cnairda Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 (editat) salutare! cine s-ar baga? o saritura ar fi ~ 100 de euro, din cate am inteles e bine sa ai pantalonii maro la tine, o sa sun si postez detalii exacte . mers pe cheia si intoarcere prin statiuni, mers lejer de plimbare asa. amatori? Editat Mai 9, 2012 de cnairda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 salutare! cine s-ar baga? o saritura ar fi ~ 100 de euro, din cate am inteles e bine sa ai pantalonii maro la tine, o sa sun si postez detalii exacte . mers pe cheia si intoarcere prin statiuni, mers lejer de plimbare asa. amatori? Drumul e mai frumos Cheia cu retur pe Rucar Bran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Mai 9, 2012 Autor Share Postat Mai 9, 2012 mersi de sugestie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 este un loc meserias de sarit nu ai nevoie de pant maro...... sfat de luat in calcul nu stiu cat de sportivi sunteti DAR inainte de saritura neaparat faceti o incalzire gat spate mijloc brate si picioare dupa ce am sarit cam o sapt m a durut foarte tare spatele si gatul nu este periculos iar golul de 150 de m pana te urca este incredibil distractie placuta tuturor NEBUNILOR insa cu adevarat meserias este un TANDEM DE LA 4000 m dif de pret este de doar 200 ron adica 650 ron fara filmare nu se compara cu nimic sa CAZI 1 minut printre nori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Baaaiii nu va ajunge mersul pe 1 roata.................Nu va e frica fratilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Baaaiii nu va ajunge mersul pe 1 roata.................Nu va e frica fratilor? nu TONTI e' asa Jmekeri a ne da pe ooooo roata.... asa ca ne mai luam .... si zborul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Mai 16, 2012 Autor Share Postat Mai 16, 2012 tocmai am vorbit cu omul (Mihai Popa) si mi-a zis urmatoarele: 1. nu e problema dpdv al saritului daca ploua. 2. are nevoie pana vineri dimineata de confirmare nr. de oameni si o ora estimata, intrucat in weekend are planificata o deplasare in bucuresti. 3. pretul e 100 de euro; daca sunt multi doritori (ceea ce nu cred sa fie cazul) se mai face o reducere. io m-as duce, mai vrea careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 (editat) du-te indiferent daca mai vine sau nu altcineva. merita! nu mai e instalatia lui mihai mindreanu? am citit pe net, tot el e, il cheama si popa. Editat Mai 16, 2012 de adrian cristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 popa e porecla acu sa vedem care are sange sa sara d-acolo, ca din macara si pe sosea sunt multi smecheri @ianachim: tandemul e cam pistol cu apa in comparatie cu bunjee, cel putin ca senzatie... mie asa mi s-a parut, pentru ca dupa ce ai iesit pe usa avionului e doar cadere libera fara repere si nu poti constientiza viteza (240-280km/h) parerea mea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Mai 16, 2012 Autor Share Postat Mai 16, 2012 da, mindreanu il cheama pe om. mi-e cam aiurea sa il tin locului doar pentru mine, ideal era sa fim macar vreo cativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 16, 2012 Admin Share Postat Mai 16, 2012 Pai daca platesti si pentru mine te insotesc, ce sa fac acuma, sa te-ncurc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 asa de mult vreau si eu .. dar ma cunosc si la cat de norocoasa sunt eu sigur se rupe cordelina .. si daca cumva supravietuiesc sigur imi cade vreo stanca ceva in cap dupa ca deh .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Mai 17, 2012 Autor Share Postat Mai 17, 2012 asa de mult vreau si eu .. dar ma cunosc si la cat de norocoasa sunt eu sigur se rupe cordelina .. si daca cumva supravietuiesc sigur imi cade vreo stanca ceva in cap dupa ca deh .. vrajeli m-am jurat ca nu ma mai prinde weekend in bucuresti, sambata seara putem trece pe la joia moto camp, ca e colea la targoviste. si ne intoarcem toti odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 salutare! cine s-ar baga? o saritura ar fi ~ 100 de euro, din cate am inteles e bine sa ai pantalonii maro la tine, o sa sun si postez detalii exacte . mers pe cheia si intoarcere prin statiuni, mers lejer de plimbare asa. amatori? as sarii cu coarda la orice ora in orice zii, dar mi se pare foarte mult 100 de euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Mai 17, 2012 Autor Share Postat Mai 17, 2012 nu vreau sa intru in polemici dar ne regasim cam des in situatii de genu 'imi iau r1 si casca lazer' sau 'sunt bune placutele de frana de 700 de mii? ce rost au alea de 2 milioane?' is unele chestii la care nu merita sa te cacao pe tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 nu vreau sa intru in polemici dar ne regasim cam des in situatii de genu 'imi iau r1 si casca lazer' sau 'sunt bune placutele de frana de 700 de mii? ce rost au alea de 2 milioane?' is unele chestii la care nu merita sa te cacao pe tine. aici ... ce compari tu???? omul a spus ca e mult 100 euro ce nu se stie este ca o coarda este garantata pentru un nr de salturi so daca dai ieftin saltul nu iti scoti banii plus ca acolo o sa vezi ca sunt cel putin 3 oameni angrenati in saltul tau deci daca faci un calcul minim cei 100 euro sunt justificati pe deplin daca faci un alt calcul pentru un salt de 2 min .... e mult dar anumite lucruri MERITA facute in viata 100 de euro o sa i ..ca.. ci oricum pe alte prostii iar locatia e superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Eu as zice ca merita, mai ales daca sari cu coarda potrivita pt greutatea ta... daca esti categoria musca si sari cu coarda de categorie grea nu e ca atunci cand l-ai vazut pe ala grasu sarind inaintea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balauronul Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Daca mergeti in Cheile Rasnoavei, aveti grija cu drumul pavat cu piatra de la asfalt pana acolo. Sunt foarte ascutite, cred ca sunt concasate. Anul trecut mi-am spart cauciucul de pe spate intr-o piatra, s-a strivit si a rupt armatura interioara. Era un Pirelli Diablo Corsa, cu cel mult 2000 km. Daca aveti motor mai de enduro, nu cred sa se intample asta, dar la sportive... Oricum, nu faceti salturi "de noapte" ( cu ochii inchisi), ca ratati toata distractia! Alternativa ar fi catararea, daca aveti echipament, deja stiti asta, daca nu...puteti ruga un prieten care are. Sunt trasee foarte interesante si unele chiar accesibile pentru orice incepator. Cu stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Aveti un link sau alte info despre bungy la Cheile Rasnoavei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 as sarii cu coarda la orice ora in orice zii, dar mi se pare foarte mult 100 de euro... eu zic sa te duc o zi in echipa lui Mihai si sa dai la troliu (ridicarea nacelei se face manual)si dupaia sa imi spui daca ti se mai pare scump 100euro, toata lumea ia in calcul costul corzilor... mai exista si instalatia de cabluri, la care s-a muncit /investit foarte mult, mai e nacela, mai sunt oamenii de platit etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Mai 18, 2012 Autor Share Postat Mai 18, 2012 Aveti un link sau alte info despre bungy la Cheile Rasnoavei? e un topic mai vechi aici, l-am descoperit si eu ieri: http://www.pro-bike.ro/forums/topic/38452-bungee-jumping/ se amana tura asta, n-am mai gasit pe nimeni doritor si cu sange in instalatie . pentru un client nu sta nimeni in loc, si-i inteleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 eu zic sa te duc o zi in echipa lui Mihai si sa dai la troliu (ridicarea nacelei se face manual)si dupaia sa imi spui daca ti se mai pare scump 100euro, toata lumea ia in calcul costul corzilor... mai exista si instalatia de cabluri, la care s-a muncit /investit foarte mult, mai e nacela, mai sunt oamenii de platit etc... hai sa o luam altfel daca faci un tandem la 4000 m ...... cat costa avion cat costa combustibil cat costa parasuta cat costa pilot cat costa instructor 650ron un salt cu coarda= 450 ron.......... undeva da cu virgula la nivelul nostru e mult 100 euro si unii au dreptate cand o judeca la nivel romania dar pentru mine care am gandit tandem vs coarda .......imi da cu un MARE PLUS la tandem iar faza aia ca tandemul e cacamaca...nu tine daca ei in consideratie saltul in sine ...caderea in gol e mult mai de durata la tandem iar "bataiala" in coarda dupa prima cadere nu se pune pentru ca nu mai ai senzatia de cadere in gol cand am sarit eu coarda era de 30m lungime la ce vaca sunt banui ca undeva la 3 ori s a "lungit" deci cadere libera efectiva ai 30m pe cand in tandem ......ai cam 1 min .......2000 m ca nu simti ca vii cu 250km/h....fii serios ......la tandem simti viteza de cadere???????? DAR repet .....pentru cine are sange in instalatie........ trebuiesc incercate """""AMBELEAMANDOUA""" ps ...nu am sarit tandem ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Preturile mi se par foarte MICI comparativ cu ce se practica pe afara. Raportat la salariile din Ro normal ca sta altfel treaba, dar sunt si cheltuieli cu echipamentul si materialele, care cred ca tot in Euro s-au platit. Mergeti fratilor, e o gramana de fun pentru banii astia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Mai 18, 2012 Autor Share Postat Mai 18, 2012 eu sper ca de banii aia cineva s-a ingrijit sa ia/verifice echipamentele a.i. sa fie bune. nici eu nu intelegeam de ce costa 7 milioane 60m de coarda de catarat, dar cand o tragi dupa tine ai vrea sa fie usoara iar cand cazi sa te duci dinamic, sa nu-ti rupi curu repet, nu vreau sa nasc polemici. si pentru ca am in plan si saritura in tandem, promit sa fac o paralela aici dupa ce le-ncerc pe amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 eu zic sa te duc o zi in echipa lui Mihai si sa dai la troliu (ridicarea nacelei se face manual)si dupaia sa imi spui daca ti se mai pare scump 100euro, toata lumea ia in calcul costul corzilor... mai exista si instalatia de cabluri, la care s-a muncit /investit foarte mult, mai e nacela, mai sunt oamenii de platit etc... ok am inteles, nu mai aruncati cu pietre, cand voi fii mai instarit, sigur voi cheltui sume de genu, pe distractii de tot felu, p.s. daca mergeti la Rasnov, incercati varianta off road (Brasov - Poiana Brasov - Cheile Rasnoavei - Trei Brazi- Preadeal) numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate