Mein Herz brennt Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Stiu ca nu e motociclist dar postez pentru eventualii cascadori in trafic, aviz zmeilor: "Un tânăr a murit după ce a încercat să meargă în picioare pe motoscuter. Tragedie în comuna Valea Seacă, după ce un tânăr care abia împlinise 18 ani a decedat într-un cumplit accident rutier. Din dorința de a creea furori în rândul prietenilor, băiatul s-a urcat în picioare pe șaua unui motoscuter așa cum văzuse în filmele cu cascadori. În câteva secunde, tânărul a pierdut situația de sub control și s-a izbit de un autobuz care venea din sens opus. Medicii de la Ambulanță ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul tânărului. Martorii care au asistat la nenorocire afirmă că motoscuterul avea o viteză foarte mare." http://www.adevarul.ro/locale/bacau/Un_tanar_a_murit_dupa_ce_a_incercat_sa_mearga_in_picioare_pe_motoscuter_0_678532384.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 am vazut la romania tv acu vreo 2 zile. cica si fra-su amurit la fel, tot lovit de un autobuz, dar era cu bicicleta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 aahahahaha, pacat ca nu e video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_def Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 aahahahaha, pacat ca nu e video Pacat ca exista avortoni ca tine. In mod sigur esti o greseala. Numai comentarii aiurea ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 (editat) Asta se numeste prostie CRASA (cu C nu cu G). Pacat de el ca a murit, dar si-a facut-o cu mana lui. Am mai vazut acum cateva zile 2 tipi pe o rabla de scuter de se credeau pe Titanic, printr-o intersectie foarte circulata. Asta e... noi nu avem ce sa le facem, dar vad ca se descurca si singuri. Editat Aprilie 9, 2012 de Andr3y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Martorii care au asistat la nenorocire afirmă că motoscuterul avea o viteză foarte mare." buni martorii aia. nu au dat si o viteza exacta? presupun ca scuterul era modificat, deci sarea de 50... deci putea avea si 100 in viziunea martorilor care au mai multa experienta in mersul in picioare pe sa decat restul muritorilor... serios, cat de repde poti merge in picioare pe sa fara experienta si pe deasupra pe scuter... pacat ca nu se pricepe ca vitejiile astea costa, pacat ca martorii nu pricep ca 3 lalele cu drept de vot pot da o declaratie cu consecinte urate pentru un om, ei nefiind in stare sa rationalizeze ce si cum oricum... liberalizarea drepturilor a dus la creerea acestor situatii. asta este, ne asumam toti riscuri, unii insa mai mari (mai inutile, mai dese) ca altii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usercalin Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 mare paguba... un detept mai putin:)) Cand te mananca in c.r te scarpini cu carbit:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Asta e genu de accident de care ma doare-n cot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Probabil cineva va zice asta mai incolo, asa ca o sa indeplinesc si aceasta formalitate: Darwin Awards. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vAli. Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 buni martorii aia. nu au dat si o viteza exacta? presupun ca scuterul era modificat, deci sarea de 50... deci putea avea si 100 in viziunea martorilor care au mai multa experienta in mersul in picioare pe sa decat restul muritorilor... serios, cat de repde poti merge in picioare pe sa fara experienta si pe deasupra pe scuter... pacat ca nu se pricepe ca vitejiile astea costa, pacat ca martorii nu pricep ca 3 lalele cu drept de vot pot da o declaratie cu consecinte urate pentru un om, ei nefiind in stare sa rationalizeze ce si cum oricum... liberalizarea drepturilor a dus la creerea acestor situatii. asta este, ne asumam toti riscuri, unii insa mai mari (mai inutile, mai dese) ca altii... +1...bine spus, trist de adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupul Gri Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 indiferent ce viteză avea, omul e un bun candidat pentru premiile Darwin. Disparitia sa a dus la evolutia speciei umane, deci gestul ar trebui apreciat cum se cuvine si premiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 dupa ce am citit povestea celor doi braziori, imi vine in minte doar un refren de la o reclama idioata: "we love to entertain you" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Probabil cineva va zice asta mai incolo, asa ca o sa indeplinesc si aceasta formalitate: Darwin Awards. dot com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 (editat) Era un scuter Aprilia Scarabeo, motorizare in 4timpi de minim 125cc. Deci putea avea peste 100km/h chiar Âşi fără experiență, cocoțat pe Âşa. Să-i fie de bine. Editat Aprilie 9, 2012 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 (editat) cine trece valea seaca,c-un motoscuter pe o roata e haiducul cel vestit, ciao-darwin s-a numit ! Editat Aprilie 9, 2012 de ScoRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Era un scuter Aprilia Scarabeo, motorizare in 4timpi de minim 125cc. Deci putea avea peste 100km/h chiar Âşi fără experiență, cocoțat pe Âşa. Să-i fie de bine. la 100 il lua vantul innainte de intalnirea cu autobuzul... poate 50... eu m-am legat de martori... care estimeaza din ochi... "ave viteza dom'le. stiu io!" oricum este alegerea fiecaruia ce face cu viata lui. nimeni nu-ti poate zice sa faci sau nu ceva. te poate sfatui, atat. deciziza este proprie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 (editat) indiferent ce viteză avea, omul e un bun candidat pentru premiile Darwin. Disparitia sa a dus la evolutia speciei umane, deci gestul ar trebui apreciat cum se cuvine si premiat. Asta daca nu cumva a reusit sa torne vreun puradel deja... Caz in care propun sa facem cheta si sa mai cumparam familiei un scuter. Editat Aprilie 9, 2012 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 (editat) Asta daca nu cumva a reusit sa torne vreun puradel deja... Caz in care propun sa facem cheta si sa mai cumparam familiei un scuter. nu man,tu nu ai auzit? fratele lui a murit pe o bicicleta si asta pe scuter,ambii au ales otobuzul ca tinta. cred ca e cazul sa treaca la un utilaj mai mare.propun un ZZR 1100 ca si asa il vand eu Editat Aprilie 9, 2012 de ScoRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Vezi ca poza aia din articol este din arhiva lor, nu este de la locul accidentului, deci nu poti sa stii concret ce scuter avea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Dumnezeu sa il ierte si pe el si pe frate-su. Ma gandesc la bietii parintii aia ca sunt distrusi. Poate or fi fost singurii lor copii. Probabil trebuia sa se gandeasca si el inainte sa se dea cocos. Asta e! Shit happens! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 dupa ce am citit povestea celor doi braziori, imi vine in minte doar un refren de la o reclama idioata: "we love to entertain you" cine trece valea seaca,c-un motoscuter pe o roata e haiducul cel vestit, ciao-darwin s-a numit ! Asta daca nu cumva a reusit sa torne vreun puradel deja... Caz in care propun sa facem cheta si sa mai cumparam familiei un scuter. nu man,tu nu ai auzit? fratele lui a murit pe o bicicleta si asta pe scuter,ambii au ales otobuzul ca tinta. cred ca e cazul sa treaca la un utilaj mai mare.propun un ZZR 1100 ca si asa il vand eu cateodata raman uimit ce vad pe forumul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Eu zic ca trebuie sa fii la fel de handicapat ca "subiectul", daca te bucuri de moartea unui om care nu ti-a pricinuit personal niciun prejudiciu. Singura diferenta dintre handicapati este ca, unul este viu, altul mort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Nu cred ca e bucurie atutentica ci mai mult o reactie de frica in fata mortii. Ceva de genul: "ala a murit ca e prost, insa eu voi trai pentru ca sunt destept", Asta cred eu. Nimeni nu este cu adevarat destept. Se poate intampla oricui, oricum. Pana la urma nu mai conteaza cum mori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Eu as verifica soferul de autobuz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 (editat) Eu as verifica soferul de autobuz. Ai dreptate, daca este acelasi care l-a rapus pe fra-su, poti suna la OTV. Editat Aprilie 9, 2012 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate