marcone Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 (editat) Uitati-va la pozele alea, Windows XP si niste monitoare HP cu vechime de aproximatv 5-6 ani si cica solutia vede si ce-ai mancat de dimineata...sa fim seriosi. Dusman mai mare al vitezei e benzina asta de 6RON/L. Editat Martie 17, 2012 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Ar fi interesant cat a costat toata tarasenia! Si o plateste, direct sau indirect, tot romanu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Uitati-va la pozele alea, Windows XP si niste monitoare HP cu vechime de aproximatv 5-6 ani si cica solutia vede si ce-ai mancat de dimineata...sa fim seriosi. Dusman mai mare al vitezei e benzina asta de 6RON/L. E o informatie ce trebuie verificata, nu respinsa din start. Logic e sa ne uitam daca au aparut camere suplimentare in punctele mentionate in text. Sunt curios daca cei care au respins informatia din capul locului o sa-i dea astazi linistiti 140 prin zona respectiva. Eu ma indoiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Pai cine zice sa circulam pe DN1? Traseul spre Tigoviste-Rucioasa-Sinaia sau Breaza si apoi Valea Doftanei-Telega-Scorteni-Ploiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 E o informatie ce trebuie verificata, nu respinsa din start. Logic e sa ne uitam daca au aparut camere suplimentare in punctele mentionate in text. Sunt curios daca cei care au respins informatia din capul locului o sa-i dea astazi linistiti 140 prin zona respectiva. Eu ma indoiesc. Corect, nu trebuie respinsa din start. Pe de alta parte insa, este discutabila posibilitatea sanctionarii pe baza calculului vitezei medii intre camere, fiindca din cate imi aduc aminte, norma de metrologie legala privind cinamometrele (aparatele radar) spune ca inregistrarile trebuie sa cuprinda printre altele imaginea autevehiculului cu evidentierea numarului de inmatriculare. Asa ca pana vor schimba prevederea asta, daca in imaginile surprinse de camere presupusul contravenient vitezoman are viteza legala, nu au ce sa-i faca baietii de la rutiera. Sunt nenumarate solutii pronuntate pe subiectul asta de catre instantele din toata tara. Multe exemple sunt si aici pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Alea sunt camere simple de supraveghere..iar radarele au ramas aceleasi care erau+faptul ca unele nici nu functioneaza, desi faptic exista(ex.Pucheni).. Chiar acum vreo 2-3 luni am vazut un reportaj la TV in care spuneau politistii ca din lipsa banilor, camerele de pe DN1 functioneaza cam 2 ore/zi. Daca nici cele care deja exista nu functioneaza, de ce sa puna unele noi? Eu cred ca e doar ca sa ne sperie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jcata Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 adica tu zici ca o sa imi de-a amenda prin o formula matematica oare pe procesul verbal ce o sa scrie ? regula de trei simple:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 17, 2012 Autor Admin Share Postat Martie 17, 2012 (editat) E o informatie ce trebuie verificata, nu respinsa din start. Logic e sa ne uitam daca au aparut camere suplimentare in punctele mentionate in text. Sunt curios daca cei care au respins informatia din capul locului o sa-i dea astazi linistiti 140 prin zona respectiva. Eu ma indoiesc. Asa este, nu trebuie respinsa, dar prea mari sunt similitudinile cu ce a fost cind le-au montat prima data.. Oricum, pe criza asta este greu de crezut ca se arunca la asa investitii. Eu unul nu am auzit nimic si m-ar mira sa fie asa.. Oricum, trebuie sa fii idiot sa mergi cu viteza mare in localitate, eu unul merg si inauntru si in afara localitatilor in marja aia de 50 km/ora, sa nu-mi pierd carnetul.. Pe de alta parte insa, este discutabila posibilitatea sanctionarii pe baza calculului vitezei medii intre camere, fiindca din cate imi aduc aminte, norma de metrologie legala privind cinamometrele (aparatele radar) spune ca inregistrarile trebuie sa cuprinda printre altele imaginea autevehiculului cu evidentierea numarului de inmatriculare. Asa ca pana vor schimba prevederea asta, daca in imaginile surprinse de camere presupusul contravenient vitezoman are viteza legala, nu au ce sa-i faca baietii de la rutiera. Sunt nenumarate solutii pronuntate pe subiectul asta de catre instantele din toata tara. Multe exemple sunt si aici pe forum. Asa este, ai dreptate. In plus, eu unul nu am auzit niciunde in lume sa te sanctioneze pt.viteza cu calculul acesta intre puncte! Poate o exista, dar eu unul nu am auzit.. Revenind la plimbare..maine sunt 20 grade si noi discutam de ninsoare.. Chiar daca se topeste zapada, or mai fi si locuri umede, dar majoritatea drumului este curat..mergem si noi pina unde ne convine si apoi o luam pe alt traseu, ne intoarcem, nu avem alt scop decit plimbarea.. Propun ora 9.00 in Benzinaria MOL, dupa podul Otopeni, linga McDonalds si daca nu ne hotaram discutam maine traseul.. Editat Martie 17, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Alo, vorbim de plimbare sau de radare? va convine traseul mentionat mai sus? Daca da ne vedem la 11.00 la Razvad in Petrom. Azi am dat o tura prin Ciorani-Jilava-Dridu-Las Fierbinti-Balotesti-Bucuresti, drum perfect, virajat, fara multe masini, recomand pentru cei ce vor sa iasa spre Buzau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Varianta cu veliko a cazut?Cred totusi ca daca preferati muntii nostri sigur gasim zone umbroase cu mazga.Ma lipesc si eu de voi ,daca ma primiti,doar sa gasiti o destinatie tentanta.Mi-ar fi placut bulgaria.Poate reusim sa optam pt ceva din seara asta. veliko ?? mai gasiti ceva de vizitat pe la vecini si ar fi perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 (editat) Alo, vorbim de plimbare sau de radare? va convine traseul mentionat mai sus? Daca da ne vedem la 11.00 la Razvad in Petrom. Azi am dat o tura prin Ciorani-Jilava-Dridu-Las Fierbinti-Balotesti-Bucuresti, drum perfect, virajat, fara multe masini, recomand pentru cei ce vor sa iasa spre Buzau. Si io am fost pe la Urlati si cand te intorceai tu, ne-am incrucisat pe drumul ala de la Ghighiu spre benzinarii, dupa Berceni... Daca mergem pe drumul de mai sus si tu ajungi la Razvad la ora 11, asta inseamna ca noi ar trebui sa plecam din Bucuresti pe la 9,30 - 10,45. Eee, ce zice bucurestenii? Luigi, ce sa cautam in Otopeni? Trebuie sa mergem spre Targoviste, asa ca propun 9,30 benzinaria OMV de pe soseaua Chitilei, langa Leroy Merlin. Editat Martie 17, 2012 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Scrieti unul din voi cuvintele magice ,locul ,ora, directia.Va apucati de baut si uitati sa mai planificati ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 17, 2012 Autor Admin Share Postat Martie 17, 2012 Bun, atunci ramane batut in cuie la 9.30 in OMV, in Chitila.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Bun, atunci ramane batut in cuie la 9.30 in OMV, in Chitila.. Bravo, asa te vreau, hotarit! Ramine Pucioasa-sinaia? sau stabilim la Tirgoviste? Si io am fost pe la Urlati si cand te intorceai tu, ne-am incrucisat pe drumul ala de la Ghighiu spre benzinarii, dupa Berceni... Daca mergem pe drumul de mai sus si tu ajungi la Razvad la ora 11, asta inseamna ca noi ar trebui sa plecam din Bucuresti pe la 9,30 - 10,45. Eee, ce zice bucurestenii? Luigi, ce sa cautam in Otopeni? Trebuie sa mergem spre Targoviste, asa ca propun 9,30 benzinaria OMV de pe soseaua Chitilei, langa Leroy Merlin. Eram sigur ca tu ai fost, chiar am vrut sa sun pe seara, am recunoscut motorul. Eu zic sa incercam traseul tau, nr vedem miine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freeman Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 deci pana la urma care este traseul propus? locul l-am memorat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 17, 2012 Autor Admin Share Postat Martie 17, 2012 Pai mergem pina in Targoviste si de aolo avem nenumarate variante, vorbim la fata locului.. O sa fie vreme superba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 OK, la Targoviste in Bulgaria. O sa fie super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 OK, la Targoviste in Bulgaria. O sa fie super! Pai daca exista vre-un drum intre chitila si bulgaria ,de ce nu? tarnovo ,targoviste ,cam tot una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freeman Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 maine eu fac buc-calarasi-oltenita-(giurgiu-bucuresti)-Bucuresti. ora 10.00 la lukoil pantelimon(lebada). e stabilit, cine vrea e bine venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 OK, la Targoviste in Bulgaria. O sa fie super! Era vorba de Tirgoviste din Dimbovita, pentru cei ce cunosc geografia tari. Bulgaria o lasam pentru cind terminam de vazut totul pe la noi, sau pentru altii care nu incap aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giculini Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 cine mai merge maine ? ne adunam ceva sau doar aici ? sa stiu daca vin si eu la omv chitila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Maine toata lumea vine doar la omv chitila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giculini Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 cati vin ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Daca vii si tu suntem sigur 2 ne vedem maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giculini Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 ok la 10 trec pe acolo daca mai e cineva bine daca nu o sa plec cu gasca de 5 motoristi cu care vin . si care e directia pana la urma ??????????? ca nu e nimic sigur dupa cum vad . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate