-DINU Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Constantza - Mangalia ploua, vant, sosea uda! stie cineva Slobozia, Tandarei, Tulcea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Bucuresti - Ploaie marunta ...coafiura rezista! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
untyploco Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackmoonrider Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 (editat) Constanta 02.11.2006, ora 19.15 primii fulgi de zapada...zona Gara....aluneca cu draci... Editat Noiembrie 2, 2006 de blackmoonrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Sibiu, uscat, rece, bate vantul in rafale,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 http://wwwa.accuweather.com/world-forecast...=1&metric=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 mi-e imi bate asa un curent pe la picioare in rafale, afara e eclipa si cred ca-mi creste presiunea atmosferica in intestinul gros, iar in baie creste umiditatea ps: vad ca apar topicuri tot mai tampite pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 curtea de arges... cer acoperit vant moderat cu intensificari despre precipitatii... nici pomeneala ..... ba da ... imi ploua in gura dupa o berica... (si e un pic naspa cu temperatura scazuta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fba Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 stie cineva cum e pe la unirii? ca as iesi la o bere si nu stiu daca sa iau taxiul sau sa merg pe jos ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 Bucuresti, azi dimineata ningea. am mers cu moto la birou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 03.11.06 Botosani: A nins bine de dimineata, acum s-a uscat, bate vantul si e ger! Stati pe unde sunteti ca e naspa rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 03.11.2006 bacau fulguieste si bate vantul(afara) cald si bine(in firma) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Noiembrie 3, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2006 mangalia nu e chiar ger, soseaua e aproape uscata! mere cu motoru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 Bucuresti...noapte, frig, e atat de frig...incat nu mi-o mai gasesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 Bucuresti...noapte, frig, e atat de frig...incat nu mi-o mai gasesc! no problem!asteapta pana marti cand vor fi 15grade si atunci ai sa calci pe ea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Bucuresti .... coafura rezista foarte tare ideea .... de accuweather ati auzit????? se poate instala si in mozilla .... si daca tot deschideti browseru' .... dar mergeti inainte cu postu' asta ... e tare!!!!! @ stephon cum sa ti-o gasesti daca nu e acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 Bucuresti : 20 de grade cu + . Am gasit intr-un parc ce nu gasea @Stephon . Bai tata da mare e ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 din nou de la curtea de arges... multe si cu + 19....20 .... iara am fost singur pe strada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Noiembrie 18, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2006 Bucuresti .... coafura rezista foarte tare ideea .... de accuweather ati auzit????? se poate instala si in mozilla .... si daca tot deschideti browseru' .... dar mergeti inainte cu postu' asta ... e tare!!!!! @ stephon cum sa ti-o gasesti daca nu e acasa stai linistit !!! asta nu-i un topic care inlocuieste o statie meteo... e doar o discutzie intre noi... mangalia timp belea de mers cu motoru!!! maine plec la plimbare in dobrogea de nord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 azi.... maxim 15 innorat cu tente de ploaie totusi am fost la baraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 stai linistit !!! asta nu-i un topic care inlocuieste o statie meteo... e doar o discutzie intre noi... mangalia timp belea de mers cu motoru!!! maine plec la plimbare in dobrogea de nord stau foarte linistit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shztecker Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 hai sa va ajut eu: http://www.vremea.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 10m grade afara, innorat relativ, iese soarele, umezeala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate