Aleko Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 (editat) Buna ziua, am dat KTM-ul pe un Nipru. Asta ---> Este original Nipru alb solo, asa numitul model MT19 cu roti pe 18. I-a fost inlocuita furca, date jos crash-barurile si taiate suporturile de sus de crashbar. Vreau sa-l aduc la starea originala, adica asta: Furca cu aripa am localizat, crashbaruri spune dany ca s-ar gasi, prinderile de sus o sa le copiez. Imi lipsesc insa capacele astea laterale: Stiti pe cineva sa-i prisoseasca? Aveti poze cu sistemul de prindere? Multumesc anticipat. Editat Februarie 24, 2012 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Sa-l stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Buna ziua, am dat KTM-ul pe un Nipru. Asta ---> Este original Nipru alb solo, asa numitul model MT19 cu roti pe 18. I-a fost inlocuita furca, date jos crash-barurile si taiate suporturile de sus de crashbar. Vreau sa-l aduc la starea originala, adica asta: Furca cu aripa am localizat, crashbaruri spune dany ca s-ar gasi, prinderile de sus o sa le copiez. Imi lipsesc insa capacele astea laterale: Stiti pe cineva sa-i prisoseasca? Aveti poze cu sistemul de prindere? Multumesc anticipat. da intadevar o raritate frumoasa achizitie dar nu am idee de capacele laterale cam greu de gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Dnepra mea a fost si ea candva modelul asta. Mai am crashbarurile daca te intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 De ce s-a produs MT-19, pentru cine Âşi ce diferențe tehnologice Âşi calitative prezintă modelul față de MT-11, de pildă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 24, 2012 Autor Share Postat Februarie 24, 2012 (editat) Dnepra mea a fost si ea candva modelul asta. Mai am crashbarurile daca te intereseaza. ma intereseaza crashbarurile, toate crashbarurile sa vina la mini Daca imi poti da si o poza detaliata cu sistemul de prindere ma bucuri si mai mult @Lolo ID multumesc @AdrianS nicio diferenta calitativa. Niprele s-au facut toate la fel de bine, singurele diferente apareau probabil cand era pe terminate sarma de sudura, se termian schimbul sau se decalibrau masinile unelte- dupa noroc. Sunt motociclete reusite- per total. @darkwolf Apar ele, au mai fost cateva Nipre solo pe-aici din 92. Editat Februarie 24, 2012 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 ma intereseaza crashbarurile, toate crashbarurile sa vina la mini Daca imi poti da si o poza detaliata cu sistemul de prindere ma bucuri si mai mult @Lolo ID multumesc @AdrianS nicio diferenta calitativa. Niprele s-au facut toate la fel de bine, singurele diferente apareau probabil cand era pe terminate sarma de sudura, se termian schimbul sau se decalibrau masinile unelte- dupa noroc. Sunt motociclete reusite- per total. @darkwolf Apar ele, au mai fost cateva Nipre solo pe-aici din 92. sper sa gasesti norocul fie cu tine.altfel arata nipru cu "plasticute"pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 55 de euroi, la matale in poarta. Cica-s noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 solo erau pt politie. era ilegal sa circuli cu motoreta mare fara atas in ursss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 Nipra mea e exact aÂşa... sau mai bine zis, era. Diferențele dintre MT19 si MT11 sunt: - furca - sistemul de prindere la basculă - aripa față - rotile pe 18 inch (MT19) - capace laterale (MT19) Pun Âşi 2 poze cu Bombița, În momentul achiziției Âşi în momentul actual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 Mulțumesc, Andrei! Nu eram lămurit deloc. Capacele-alea de plastic sunt parcă un fel de n-ar mai fi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 Alea au doar un rol (in)estetic. Cum mie nu-mi place plasticul: au făcut picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 26, 2012 Autor Share Postat Februarie 26, 2012 (editat) ce draci sa le faci, daca erau pe modelul original trebuie sa fie si pe asta alba a mea - pana la urma si la 55 Euro , doar ca nu inteleg cum vine prinderea. @Zidu, la final de Glaznost, nea Gorbi s-o fi gandit sa dea Nipre solo la populatie. Asa a aparut Model 157 din revista pe care o atasez. Hmm si nu vrea sa se ataseze. O luai cand am tot scotocit oppozit.ru. Editat Februarie 26, 2012 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 ce draci sa le faci, daca erau pe modelul original trebuie sa fie si pe asta alba a mea - pana la urma si la 55 Euro , doar ca nu inteleg cum vine prinderea. @Zidu, la final de Glaznost, nea Gorbi s-o fi gandit sa dea Nipre solo la populatie. Asa a aparut Model 157 din revista pe care o atasez. Hmm si nu vrea sa se ataseze. O luai cand am tot scotocit oppozit.ru. incearca sa iei legatura cu dany_oldmoto inposibil sa nu stie ceva de "plasticutele"de mt 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 (editat) Plasticele alea au 2 fante in partea superioara, fante cu ajutorul cărora se agățau pe 2 fiare sudate pe cadru. În poza ataÂşată o să vezi un fier încercuit cu albastru iar cel de-al doilea fier e acolo unde am pus pătratul albastru. Apoi, la baza cutiilor de plastic se afla un inel cu care se agață un arc lung, ce le ține împreună. încercuit cu verde este suportul unui "ac" care se fixa în lăcaÂşul de pe verso capacelor. Mi-am permis să editez oleacă poza lui mihai... Editat Februarie 26, 2012 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Plasticele alea au 2 fante in partea superioara, fante cu ajutorul cărora se agățau pe 2 fiare sudate pe cadru. În poza ataÂşată o să vezi un fier încercuit cu albastru iar cel de-al doilea fier e acolo unde am pus pătratul albastru. Apoi, la baza cutiilor de plastic se afla un inel cu care se agață un arc lung, ce le ține împreună. încercuit cu verde este suportul unui "ac" care se fixa în lăcaÂşul de pe verso capacelor. Mi-am permis să editez oleacă poza lui mihai... alecule fa rost acu de "plasticutze"ca sistemul de prindere ti la explicat magic4ce.bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 26, 2012 Autor Share Postat Februarie 26, 2012 (editat) stai ca parca-mi tremura mana... 55 eurococo. Mai caut un pic si daca nu, decartez PS: @magic4ce tampit sistem de prindere, multuemsc de lamuriri. Astept vesti bune de demontare Tot weekendul m-am dat, are unele bube de ordin carburatoric sau de avans, dar o sa le reglez la finete mai incolo. Maine fac seaua. Editat Februarie 26, 2012 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Buna ziua, am dat KTM-ul pe un Nipru. Asta ---> Este original Nipru alb solo, asa numitul model MT19 cu roti pe 18. I-a fost inlocuita furca, date jos crash-barurile si taiate suporturile de sus de crashbar. Vreau sa-l aduc la starea originala, adica asta: Furca cu aripa am localizat, crashbaruri spune dany ca s-ar gasi, prinderile de sus o sa le copiez. Imi lipsesc insa capacele astea laterale: Stiti pe cineva sa-i prisoseasca? Aveti poze cu sistemul de prindere? Multumesc anticipat. Sa o stapinesti sanatos Aleko!!! tobele,cutia de viteze si filtrul,capacele de chiulasa si furca ar fi cam de alte modele...in rest ca si lipsuri...capacele laterale de plastic si crashbarul. daca stiam ca vrei un mt19 la schimb te contactam! am chiar 2 nipre(mt19,mt11) crashbaruri am dar la unul din ele e rupta prinderea pe suporti din cadru,se pot repara prin sudare polizare,e deja polizat putin cand am trantit eu usor:D daca te intereseaza ti le ofer trebuie doar sa vii sa le iei sau ne intalnim odata cand vin in Bucuresti. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 un inel cu care se agață un arc lung' date=' ce le ține împreună. [/quote'] ...habar n-ai ce idee mi-ai dat, pentru care CHIAR meriți o cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 27, 2012 Autor Share Postat Februarie 27, 2012 Sa o stapinesti sanatos Aleko!!! tobele,cutia de viteze si filtrul,capacele de chiulasa si furca ar fi cam de alte modele...in rest ca si lipsuri...capacele laterale de plastic si crashbarul. daca stiam ca vrei un mt19 la schimb te contactam! am chiar 2 nipre(mt19,mt11) crashbaruri am dar la unul din ele e rupta prinderea pe suporti din cadru,se pot repara prin sudare polizare,e deja polizat putin cand am trantit eu usor:D daca te intereseaza ti le ofer trebuie doar sa vii sa le iei sau ne intalnim odata cand vin in Bucuresti. bafta! multumesc frumos Lantz, o sa te sun pt crash-baruri. Niprul asta i-l recomandasem unui prieten , si l-a luat, i-a placut, mi-a placut ,el isi dorea KTM, si am facut schimbul - KTM-ul din toamna cand l-am oprit nu a mai vrut neam sa dea scanteie -bube electrice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 stai ca parca-mi tremura mana... 55 eurococo. Mai caut un pic si daca nu, decartez PS: @magic4ce tampit sistem de prindere, multuemsc de lamuriri. Astept vesti bune de demontare Tot weekendul m-am dat, are unele bube de ordin carburatoric sau de avans, dar o sa le reglez la finete mai incolo. Maine fac seaua. Gata demontarea... Ai PM, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 În ce hal pot să pună lumea pe jar niÂşte plastice nenorocite ! Cu tobele neoriginale de CZ Sport cum te-nțelegi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 27, 2012 Autor Share Postat Februarie 27, 2012 @magic4ce, nu primii PM, poate o fi lag , poate nu s-o fi trimis. Te sun eu dupa 4. @AdrianS, tobele inca se gasesc de cumparat, investesc in ele un pic mai incolo ca sa esalonez efortul financiar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 ... Niprul asta i-l recomandasem unui prieten , si l-a luat, i-a placut, mi-a placut ,el isi dorea KTM, si am facut schimbul - KTM-ul din toamna cand l-am oprit nu a mai vrut neam sa dea scanteie -bube electrice. aka @Lupu? D-aia nu mai scrie nici pe topicul continuat de Adrian? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 ...Vreau sa-l aduc la starea originala... Uite roata de care ti-am povestit 18". Este in stare perfecta sau aproape, inclusiv dantura cuplajului... cauciucul are uzura cca 50%(pe atas ar merge sigur) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate