Ribo Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Cand ma intorceam din minivacanta asta .....a trecut un stol de pasari si si-au lansat gainatul toate odata....M-am trezit cu o ploaie de kktzi venind spre casca si geaca mea. Foarte amuzant...ca erau destul de grei si marisori. So se poate spune ca voi avea noroQ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Eu in mers era sa iau o pasarica cu capu' :-))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IoM Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Io-m inceput bine ziua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Cand ma intorceam din minivacanta asta .....a trecut un stol de pasari si si-au lansat gainatul toate odata....M-am trezit cu o ploaie de kktzi venind spre casca si geaca mea. Foarte amuzant...ca erau destul de grei si marisori. So se poate spune ca voi avea noroQ? pics or it didn't happen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Cand ma intorceam din minivacanta asta .....a trecut un stol de pasari si si-au lansat gainatul toate odata....M-am trezit cu o ploaie de kktzi venind spre casca si geaca mea. Foarte amuzant...ca erau destul de grei si marisori. So se poate spune ca voi avea noroQ? Era imperios necesar sa opresti la prima agentie loto! Io-m inceput bine ziua. E bine sa stai intr-o pozitie care sa te faca mai usor de observat, lateral stanga de preferinta. S-a oprit in roata ta sau inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IoM Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 In roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 injuri in casca, dar cand opreste pleci. fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IoM Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 De fapt a fost in gura mare, ca am flip-up . Sa-i fac morala, urlam probabil la un geam inchis? S-a oprit ca a parcat, ca asta voia. @john17 retinut. da nu prea se poate aplica prin zona aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Eu in mers era sa iau o pasarica cu capu' :-))) am luat un porumbel in handguard. bine, a sters protectia si a ricosat in mana, in antebrat. socul a fost serios, mai puternic decat te-ai astepta de la un porumbel... nu mi-as dori sa stiu cum ar fi sa-l iei in casca.... cu masina mi-a facut o cioara zob grila de plastic si radiatorul. muci... nu e de gluma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Aaaa si inca o intamplare periculoasa....intr-o curba la stanga cum ma sprijineam eu pe scarita frumos .....ma pomenesc ca se rupe...si piciorul meu direct in asfalt taraind cu el pe jos ))). Am avut si oaresce noroc ca puteam sa ma imprastii. SI sa vezi distractie dupa....600km fara scarita stanga...stai doar cu calcaiul pe suport. Weekend plin a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Daca tot o venit vorba de animale va zic si eu una de pe vremuri: Cu multi ani in urma cutreieram padurile cu un CRF 230 f impreuna cu nevasta care era pe un Honda Recon 250 si o gasca intrega de amici familisti.Distractie ,plimbari si ceaune de gulas. La un moment dat lovesc o veverita cu roata din fata ,cade jos ,se zbate de cateva ori si intra in eternitate. Daca o faceam afis cred ca iesea mai bine dar faptul ca a fost vazuta de una din muieri ca se zbatea pe acolo a agravat situatia rau.Am devenit persona malefica instant. Nici nu se mai putea pune problema de plecat mai departe fara o inmormantare cu un pic de ritual ca nu mai primeam pasarica nici unu din noi masculii ,pentru multa vreme . Daca tot am vazut ca nu scapam nici cum ,am dat-o in extrema ailalta si am facut o inmormantare pe bune cu noi masculi drept sobor de preoti si muierile bocitoare de serviciu.Au lipsit doar onoruri militare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celentano Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Desi mergeam incet si cu ochii cat cepele tot a reusit sa ma sperie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Desi mergeam incet si cu ochii cat cepele tot a reusit sa ma sperie. incurci circulatia friend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celentano Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 incurci circulatia friend Care circulatie? Din stanga si din dreapta? Aveam prioritate. Ma asteptam sa se bage masini in intersectie si mergeam preventiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 cum adica care circulatie, te-ai oprit in mijlocul intersectiei sa arati cat de praf esti, nu ai fost in pericol nici macar o secunda te-ai panicat ca taurenu in fata biciului ... daca ma contrazici inseamna ca te minti singur , nu face bine la oase sa te minti singur pe motocicleta, accepta ca esti pilaf ca sa poti invata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 (editat) Ai trecut cam bizar de botul mașinii aleia. Dar nah, poate erai speriat... (Bizar = lent si aproape) Editat Iunie 6, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Asa dau toti berbecii cu capu sub ei....astia de sunt nepilafi si conduita preventiva zero. Mai bine mai panicat decat zmeu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Asa e mah fren cu berbecii dar omul a zabovit mai mult decat era necesar in botul masinii acolo, fara absolut niciun rost. A scapat soferul 2 picaturi in chilotei si in mod sigur data viitoare nu mai face. Pe de alta parte daca nu facea asta el ce clip mai punea aici... Eu tot zic ca camerele alea sunt pacatoase si afecteaza comportamentul cameramanului. Vorbesc si eu sa nu tac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celentano Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Da, normal ca m-a speriat. Am franat brusc si era sa blochez roata. Am zabovit in fata lui sa il "salut". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Da, normal ca m-a speriat. Am franat brusc si era sa blochez roata. Am zabovit in fata lui sa il "salut". mai bine ai invata sa franezi , dupa ce te asiguri ca sistemul de franare functioneaza corect si ai si cauciuc care franeaza... n-o sa te mai sperii la fiecare intersectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Cu masina din fata ta care vira stanga era de asteptat sa te pomenesti cu unul din care sa vireze stanga si caruia ii erai ascuns de masina. Insa - surprinzator - omul s-a asigurat si a oprit fara sa para o manevra la limita. In cazul unui contact ar fi fost vimovat dpdv legal, dar situatia nu e nici iesita din comun si nici imprevizibila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 (editat) E timpul sa-mi prezint idiotenia Uitasem sa fac stanga cu o intersectie in urma si am zis ca am timp sa fac asta pe rosu, usurel. Acuma, ori s-a dat verde ori clio a crezut ca s-a dat verde, nu stiu, insa rezultatul e evident: M-a uimit reactia soferilor, au sarit pe ala saracul din clio sa-l linseze, "Baaaa dobitocule il omori, ba plecase inaintea ta, ba de ce nu te uiti cand pleci de pe loc" samd, pe langa asta s-au oferit mai multi sa sune la politie/ambulanta ,etc. Am refuzat. Omul din clio s-a comportat exemplar, nu a venit la mine sa imi bage carne in frigider (desi o meritam) ci prima lui intrebare a fost daca sunt bine si sa ma ajute sa ma ridic si s-o ridic (eram prins sub ea). Damage la el nimic, la mine o vanataie unde mi-a impins genunchiul in robinetul rezervor ( pt ca piciorul mi l-a impins, nu motorul ), semnalizarea pe dreapta sparta (se vede ca sare sticla), capatul pedalei de frana indoit si aproape rupt ( nici pana acum nu am reparat, risc sa apas pe frana si sa-l rup complet, a fost doar indreptat de mana), plus zgarieturi si frecusuri pe capat ghidon/frana si putin pe semicarena de jos, partea dreapta. Nu am fost la politie, nu am cerut/dat asigurari. Soferul credea ca e vina lui, eu consider ca a fost vina mea, am lasat-o asa. Editat Iunie 7, 2017 de 9470m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 În sfârșit un user care deși a greșit, e cu capul pe umeri, în descriere măcar. Ps- topicul se cam transformase în întâmplări de pixde NF. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 În sfârșit un user care deși a greșit, e cu capul pe umeri, în descriere măcar. Ps- topicul se cam transformase în întâmplări de pixde NF. "Oh yeah, I'm a winner" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Vina ta ca te-ai apucat sa faci manevre la 10cm de botul masinii... vina lui ca nu a fost in stare sa vada ce se intampla fix in fata. Eu cred ca a vazut cu coada ochiului miscare si a miscat masina fara sa gandeasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate