mdvd Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Spidi are/a avut cineva ? Imi plac foarte mult costumele astea: .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 costum ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Spidi are/a avut cineva ? Imi plac foarte mult costumele astea: .. vezi ca noul combinezon bmw e asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 vezi ca noul combinezon bmw e asa. Combinezon BMW - cel de care spuneati mai sus ca nu-i bun ? Parca tot mai "turbat" e verdele fosforescent - exista si varianta de costum din 2 bucati .. probabil ca se mai aeriseste pe la imbinari.. (?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 spuneam ca nu e bun modelul anterior, cel din poza de mai jos, face mult condens, esti ud tot, am mers odata vreo 8 ore cu el, eram fleasca in/out. cel galben e modelul nou, am luat unul pt nevasta dar nu ne-a prins ploaia sa il probeze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 Am reusit sa probez Tukano din doua piese. Primul costum de ploaie in care nu am facut sauna. Pantalonii au fermuare si arici pe laterala de sus pana jos pe ambii craci si se imbraca foarte usor pe marginea drumului. Satisfactie totala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 Asta e un combinezon pe care l-am folosit de curand si mi s-a parut perfect pentru vremea de acum, respectiv ploaie, vant si frig. Nu trec prin el nici unele. Eu port XXL iar combinezonul este tot XXL si am suficienta lejeritate in miscari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheDude Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 (editat) Unde gasesc pantaloni cu fermoar pe laterale (ca sa ii imbrac si cu cizmele in picioare)? Vreau sa si probez. Mersi. Editat Mai 13, 2011 de TheDude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LEXX Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) Am luat de curand de la militarytrend, costum de ploaie din 2 piese cu pantaloni cu fermoar pe laterale undeva pe la 70 ron, din magazinul lor din cora pantelimon. L-am si testat de cateva ori cu succes, il imbraci in 60 de secunde in mijlocul drumului Din pacate nu au culori deschise, doar bleumarin si kaki, fiind destinate pescuitului/vanatorii.... Editat Iunie 27, 2011 de LEXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iunie 27, 2011 Autor Share Postat Iunie 27, 2011 Are cineva idee cu ce se pot lipi benzi reflectrizante textile pe costumul de ploaie? Sau daca se cos, de unde se pot procura acele benzi de etansare ale cusaturilor care se aplica la cald (probabil cu foen industrial) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 (editat) Au in Decathlon benzi reflectorizante galbene pentru biciclisti, din acelea care se ruleaza singure in jurul mainii/piciorului. Iti iei 4 de-alea, pui doua la brate si doua la gambe. Nu e suficient? Editat Iunie 28, 2011 de smar2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 dupa jdemii de pagini de documentare tot n-am gasit un costum de ploaie cu urmatoarele caracteristici: - din 2 bucati - subtire - care sa lase pielea sa respire, deci nu din cauciuc sau captusit cu foitza de-aia pacatoasa pretul, culoarea etc sa zicem ca-s mai putin importante. stie cineva unde gasesc 2 de-astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 1, 2011 Admin Share Postat Iulie 1, 2011 ..Daca n-ai gasit in jdemii de pagini este simplu si logic: ce cauti tu nu exista! Nu poata sa fie respirabil si sa impiedice si apa sa intre, iar cel mai bun exemplu sunt costumele textile, oricit de scumpe si de firma nu tin la apa cum tine un costum de ploaie! Gasesti pe louis costume marca Proof, foarte bune, din doua bucati. Un costum adevarat, care sa te tina costa peste 70 euro. Ponturi: -Pantalonul sa fie cu fermoare acoperite pe lateral, sa se desfaca pina sus in talie, altfel din proprie experienta iti spun ca iti va fi foarte greu sa il imbraci de urgenta cind te prinde ploaia. -Ca sa nu faca condens lasa geaca desfacuta la gat. Daca ploua tare si nu o poti lasa desfacuta atunci inchide-o doar in velcro(arici), fara sa mai tragi fermoarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 ei bine astfel de materiale exista, sunt impermeabile si transpiranta: practic tesatura este plina de gaurele mici, da mici de tot , care nu lasa apa sa patrunda dar lasa vaporii de apa (care sunt mai mici decat apa) sa iasa, adica condensul nu se formeaza. ceva gen goretex, dar care e doar impermeabil nu tine si de cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 2, 2011 Admin Share Postat Iulie 2, 2011 Eu nu am auzit de astfel de material pentru un costum de ploaie, dar poate o exista, daca spui tu.. Si unde se gaseste un astfel de costum, ca ar fi mai multi interesati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 (editat) http://www.fc-moto.d...jectID=11562153 http://www.fc-moto.d...bjectID=5539325 http://www.fc-moto.d...bjectID=9669495 Editat Iulie 2, 2011 de sangerete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 2, 2011 Admin Share Postat Iulie 2, 2011 Alea sunt facute pentru vitezane, sa le iei peste combinezon, nu au legatura cu ce se discuta aici.. Oricum, reclama este sufletul comertului, degeaba spun ei ca materialul lor respira, daca tu te uzi ca dracu in viata de zi cu zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 Am comandat cate o pereche geaca + pantaloni de ploaie Tucano Urbano Nano de la Fabio, pentru mine+ cealalta jumatate mai buna Dupa ce le primesc si ma prinde ploaia o sa postez aici feedback. Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 dupa jdemii de pagini de documentare tot n-am gasit un costum de ploaie cu urmatoarele caracteristici: - din 2 bucati - subtire - care sa lase pielea sa respire, deci nu din cauciuc sau captusit cu foitza de-aia pacatoasa pretul, culoarea etc sa zicem ca-s mai putin importante. stie cineva unde gasesc 2 de-astea? ui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 3, 2011 Admin Share Postat Iulie 3, 2011 Inteligenta replica.. L-ai ajutat mult cu asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 ACEASTA spre exemplu este impermeabila transpiranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Inteligenta replica.. L-ai ajutat mult cu asta.. daca i place poate intreba. cei mare smecherie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tibiscus Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 (editat) Va salut, daca tot se anunta multa apa in acest sezon spunetimi si mie va rog ce parere aveti despre acest costum de ploaie - 20886204 ? Eu as opta pentru el, odata pentru pret, apoi pentru posibilitatea de pliere/transport sub sa.... Dar sunt curios de ppererile cuiva care il detine/folosit. Editat Aprilie 18, 2012 de Tibiscus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 (editat) Ai uitat sa specifici ca e cod de louis. De obicei pretul indica calitatea, la banii astia mai bine iti cauti prin Dedeman parca era la 25 de lei tot din plastic, macar daca il atingi pe la toba sau il/se rupe nu plangi dupa 17 euro ci dupa 25 de lei. Legat de spatiu care il ocupa, eu am unul de textil care strans bine e cat o shaorma mare, unul de plastic e ceva mai mic intradevar dar diferenta nu e imensa . Editat Aprilie 18, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 L-am avut si i l-am imprumutat unui prieten ca sa isi aduca motorul de la brasov in bucale, pe ploaie. A fost ok pe drum, dar cand l-a dat jos de pe el s-a sfasiat. Deci este cam de unica folosinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate