RzVan Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Cu mare durere trebuie sa anunt ca Robert numai este printre noi.acum este intr'un loc mai bun.ce sa intamplat apartine de trecut.acum chiar numai conteaza.Sincere Condoleante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 ce sa intamplat apartine de trecut.acum chiar numai conteaza. Ba chiar conteaza...aviz racerilor de strada. Condoleante familiei indurerate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Odihneste-te in pace Roby. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Doamne fereste!Sincere condoleante familiei indurerate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Doamne fereste!Sincere condoleante familiei indurerate. S-ai fie tarana usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RzVan Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 conteaza ...nu conteaza...nu trebuie sa uitam ca motocicleta trebuie respectata.sa'i fie tarana usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. :rose: Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeusEx1 Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 R.I.P. Condoleante familiei indurerate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexPAC Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! In ziua urmatoare postarii accidentului am fost si eu pe Cheia, tot drumul am mers timorat si cu gandul la acest baiat. Apoi am urmarit topicul aproape continuu in speranta unei vesti imbucuratoare ... care din pacate n-a mai venit RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 sa-i fie tarana usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tony11_32 Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Odihneste-te in pace Roby. Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor@manowar.ro Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Pacat pentru baiat! Condoleante apropiatilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Mai 4, 2012 Autor Share Postat Mai 4, 2012 DMNEZEU SA L IERTE RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 explica-mi si mie cum vine frana asta...... Da coix, uite de "sus" franele. Nu vezi, chiar in poza pusa de tine, ca urmele nu sunt paralele cu axul drumului si continuate ar fi taiat axul drumului ? Mertanul era pe contrasens cu cel putin un metru mai in fata in momentul impactului. Arabetele a venit lansat din rampa, lipsa vizibilitate,curba pare larga, da' s-a inchis prea brusc pentru viteza pe care o avea, a intrat pe contrasens cu frana, exact cat sa-l rezolve pe motociclist. Dumneazeu sa aiba grija de familia lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Si daca accidentul ar fi avut loc mai in josul desenului, 'arabetele' cand s-a trezit cu baiatul pe banda lui, nu ar fi franat la fel si dupa impact nu s-ar fi dus tot la fel? Sunt doar speculatii astea, nu cred are rost sa dezvoltam tot felul de scenarii. Odihna usoara omului si sa fim feriti de asa ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 (editat) Si daca accidentul ar fi avut loc mai in josul desenului, 'arabetele' cand s-a trezit cu baiatul pe banda lui, nu ar fi franat la fel si dupa impact nu s-ar fi dus tot la fel? Sunt doar speculatii astea, nu cred are rost sa dezvoltam tot felul de scenarii. Odihna usoara omului si sa fim feriti de asa ceva! Tu vb cu "daca",adica speculatie 100%, eu am comentat pe ce se vede in poze si marcajul politistilor. Daca impactul s-ar fi petrecut pe sensul mertanului, fiarele ar fi lasat urme pe asfalt. In alta ordine de idei, nu te obliga nimeni sa participi la comentarii daca nu le vezi rostul. Editat Mai 4, 2012 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 prietenii lui vor putea spune totul, dar ii vad ca se feresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 (editat) @TARKA 2 Din poze, momentul impactului nu ar fi in curba, mai degraba dupa, pe o linie dreapta. Zic si eu.. Editat Mai 4, 2012 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 e gresit desenul ala. Dumnezeu sa-l ierte pe baiat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 (editat) Scuze, da', fratili vostru nu este topometrist. Sa faca altul un desen la scara si cu design peisagistic din care sa nu lipseasca grataragii musai. Pana atunci, cine a vrut sa inteleaga ce am zis, a inteles. Cine nu, cum a zis banzay, "si sa fim feriti de asa ceva"... Editat Mai 4, 2012 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate