Pedros si Lucica ),s-a acomodat repede in acel loc si i-a foarte mult. Oameni care tot veneau si se intalneau dupa luni de zile cu cei prezenti.La intoarcere, dat fiind ca eram in mijlocul tarii, am decis sa mergem la "vulcanii noroiosi". Alta surpriza de proportii. Drumul spre Buzau cu serpentinele incadrate de copaci As putea povestii zeci de randuri. Sper sa tot fie astfel de intalniri. Revin cu poze!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Salutare oameni buni. Scriu cu bucurie aceste randuri. Minunata intalnire. O intalnire cu oameni deosebiti, moment pe care il voi pastra cu entuziasm in memorie.(in afara momentelor cu pierderi de memorie) . Greu de descris. Felu in care cu putine discutii ne-am hotarat sa plecam vineri dimineata. La Carefout Grozavesti primul grup de atase pe care l-am vazut vreodata (-2 atase) (Pedros si Mihai). Nu-mi rezolvasem toate treburile si am ramas sa-i ajung din urma. La intrarea pe DN1, dupa ce l-am alergat bine pe "Bulane-planeta mea" i-am zarit pe prietenii de drumetie.(mult mai multi la numar-numai atase, eu fiind singurul solo). Drum frumos, intalnirea ce nea Bunu. Am fost si sunt impresionat de toti cei cu care m-am cunoscut. M-am simtit ca intr-un film. Felu cum zambeau si se uitau oamenii de pe drum mi-a placut foarte mult. Montat cort, bere, bere,motoarele din Cluj, palinca,. Padurea care ne-a inconjurat, povesti, revederi, idei. Mi-a placut foarte mult. Oameni despre care pot povesti altora. Motociclete cum rar am ocazia sa vezi. Andreea, prietena mea, cu emotii ca nu cunoaste pe nimeni (de parca eu stiam...Pedros si Lucica ),s-a acomodat repede in acel loc si i-a foarte mult. Oameni care tot veneau si se intalneau dupa luni de zile cu cei prezenti.La intoarcere, dat fiind ca eram in mijlocul tarii, am decis sa mergem la "vulcanii noroiosi". Alta surpriza de proportii. Drumul spre Buzau cu serpentinele incadrate de copaci As putea povestii zeci de randuri. Sper sa tot fie astfel de intalniri. Revin cu poze!!!! pai de ce nu ai zis domle' ca tu esti predavasile, beam si noi o tuica de Buzau! e musai sa vi si la Mizil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 pai de ce nu ai zis domle' ca tu esti ........... as vrea sau mai bine zis mi-ar placea ca fiecare forumist sa vina cu tricoul inscriptionat cu numele de user Habar n-am avut cu cine am cinstit. Pe MAXIM 10% din cei de acolo îi cunoÂşteam deja sau i-am cunoscut acolo, trebuind să deduc sau să întreb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predavasile Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 (editat) Apropo de username. Vreau sa-mi schimb username-ul. Il pot schimba pe acesta sau trebuie sa-mi fac alt cont si sa il inchid pe acesta? p.s. Nu-i asa mare problema pentru ca nu am postat prea mult. Editat August 29, 2012 de predavasile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 /index.php?/topic/201234-schimbare-username/page__st__950 uite aici, mai departe te descurci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 (editat) Si video de la Siriu. Si video de la Siriu. Editat August 29, 2012 de pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 da da, multumim domnu pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predavasile Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Foarte mishto!!! Incerc sa pun si eu pozele astazi... POZEEEE : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate