vlady_80 Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 (editat) De la Baumax 11,99 lei, 0,6 L, dupa emblema cred ca se gaseste si in benzinariile MOL da este si la Mol Editat Mai 13, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Daca n-ati folosit draciile astea doua, le vreau eu... dau o bere Daca nu ai rezolvat, ti le pot da eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 (editat) Am pus azi Loobman-ul - impresii: - uleiul de drujba ajunge in max. 30 de sec pe pinion. - traseul furtunului cred ca e prea inclinat si direct. - l-am strangulat in vreo 3 parti, sper sa incetineasca curgerea. - pe strada e ok, nu sare "furculita". astept sa vad cum se va comporta pe coclauri. - lantul arata f.bine, se si spala o data cu ungerea. - daca "furculita" va sari pe coclauri, o sa incerc varianta "Vladoileer", care mi se pare cea mai eleganta. Banuiesc ca uleiul ajunge pe ambele parti interioare ale lantului, unde sunt o-ringurile. poate ne pune colegul Vlady o poza cu lantul uns. Editat Mai 20, 2012 de zidaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WhiteWolf Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 (editat) Mai are cineva un LOOBMAN de vanzare? Astept un pret decent. Multumesc. Editat Iunie 5, 2012 de WhiteWolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Am pus azi Loobman-ul - impresii: - uleiul de drujba ajunge in max. 30 de sec pe pinion. - traseul furtunului cred ca e prea inclinat si direct. - l-am strangulat in vreo 3 parti, sper sa incetineasca curgerea. - pe strada e ok, nu sare "furculita". astept sa vad cum se va comporta pe coclauri. - lantul arata f.bine, se si spala o data cu ungerea. - daca "furculita" va sari pe coclauri, o sa incerc varianta "Vladoileer", care mi se pare cea mai eleganta. Banuiesc ca uleiul ajunge pe ambele parti interioare ale lantului, unde sunt o-ringurile. poate ne pune colegul Vlady o poza cu lantul uns. Nu ii prea tensionat furtunul? Cand bascula se misca in sus n-ai treaba, dar la o eventuala saritura cand coboara cativa centimetrii, ce se intampla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Nu ii prea tensionat furtunul? Cand bascula se misca in sus n-ai treaba, dar la o eventuala saritura cand coboara cativa centimetrii, ce se intampla? Asa mi se pare si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Pt cei care nu sunt multumiti de sistemul de ungere folosind pinionul spate, exista elternativa picurarii uleiului direct pe lant, in interior, in apropierea pinionului din fata. Eu asa merg cu Scottoiler de aprox 1000km si sunt foarte multumit. Pot sa spal motocicleta oricand cu orice jet si pot merge in orice teren si capul de ungere ramane pe loc. Niste linkuri: http://www.xrv.org.uk/forums/bodgers-corner/43661-another-scottoiler-mod.html http://www.xrv.org.uk/forums/bodgers-corner/26192-scottoiler-mod.html http://www.ktmsmt.com/viewtopic.php?f=7&t=2710&start=10 Eu personal am obsevat ca la gropi sanatoase lantul atinge capul de ungere daca e asa aproape ca in ultimele doua linkuri, dar daca capul se pozitioneaza mai sus, totul merge perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Nu ii prea tensionat furtunul? Cand bascula se misca in sus n-ai treaba, dar la o eventuala saritura cand coboara cativa centimetrii, ce se intampla? asta credeam si eu dar s-a comportat bine pe coclauri, nu s-a desfacut. Pt cei care nu sunt multumiti de sistemul de ungere multumim ptr linkuri, am sa ma inspir din ele. impresii on-road: - pe sosea, la viteza, isi face treaba dar stropeste fie roata fie janta..nu prea ai cum sa scapi fara stropi... poate e chestie si de reglaje. impresii off-road: - la coclauri, la viteze mici, picaturile nu prea ajung pe pinion, se preling de pe "furculita" direct jos/pe janta/ pe roata. poate pozitia "furculitei" nu e cea mai buna, ar trebui mai inclinata. Ca sa evit stropirea rotii spate o sa incerc fie varianta cu picuratorul montat deasupra pinionului, fie varianta lui Vlady de la care asteptam impresii referitor la stropirea jantei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAMO Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Mai aveti vre-un ungator, de asta? De vanzare, adica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Mai aveti vre-un ungator, de asta? De vanzare, adica... am un loobman de vanzare nou pret 60 ron daca intereseaza pe careva 0745538663 mihai /index.php?/topic/673564-cine-comanda-sistem-ungere-lant-loobman/page__st__120 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 Eu l-am montat, face toti banii, lantul e f bine uns, sa nu mai vorbesc de economie . 1 litru ulei lant drujba aprox 17 lei, fata de un spary de lant aprox 50 lei, si cun un litru ai de lucru, nu gluma. Mi s-a rupt sarma de otel care tine capul de ungere pe lant. Momentan l-am dat jos, dar cand prind ceva timp liber vreau sa-i inventez un sistem de prindere mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RomiC Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 @alex xt Poti improviza cu o bucata de sarma zincata, mai otelita. sau o spitza de bicicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAMO Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 am un loobman de vanzare nou pret 60 ron daca intereseaza pe careva 0745538663 mihai /index.php?/topic/673564-cine-comanda-sistem-ungere-lant-loobman/page__st__120 Mihai, ti-am dat un PM. Pot trimite pe cineva sa ii dai un ungator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Copfucker Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Uleiul Divinol de la Hornbach, de 18 lei, merge cu Loobman? Din fisa tehnica vad ca la 40 °C are o vascozitate de 105 mm2/s in timp ce un ulei 10W are vascozitatea 92.1 mm2/s masurata dupa aceasi metoda. Adica e ceva mai fluid, mai subtire. Loobman chiar recomanda 10W pentru fluiditate fata de 80W, deci toretic uleiul e ok. Nu e bio, garantie 3 ani deci nu se dezintegreaza singur aiurea. L-a folosit cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 E foarte bun. Baga cu incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Am pus azi Loobman-ul - impresii: update: inspirat de o poza de pe advrider am repozitionat "capul de ungere". mentionez ca este un montaj pentru mers pe coclauri. varianta originala Loobman, cu "furculita", este buna ptr mers pe strada. dupa cateva iesiri off, varianta din poze este cea mai potrivita configuratie ptr un ungator chinuit pe coclauri. "capul de ungere" a ramas la locul lui si isi face treaba ca-n prima zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 (editat) update: inspirat de o poza de pe advrider am repozitionat "capul de ungere". mentionez ca este un montaj pentru mers pe coclauri. varianta originala Loobman, cu "furculita", este buna ptr mers pe strada. dupa cateva iesiri off, varianta din poze este cea mai potrivita configuratie ptr un ungator chinuit pe coclauri. "capul de ungere" a ramas la locul lui si isi face treaba ca-n prima zi. Misto ideea. Terminatia protejata total si traseul uleiului mai scurt. Buna treaba! Editat Septembrie 25, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flutur3 Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Mai are cineva lobman de vanzare ,as dori si eu unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Mai are cineva lobman de vanzare ,as dori si eu unul. Da, eu. 99 Ron cu tot cu posta. Scrie-mi adresa pe PM si azi ti-l si pun la posta. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubiq Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 mai e vreun loobman de vanzare? merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Sunt si eu interesat de un kit de ungere. Mai are cineva de vanzare vreunul? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Sunt si eu interesat de un kit de ungere. Mai are cineva de vanzare vreunul? Multumesc Salut! Ti-am scris PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Cat e + transport in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Cat e + transport in Bucuresti? 99 Ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 ok, da-mi te rog pm cu ce date ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate