legionaru Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Bah, Survolaje, lasa distractia si pune osu la treaba la organizare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackmoonrider Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 @Kali....ma primesti si pe mine daca ajung????????????? sa vad cum ma organizez pe aici @dezu... tu nu mai ai voie la bautura ca iar imi faci pofta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 ... @dezu... tu nu mai ai voie la bautura ca iar imi faci pofta.. Scuze dar eu nu beau ... cred ca ma comfunzi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 cateva sute de plescoi...merg si fara gratar dar sunt mai calumea cu. deci? ne intalnim mai inainte pt organizare? No ofence dar Etrusco nu-mi spune nimic, cre' ca e vreo carciuma dar nu o stiu...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 23, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2006 Plescoi, te ocupi tu de plescoi sau inteleg gresit? Super gest! Eu m-am apucat de ornamente. Ofer modele spre decupare+lipire celor care doresc si pot. Am nevoie de niste hartie cerata. Cine stie unde pot gasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 bai fratilor, mie, daca imi permiteti , imi plac lucrurile un pic organizate. Hai sa ne intalnim atunci in timpul zilei sa nu ne imbatam...cel putin eu as vrea sa stiu in primul rand unde are loc evenimentul, cata lume (estimativ) vine ...si cam atat...sau poate ne mai vin idei organizatorice...nu va suparati dar unii ca mine care nu cunosc pe nimeni sigur s-ar simti stingheri venind pentru prima data la o petrecere cu lume necunoscuta...parerea mea, no ofence! Eu te stiu. Daca-ti aduci aminte, ne-am intersectat intr-o seara la Laptarie, jos, la intrare. Eram cu Toni si ati vorbit voi muuult despre Intruder. Era cam prin septembrie, daca-mi aduc bine aminte. O sa incerc sa fiu si eu pe-acolo, sa vad cum reusesc sa ma sustrag de la trebuirilii astealalte. @Kali: la decupat cred ca ma pricep si eu, doar sa vedem cum facem sa intru in posesia modelelor. Hartie cerata nu stiu de unde ai putea face rost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 TIPO - AKTIS SA Amplasare: Pavilion 12 Stand 074 Adresa: SOS.PIPERA-TUNARI NR.2D Localitate: VOLUNTARI Tara: ROMANIA Telefon: ++4(0)21-2432233, 2432234 Fax: ++4(0)21-2432237 E-mail: office@tipoaktis.ro Domeniu: - Hartie cerata, hartie pergament, alte tipuri de hartie ; Carton lis, carton ondulat, carton multistratificat, alte tipuri de carton ; Materiale complexe de ambalare ; Cutii, saci, pungi, alte articole din carton ; Folii din PE, PP, PVC, polistiren, nylon, aluminiu ; Etichete. Plescoi, asa e la inceput, deh, daca nu iti misti fundu prin Etrusco sau Arc, nu ai cum sa ne cunosti...nici eu nu cunosc pe toata lumea, dar ma duc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 kali, daca ai in format electronic ceva ornamente, send them to me. Daca nu, ar fi cazul sa facem o sedinta in week-end sa vedem ce mai e de facut si mi le dai atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 de acord cu sedinta. Asteptam propuneri si un loc de intrevedere. Nu am glumit aduc plescoi... pt BooBoo Da eu sunt ti-ai amintit bine:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 Oameni buni ... ce inseamna "plescoi" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Nici eu nu am stiut si am dat search pi goguli.ro si am aflat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Nici eu nu am stiut si am dat search pi goguli.ro si am aflat. Hai mai nu fi "carnat" ca eu nu o am cu netul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Hai mai nu fi "carnat" ca eu nu o am cu netul. deci ai aflat!!! www.plescoi.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreisamoil Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Da, buna idee... O sa ma duc sa sap prin subsol sa vad ce gasesc pentru copchii. Plescoi, vad ca si tu esti un Andrei. Cred ca o sa ne cante astia karaoke toata seara pana nu mai auzim bine. Deci daca aveti nevoie de ceva, eu sunt alaturi (stau in Iancului) si pot sa ajut cu deplasari cu masina, carat diverse si facut loc in fata barului cu bullbar-ul de la Niva Din pacate cu timpul stau f prost si nu pot sa ma apuc sa tai hartiute... Pot sa vin mascat in miner/speo sa imput tot barul cu acetilena ? (Il si luminez) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Kali e super tare la karaoke! Trust me, am avut ocazia sa vaz/auz. Daca va va canta Kali toata seara, n-o sa aveti probleme cu urechile. In schimb, ascundeti microfonul daca ma vedeti! @Kali: deci cum facem cu decupajele alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 (editat) Asa. am vizitat, in sfarsit, localul, care va mai suferi niste modificari faine. Am vb cu patronul, ne pune la dispozitie gratarul si, printre altele, se poate face si karaoke, chiar si el are pe-acolo ceva Bautura se cumpara din bar, are tot ce vreti si ce nu vreti in materie de bautura si cafele. Io mi-am rezervat niste crema de whisky, ca Suza ramane acasa So, ca sa ne organizam: 1. plescoi, anunta-ma, pls, via PM sau messenger, cum stam cu plescoii 2. care aveti dovleci dati de stire. Eu am produs vreo 3. Ar mai fi nevoie de fo 5-6. Lumanarele d-ale in carcasa metalica am in dotare. 3. tre cumparate paine, mustar, servetele si farfurii din plastic. Am nevoie de cineva care sa ma ajute (eventual vreo "victima" care se condamna singura si nu bea in seara aia, ca sa poata veni cu masina). 4. a ramas ca se organizeaza ca bal mascat, asa ca, va rog frumos, nu va sfiiti sa veniti costumati, cat mai trasnit posibil. Chiar daca asta presupune sa veniti in halat de baie si ghete moto in picioare (varianta pe care am auzit-o in seara asta ). In fond, petrecerea o fac petrecaretii, asa ca.. Cea mai deosebita 'aparitie" va fi premiata cu un tort Kali sunt.. Editat Noiembrie 25, 2006 de high_dive_eagle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 Super....chiar ca este o ideea buna...abia astept....!!!!partyyyyyyyyyyyyyyy!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 Cind e petrecerea? pe ce data ? Cum a ramas cu decoratiunile, parca ramasese sa . Daca e nevoie de o mina de ajutor atunci Here I'm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 Super tare! Abia astept sa se intample! Sa vad cu ce vin si eu si gasca noastra... Deocamdata pot contribui cu bani si multe fursecuri. Ma mai gandesc pana atunci sa vad ce idee imi vine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreisamoil Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 (editat) Asa. am vizitat, in sfarsit, localul, care va mai suferi niste modificari faine. Am vb cu patronul, ne pune la dispozitie gratarul si, printre altele, se poate face si karaoke, chiar si el are pe-acolo ceva Bautura se cumpara din bar, are tot ce vreti si ce nu vreti in materie de bautura si cafele. Io mi-am rezervat niste crema de whisky, ca Suza ramane acasa So, ca sa ne organizam: 1. plescoi, anunta-ma, pls, via PM sau messenger, cum stam cu plescoii 2. care aveti dovleci dati de stire. Eu am produs vreo 3. Ar mai fi nevoie de fo 5-6. Lumanarele d-ale in carcasa metalica am in dotare. 3. tre cumparate paine, mustar, servetele si farfurii din plastic. Am nevoie de cineva care sa ma ajute (eventual vreo "victima" care se condamna singura si nu bea in seara aia, ca sa poata veni cu masina). 4. a ramas ca se organizeaza ca bal mascat, asa ca, va rog frumos, nu va sfiiti sa veniti costumati, cat mai trasnit posibil. Chiar daca asta presupune sa veniti in halat de baie si ghete moto in picioare (varianta pe care am auzit-o in seara asta ). In fond, petrecerea o fac petrecaretii, asa ca.. Cea mai deosebita 'aparitie" va fi premiata cu un tort Kali sunt.. Deci ma condamn eu sa... beau si sa las masina acolo sa o iau a doua zi... Deci o sa mergem sa luam de toate si apoi... arrrrriba!!!... Tel e la profil. De abia astept. Editat Noiembrie 26, 2006 de andreisamoil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 27, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2006 1. Tata, care ai o oala maaaaare, d-aia ca de restaurant, sa fierb sarmalele in ea? Nu glumesc. Daca aveti pile la un restaurant, pls, o cratita maaaaaare si un ceaun maaaaare, sa tragem o mamaligutza Need help. Dati cu search. De asemenea, includeti in cuv de cautare si "ardei iuti murati". Ca io i-am lichidat. Mai am o chestie facuta cu ulei de masline si ardei iuti uscati maruntiti in ea (care merge de minune cu calzone). Dar e criminala. Pot s-aduc d-aia. daca va place, mai face fata. 2. CD-uri cu muzica de toate felurile (minus manele, va rog frumos) si piese pt karaoke . Nu scapa nimeni necantat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 (editat) Pai vine cineva cu pc-ul? Ca am cateva melodii (nu multe, ca nu pot sa le downloadez pe toate ca nu mai intra ala de la care luam pe dc++), dar is MPEG-uri, ca au si versurile, exact cum trebuie (cam 80-90 de melodii). Laptop-ul are ecranul prea mic si oricum nu ma risc sa ma car cu el, ca probabil iar o sa ma matolesc si nu am chef sa-l platesc de bun la firma. In rest cu ce putem ajuta? Daca nu s-a facut sedinta, eu am ramas in aer. LE: ptr cate persoane vor fi pregatirile, pana la urma? Editat Noiembrie 27, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 pt karaoke... patronul "are el pe-acolo ceva".. inseamna ca are scule (microfoane cat de cat ok), soft si piese destule ca sa gaseasca fiecare ce-si doreste sa cante? Daca nu.. as putea ajuta la capitolul asta, pot imprumuta de la work un mixer, 2 mic-uri wireless destul de ok... o boxa doua (dar sunt foarte mari si grele)... De asemenea pot face rost de soft si piese pentru karaoke.. PC ne mai trebuie! daca e nevoie spuneti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Dat fiind ca mai sunt doar cateva zeci de ore, poate face cineva un rezumat la tot ce-i in topicul asta??? de felul: locatie(harta daca este)/ interval orar/ in ce consta intrarea/ care-s pretentiile propritarului carciumei/ cu ce putem veni si cu ce nu.. ma rog, scopu' si durata.. care este! @Kali: Luam si PC-ul in conserva alaturi de sarmale, daca nu se ofera altcineva din vecinatatz de p-acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreisamoil Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Dat fiind ca mai sunt doar cateva zeci de ore, poate face cineva un rezumat la tot ce-i in topicul asta??? de felul: locatie(harta daca este)/ interval orar/ in ce consta intrarea/ care-s pretentiile propritarului carciumei/ cu ce putem veni si cu ce nu.. ma rog, scopu' si durata.. care este! @Kali: Luam si PC-ul in conserva alaturi de sarmale, daca nu se ofera altcineva din vecinatatz de p-acolo. Am zis ca vin eu daca aveti nevoie de transport. Desktopul meu insa nu il pun la bataie ca... e greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate