Dan Rosca Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Vineri ma bag si eu , pentru sambata sunt nevoit sa zic pas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 (editat) cu dexxteru` am baut saptamana trecuta ...asa cu capac chiar .. cu foxu de la rasnov n-am mai baut Editat Decembrie 4, 2013 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 ca sa-mi dat si eu cu parerea, zic ca @owene: cine a trimis pana la deadline - bine; cine nu - nu (printre astia ultimii ma numar si eu). Daca mai ramane lumina, eu pe 20 (cred) sunt in BV . Multumesc si eu celor care s-au implicat in organizare, sarmaleala etc, cu parere de rau ca in vara l-am "ratat" pe @ festina in Iasi. cu dexxteru` am baut CITIT saptamana trecuta ...asa cu capac chiar .. cu foxu de la rasnov n-am mai baut studiat eu? alcool? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 studiat .. la un pahar de suc de fructe de padure si o sticla de apa plata borsec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Daca stau prea mult pe langa voi, ajung un nou Einstein si da Roxy, si mie imi este asa.... putin dor de tine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Roxanne, shame on you! hihihi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 (editat) pfff... si aici ma urmaresti? ia-te de mana cu foxu ca nici el nu-mi da pace cu rasul ) (btw sambata te duci spre casa? ca merg si eu incolo) fox hai vineri incoa sa o ajutam pe kali sa termine sarmalutele .. putin citit nu a stricat nimanui da? Editat Decembrie 4, 2013 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 (editat) Bai, sa vad ce rezolv cu transportul. Mi-ar prinde si mie intr-adevar bine o schimbare de aer. Poate imi alunga starea asta. Chiar daca nu prea am eu la inima orasul ala al vostru, dar spre norocul lui mai are inca persoane care merita sa ignor restul Dar oricum, cred ca abia pe dupa masa, seara ajung. In functie de munca. Sa vad daca pot sa imi iau liber, altfel ajung relativ tarziu. Voi pe la cat vreti sa faceti cenaclul? Editat Decembrie 4, 2013 de RedFox200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 vineri dupa 7 nu mai am nici-un program nimic ..stai un pic ca oricum nu s-a hotarat daca e vineri sau sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Pai aia vreau sa vad si eu, sa stiu ce fac pe urma daca e. Dar chiar si asa, si o plimbare doar ptr voi 2 tot e ok ptr mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Pana la urma ne vedem vineri sau nu ? Daca da , unde are loc cenaclul ? Ora inteleg ca este 19,00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Well, in mare mi-am gasit si transport. Pot sa ajung pana in Otopeni pe la un 6-6 jumate. Daca ma poate ridica cineva de pe acolo ok, daca nu ma sui eu in ceva. Chestia ca tot vineri. Asa ca sa se hotarasca lumea ca sa stiu exact ce sarmale mananc .... asta ... ce fac..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Daca ma poate ridica cineva de pe acolo ok, daca nu ma sui eu in ceva. Chestia ca tot vineri. Asa ca sa se hotarasca lumea ca sa stiu exact ce sarmale mananc .... asta ... ce fac..... Din pacate sunt pieton pentru 3 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 (editat) Dupa cum spuneam, nu vreau sa deranjez pe nimeni. Daca exista posibilitatea bine, daca nu, sunt baiat mare, ma descurc eu. Editat Decembrie 4, 2013 de RedFox200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 (editat) Regula numarul 1 pe care trebuie sa o respecte un sef si un organizator este : "nu asculta ce ti se sopteste in cascuta" Calculele arata: 2012: 18 finalisti din 41 inscrisi, prezenta 43,9% 2013: 17 finalisti din 39 inscrisi, prezenta 43,6% Complicarea vietii a terminat evenimentul. Chef de primavara pentru baut pielea ursului din padure, sponsori, premii... Formula castigatoare din 2012 a fost simplitatea. Multumiri din partea mea pt Rares ca totusi a organizat clasamentul si a incercat sa puna si lucrurile cap la cap. Ma bucur ca am facut niste km in plus anul asta si am trecut de pe locul 13 pe 12, a fost concursul cu mine. Sa vedem la anul. Distractie placuta vineri, poate ne aduce RedFox niste lumina de la patriarhie si ne adunam in trei cu dexxterul la vreo bodega sa o impartim :beer: Mai puneti si voi niste poze pe unde ati umblat, sau link daca le-ati urcat undeva. daca nu se mai prezinta pozele la intrunire si a cazut toata treaba, bag cateva aici dintr-o excursie pe care am facut-o cu MVA si Phor vara asta: Ucraina-Slovacia-Cehia-Slovacia-Ungaria. in curand voi deschide si un topic cu mai multe detalii despre asta, deci pozele sunt in exclusivitate si avanprepiera Editat Decembrie 4, 2013 de unnamed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zu1u Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 (editat) Pun si eu niste poze facute in excursia din Macedonia, majoritatea sunt din Ohrid. Le puteti accesa facand click pe link-ul de mai jos: https://www.dropbox.com/sh/ac43oevjg4pqdhb/PQ_CYqo4bE Editat Decembrie 4, 2013 de zu1u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 dupa cum vad .... kali a inceput o lista .. nimenio nu a completat o so c cati suntem ca nu ma pot duce sa tot intreb????????? sambata sau vineri azi DEJA E MIERCURI.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Pentru mine e ok vineri personal. Ma supun deciziei majoritatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Copii, treaba sta cam asa: am confirmat participarea, direct sau indirect, cam 8 persoane, daca luam in calcul seara de vineri. Ramane hotarat ca loc "asezamantul gastro-cultural" Rock n'Pasta din Militari, str. Lujerului. Ora 19.00. Fiind prea putini, varianta cu papatul sarmalelor la carciuma iese un pic din schema, va dati seama de ce. Onorez insa promisiunea in zilele care urmeaza. Asadar, vineri, 6 decembrie, ora 19.00. Abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Rock n'Pasta din Militari, str. Lujerului. Ora 19.00. Asadar, vineri, 6 decembrie, ora 19.00. Abia astept Ne vedem acolo! http://rocknpasta.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phor Marston Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 daca nu se mai prezinta pozele la intrunire si a cazut toata treaba, bag cateva aici dintr-o excursie pe care am facut-o cu MVA si Phor vara asta: Ucraina-Slovacia-Cehia-Slovacia-Ungaria. in curand voi deschide si un topic cu mai multe detalii despre asta, deci pozele sunt in exclusivitate si avanprepiera DSC03176.JPGDSC03260.JPGDSC03363.JPGDSC03404.JPGDSC03615.JPGDSC03750.JPGDSC03444.JPGDSC03671.JPGDSC03689.JPGDSC03813.JPGDSC03848.JPGDSC03831.JPGDSC03148.JPG Ce plimbare frumoasa a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Prezent. Prezent si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 (editat) Pentru mine e ok oricand. Si vineri, si sambata. Va rog frumos sa va treceti pe lista, ca sa stiu cam cate persoane sunt ( scrieti si daca aveti insotitor/-oare/-ori ) 1. Kali 2. subsemnatul + consoarta + 4 prieteni(am inteles ca s-a stabilit pt vineri 6 dec) 3. Editat Decembrie 4, 2013 de kappy666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Ce plimbare frumoasa a fost. strasnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate