cstelia Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Intreaba la RAR, cel mai sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Ianuarie 15, 2015 Share Postat Ianuarie 15, 2015 ?? Se poate face numai la statia RAR, iti trebuie toate actele ca si la un itp normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 (editat) Am descoperit recent un ITP pe strada Haga(intre calea aradului si lipovei), nu stiu daca se stie de el dar eu sigur ma voi duce acolo pt ca imi este aproape si nu mai trebuie sa merg pana la capatul orasului.Programul L-V 08-20 si sambata 08-14. Cum stau pe strada paralela cu Haga si trec zilnic prin fata acestei statii ITP am avut azi curiozitatea sa cer mai multe amanunte. Domnul de acolo mi le-a dat cu amabilitate: - o ITP la motocicleta costa 70 de lei - telefoane de contact 0766489368, 0356419050 (preferabil sa sunati pe numarul de mobil) - adresa exacta str. Haga Nr. 27 (se intra de pe str. Linistei catre str. Dr. Grigore T. Popa (fosta Campina) ,sens unic) Editat Martie 13, 2015 de vandrash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Am facut azi ITP la http://autoservicevictor.ro/contact.htm Domnul Victor este si vecin dar si motociclist, 50ron. Puteti merge linistiti dar daca mobra are probleme nasoale gen frane/directie nu va da itpul asa cum mi-a povestit de un caz petrecut saptamana asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinpa Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Am fost astazi pe strada Haga. Tot 70 ron a ramas ITP-ul. Mie mi-a fost mai la indemana sa merg acolo si vi-l recomand si voua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Pe strada Haga, vorbit cu omul sa vin la 9 si inca vorbesc cu cainele. Macar asta raspunde ca d-l nu. O alta statie? » Post actualizat in 24 Apr 2015 07:27 Raspunde la 10:00 si imi spune ca nu poate decat la 14:00 .... 15:00 . Stimate , domn , in cazul in care citesti sau iti povesteste cineva , doresc sa-ti amintesc ca oferi un serviciu care spre norocul meu nu te face unic in acest oras . Incearca sa-ti imaginezi cum este sa iti organizezi programul pe baza celor stabilite cu dvs la telefon . Te invoiesti de la servici , mergi si stai ca prostul in fata portii , suni , intrebi cainele cand vine nenea fumezi una , doua . . . . zece tigari si nimic . Daca nu am fi discutat la telefon , daca nu ne-am fi inteles asupra orei si a tipului de vehicul as fi tacut dar din moment ce toate au fost stabilite de acord comun , consider ca este vorba doar de nesimtire . Nesimtire in amestec cu dezinteres lipsa de caracter . Va multumesc , cu stima . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Pe strada Haga, vorbit cu omul sa vin la 9 si inca vorbesc cu cainele. Macar asta raspunde ca d-l nu. O alta statie? » Post actualizat in 24 Apr 2015 07:27 Ai rezolvat? da pe pagina anterioara si gasesti in zona Circumvalatiunii: Adresa este str. Dinu Lipatti (fosta Popa Laurentiu) nr. 6 Sau la Guban in curte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Si inca ar mai fi multe de spus dar ma opresc . Am vorbit cu un domn la Victor service si spre mirarea mea chiar este dispus sa ma si astepte . » Post actualizat in 25 Apr 2015 03:40Pana la urma, am mers la Victor service. Pe langa faptul ca te asteapta daca ai un program mai dificil are si pretul mai mic cu 20 ron. Si chiar poti sa spui ca iti face verificare tehnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Si inca ar mai fi multe de spus dar ma opresc . Am vorbit cu un domn la Victor service si spre mirarea mea chiar este dispus sa ma si astepte . » Post actualizat in 25 Apr 2015 03:40 Pana la urma, am mers la Victor service. Pe langa faptul ca te asteapta daca ai un program mai dificil are si pretul mai mic cu 20 ron. Si chiar poti sa spui ca iti face verificare tehnica. Am fost azi la Victor si confirm spusele colegului. Am sunat in prealabil, sa fiu sigur ca are timp. Pret 50 RON. Victor e chiar de treaba si face verificare ca la carte, si sincer pe mine chiar ma intereseaza sa stiu ca mobra e in top shape ca in traficul de oras doar refelexele si franele te salveaza. Orar ITP: luni ...vineri: 12:00-20:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai83 Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 ITP moto la Utvin,70 ron, cafeaua din partea casei. Asa este. Si tipul e de treaba recomand cu incredere /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/beer.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Februarie 12, 2018 Share Postat Februarie 12, 2018 un ITP mai ingaduitor , pe cine recomandati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Februarie 12, 2018 Share Postat Februarie 12, 2018 Auto Lali de pe Haga fac si motociclete. Ce intelegi tu prin ingaduitor? Pana la un punct toti mai inchid un ochi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Februarie 13, 2018 Share Postat Februarie 13, 2018 un ITP mai ingaduitor , pe cine recomandati ? Nu vrei mai bine recomandari de motocicleta care sa treaca ITP-ul? Poate or avea si normele alea un scop... Acuma, depinde si ce e in neregulă cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Februarie 13, 2018 Share Postat Februarie 13, 2018 90 % merg cu ea offroad , cineva o facut ceva modificari la frana fata , nu mai aprinde stopul spate la actionarea franei fata , asta ar fi problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Februarie 13, 2018 Share Postat Februarie 13, 2018 (editat) Cum plm sa vrei sa circuli pe strada fara stop pe frana? Ti se pare o problema minora pt care vei lua ITP-ul daca vorbești frumos cu inginerul? Du-te si repar-o decat sa dai banii pe spaga. Editat Februarie 13, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Februarie 13, 2018 Share Postat Februarie 13, 2018 pentru o toba mai zgomotoaza stiam pe cine sa recomand, dar asta cu becul de frana e cam trasa de par.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 13, 2018 Share Postat Februarie 13, 2018 Pare un lucru minor, dar, independent de ITP, iti recomand sa remediezi problema. E suficient o data sa te ia unu pe sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Februarie 13, 2018 Share Postat Februarie 13, 2018 (editat) eram sigur ca vor venii marii expertii pacii sa-mi explice ce lucru dracu o fii si cat de inconstient sunt , de cand conduc motoare nu franez exclusiv numai cu fata , pe frana spate imi merge deci nu e un mare (cuvant urat) ca oricum le folosesc concomitent doar nu ma puneam sa fac stoppie pe la semafoare .... ma rog ma descurc eu , cine m-o fi pus sa intreb defapt :DD Editat Februarie 13, 2018 de MariusTm29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Februarie 13, 2018 Share Postat Februarie 13, 2018 mergi pe Liviu Rebreanu cu Salcamilor atunci. Poate treci ITP ul si asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rozsos.antonio Postat Februarie 13, 2018 Share Postat Februarie 13, 2018 @ioio_viola, pentru un Shadow VT600 putin zgomotos tot pe Liviu Rebreanu sa ma duc ? Motocicleta nu are in rest absolut nici o problema estetica sau mecanica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 14, 2018 Share Postat Februarie 14, 2018 eram sigur ca vor venii marii expertii pacii sa-mi explice ce lucru dracu o fii si cat de inconstient sunt , de cand conduc motoare nu franez exclusiv numai cu fata , pe frana spate imi merge deci nu e un mare (cuvant urat) ca oricum le folosesc concomitent doar nu ma puneam sa fac stoppie pe la semafoare .... ma rog ma descurc eu , cine m-o fi pus sa intreb defapt :DD Exact. De ce naiba ai mai intrebat? Daca tot esti haiduc, macar fa-o pe bune. Fara ITP si RCA. » Post actualizat in 14 Feb 2018 07:51 @ioio_viola, pentru un Shadow VT600 putin zgomotos tot pe Liviu Rebreanu sa ma duc ? Motocicleta nu are in rest absolut nici o problema estetica sau mecanica. In Timisoara nu prea are nimeni treaba cu tobele la ITP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin113 Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 Salut, o statie ITP pentru motocicleta in zona Sagului eu vin de la Deta. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDX Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 Este Ryco ITP din Giroc, faci dreapta pe Calea Chișodei și mergi cpătre Giroc. Mai era ceva pe Rebreanu, o clădire roșie cum mergi spre Județean, dar nu știu exact unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin113 Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate