Sari la conținut

636 is back


mistery
 Share

Postări Recomandate

http://www.motorcycle-usa.com/630/14284/Motorcycle-Article/2013-Kawasaki-Ninja-ZX-6R-First-Look.aspx se gasesc info si pe alte site-uri. :grinbandit:

In sfarsit a decis Kaw din nou sa triseze la SS-uri. Pentru mine 636 ramane singurul SS pentru strada. CBR600F-ul nu prea se pune, e motor sport, mai docil. Nu ca 130 cp nu ar fi de ajuns dar cm3 in plus nu strica si Kawaskiul este ceva mai agresiv in design si ciclistica. Beneficiezi de cuplu si putere la turatii mai omenesti decat la alte SS-uri. Stiu ca exista 750-uri foarte bune dar din pacate doar Suzuki are asa ceva in oferta.

Cred ca e varianta intereanta pt amatori de track days in vest.

 

Pareri? :bigstar:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

http://www.motorcycle-usa.com/630/14284/Motorcycle-Article/2013-Kawasaki-Ninja-ZX-6R-First-Look.aspx Pentru mine 636 ramane singurul SS pentru strada. CBR600F-ul nu prea se pune, e motor sport, mai docil. Nu ca 130 cp nu ar fi de ajuns dar cm3 in plus nu strica si Kawaskiul este ceva mai agresiv in design si ciclistica.

 

CBR600F nu este un SS, iar de 130Cp nici nu poate fi vorba :) Daca are 90Cp la roata ...

Tu compari mere cu pere ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La capitolul putere ai dreptate.

Nu am facut comparatie directa intre race replica cu motor sport. Eu vorbeam doar de motoare sportive care sunt folosite mai mult pe strada. E mai usor de exploatat puterea la CBR600F nou decat la RR pentru uz de zi cu zi. Zic de persoane care vor si altceva decat forja stradala odata pe saptamana pe o distanta de 150 km dus intors. Nu este SS, clar. Dar nici nu trebuie sa o turezi la 9000 sa simti ca incepe sa traga daca ai vrut neaparat 600cmc in loc de 900-1000 ca e mai "safe" :D.

 

Din cauza asta imi place 636. Are un gram de putere atunci cand iti trebuie. Cel putin asa era la modelul vechi si sper sa ramana valabil si la urmas.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incepe sa imi placa si fratele mic. Vad ca mai sunt incepatori care isi cauta motoare pana in 500 da sa fie sport nene.

Uite 250-ul tocmai a crescut si mi se pare fenomenala rasnita. http://www.motorcycle-usa.com/157/14371/Motorcycle-Article/2013-Kawasaki-Ninja-300-First-Ride.aspx Un alt model unde Kawasaki triseaza la cilindree :D

 

Se vede ca se schimba mult piata moto. Ca la masini, se investeste mult in motoarele mai ieftine ce pot fi vandute oamenilor cu venituri mai mici. Rahatelul asta are design de invidiat, ambreiaj antihopping si un ABS care costa $500 si cantareste mai putin de 1 kg.

 

Mai ai la dispozitie si modele scumpe ca Z1000S-ul aparut recent, 1400le nou si line-upul de la Kawasaki arata fenomenal pentru inceput de sezon in 2013. Motociclete sport de strada- incepe sa fie segmentul meu preferat :D Numai bani sa fie...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tot in review-urile astea spuneau ca fostul Ninja 250 initial era o motoreta fun pentru incepatori si pentru fetitze care era si ieftina si de aia a avut asa un succes. Acum cu marirea cilindreei la 300 zice-se ca si pretul ar fi crescut nejustificat, asa ca nu se vor mai inghesui multi sa-l cumpere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aici ai dreptate, nu cred ca multi incepatori sau fete vor da multa atentie unui ambreiaj de raceri "fitzosi" pe motor entry level cand gasesti cbr 250 cu 1000 mai ieftin.

 

In poze arata foarte bine motorul dar numai unde este fara rider sau unde este aplecata in curbe. Pozele cu rider pe motor pe drum drept arata cam nasol. Cineva la 1.80 sau mai mult si ceva kg in plus nu stiu daca are ce cauta pe asta.

 

Ca fapt divers, acolo pe articol a comentat un american ca ar oferi cu $2000 pe 300 daca ar fi cu 10-15 kg mai usoara pentru pista...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...