peter99_ro Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 salut aveti idee de crash-uri originale la pret decent pentru er6f din 2012 ? as vrea originale pt ca am auzit tot felul de discutii legate de incidente la care crash-urile home made sau after market pur si simplu au spart chiulasa in loc sa protejeze motorul » Post actualizat in 31 May 2016 16:03de asemenea caut si un parbriz putin mai inaltat decat cel original pentru er6f din 2012 mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 Ce diferente sunt intre modeul 2006 si modelul 2009? Dar intre modelul 2009 si modelul 2013? Nu ma refer la modificarile de estetica(bord, forma farului, forma basculei, etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielt Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 Transfagarasan maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoĂ�ÂŁ Andrei RĂ�Ć�zvan Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 (editat) Salutare popor.Vad ca de prin Iulie n-a mai povestit nimeni,nimic...vin eu cu o scurta intrebare.Imi poate spune cineva ce defecte,urme de uzura ar trebui sa am in vedere inainte de cumpararea unui ER6-F incepand cu anul 2008 cu mentionarea faptului ca va fi cumparat din UK(daca asta conteaza).Aceasta va fi prima motocicleta deci nu am experienta in cumpararea lor,cu toate ca va veni un prieten cu mine care are ceva experienta,m-am gandit ca daca sun 2 perechi de ochi e mai bine.Mersi anticipat tuturor pentru raspunsuri si asfalt uscat va doresc. Editat Septembrie 14, 2016 de GoĂ�ÂŁ Andrei RĂ�Ć�zvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Razvan uite aici cateva informatii: http://kawasakier6.blogspot.ro/2012/05/frequently-asked-questions-on-kawasaki.html acum caut un site cu principalele defecte si metodele de remediere (Caut...) » Post actualizat in 16 Sep 2016 07:50Am gasit site-ul care-l consider f.f util http://homepages.slingshot.co.nz/~shanetp/Faults.html#_top Razvane, sper ca acest site sa-ti raspunda la toate intrebarile! PS In ce localitate e moto care vrei s-o cumperi? (am vazut una usor sifonata din UK) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fuli3 Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Salut! Las asta aici in caz ca va place sa va murdariti pe maini Operatiunea schimb placute de frana Kawasaki ER6-N/F: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Fain realizat filmul. Bravo! Pt munca depusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fuli3 Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Fain realizat filmul. Bravo! Pt munca depusa Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoĂ�ÂŁ Andrei RĂ�Ć�zvan Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 Razvan uite aici cateva informatii: http://kawasakier6.blogspot.ro/2012/05/frequently-asked-questions-on-kawasaki.html acum caut un site cu principalele defecte si metodele de remediere (Caut...) » Post actualizat in 16 Sep 2016 07:50 Am gasit site-ul care-l consider f.f util http://homepages.slingshot.co.nz/~shanetp/Faults.html#_top Razvane, sper ca acest site sa-ti raspunda la toate intrebarile! PS In ce localitate e moto care vrei s-o cumperi? (am vazut una usor sifonata din UK) Mersi fain.Am avut ceva probleme cu internetul si nu am avut acces...in legatura co motorul ce l-ai gasit tu,eu am gasit mai multe,in mai multe locatii. Eu locuiesc in Runcorn(intre Liverpool si Manchester) si caut pe o raza de 40 de mile...am gasit cateva,dar o sa mai astept putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 Salut Eu văzusem uns in Ro. Am înțeles că un uk sunt f. comune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoĂ�ÂŁ Andrei RĂ�Ć�zvan Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 incepand cu ce an F-urile au fost construite cu ABS ? am inteles ca ajuta uneori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielt Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 Din 2006. Nu o sa regreti alegerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoĂ�ÂŁ Andrei RĂ�Ć�zvan Postat Octombrie 8, 2016 Share Postat Octombrie 8, 2016 aoleo...asa vechi zici ? eu ma orientasem spre ceva mai nou gen 2009-2010 :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielt Postat Octombrie 9, 2016 Share Postat Octombrie 9, 2016 De atunci au ABS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Octombrie 10, 2016 Share Postat Octombrie 10, 2016 (editat) Salut, Vreau sa schimb antigelul inainte de iarna in cartea tehnica scrie: ca trebuie antigel verde... (vezi poza) Eu am gasit antigel in benzinaria MOL care cica e verde, de fapt este verde-albastru si pe el scrie ca e compatibil G11, continand ethylene glycol, exact ce scriu ca e nevoie si cei de la Kawa. Pe el scrie ca CONTINE SILICATI! Oare e bun? Daca nu, puteti sa imi dati un cod de antigel compatibil? Multumesc! Editat Octombrie 10, 2016 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoĂ�ÂŁ Andrei RĂ�Ć�zvan Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 (editat) De atunci au ABS. ok,mersi » Post actualizat in 15 Oct 2016 14:02 ce sfaturi imi puteti da in legatura cu er6f ca o prima motocicleta pe A2 ? desigur,limitata... Editat Octombrie 14, 2016 de GoĂ�ÂŁ Andrei RĂ�Ć�zvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Ugrai Postat Octombrie 23, 2016 Share Postat Octombrie 23, 2016 intrebare catre toti posesorii de er 6n/f parbrizul standard nu vi se pare ca arunca tot aerul in piept sau casca ? ati schimbat dintre voi cu altele care au remediat aceasta problema care mi se pare extrem de suparatoare de la 110km/h in sus daca da, va rog exemple pentru ca trebuie neaparat sa-l schimb si eu mersi La fel simt si eu. Tot ma uit pe net dupa un alt model de parbriz (in niciun caz unul mai inalt sau cu deflector), dar ma tem sa nu am aceeasi problema. Ai gasit ceva intre timp ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rastafarian Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 caut parbriz er6n - 2009, varianta scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 Salutare! Vad ca sparg gheata pe 2017. Doresc sa imi cumpar un ER6F model 2012-2016(daca o sa gasesc vreodata) si as vrea sa il studiez fata in fata. Are cineva din imprejurimile Bucurestiului acest model ca sa pot sa imi dau seama cum arta in realitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rastafarian Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 ER6N 2009 pun la dispozitie. modele mai noi, te pot indruma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 Intreb si eu daca e cineva din bv cu er-6. Sa ma holbez un pic. Nu am mai vazut unul pana acum si vreau si eu sa imi iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 Am mai vazut ER6n-uri si mi-au placut din lateral, dar tot prefer carenatele. Pare o motocicleta destul de solida! Ma poti indruma spunandu-mi ce parti pozitive/neajunsuri are motocicleta ta?(cat mai detaliat, te rog) Cat timp ai avut la dispozitie sa o testezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Martie 11, 2017 Share Postat Martie 11, 2017 salutare ! aveti idee daca placutele de la primul model sunt aceleasi de la urmatoarea generatie? sau altfel spus, daca aceste placute se vor potrivi pe modelul meu 2006 ABS https://www.amazon.com/dp/B00YIJO9YC/ref=wl_it_dp_o_pd_S_ttl?_encoding=UTF8&colid=21Q2508RX6H7D&coliid=I5GNOMZ2IUHF8 Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 Klaus Cata ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_dan Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Sa ER6N 2005-2008 https://www.olx.ro/i2/oferta/sa-honda-nx650-dominator-1996-2001-ID7VVKW.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=117483237&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate