popp Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 foarte frumos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Felicitari...iar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 26, 2013 Autor Share Postat Aprilie 26, 2013 Duminica as face din nou o plimbare. Ma gandesc la urcarea spre Neamtului dinspre Traiesteni (pe care am facut-o ieri cu Gabi si e foarte misto) si continuare spre Baiului. Vrea careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 frumos! mai e un traseu de genul( in caz ca nu l-ati facut deja) care pleaca de la barajul tarlung. dupa baraj, se trece de bradet si fix in ultima curba deosebit de periculoasa inainte de pod e un drum care urca spre vf. vaida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 27, 2013 Autor Share Postat Aprilie 27, 2013 De data asta am urcat pe Baiului din Traisteni si am continuat pana la Sorica. Am incercat coborarea spre Azuga dar, chiar daca nu mai aveam mult pana la sosea, la al 3-lea copac cazut pe drum ne-am acrit de cautat poteci ocolitoare si ne-am intors pe creasta. De acolo am coborat in Busteni. Pe tot acest traseu au fost zone in care drumul era blocat de zapada, dar am gasit solutii ocolitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Dar cum e pe jos? Afanat, te afunzi in el? (merge cu bicicleta?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Pentru bicla as zice ca iti trebuie drumul sa fie eliberat complet de zapada. Altfel va fi o combinatie cycling - trekking. Trekking este un verb irlandez ce inseamna a merge pe jos distante mari. Asta apropos de termenul biciclete trekking care reprezinta o contradictie. Mai corect ar fi biciclete tripping. Transbaiului este un drum bun pt MTB, exceptie facand capatul sudic unde este o portiune de bolovanis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Am fost pe Baiului de multe ori. Eram interesat mai mult de cum e pe jos. Dupa zapada se inmoaie destul de mult, chiar daca mai peste tot e piatra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile.v2.0 Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Ce facem maine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Eu fac asta pe bicla... (poate-ti vine vreo idee ) http://www.bikemap.net/route/2091653 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Romica Popa Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Salutare, pun si eu pozele de sambata de pe Baiului; a fost tare misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Eu fac asta pe bicla... (poate-ti vine vreo idee ) http://www.bikemap.net/route/2091653 Salut! Ai fost? Cum e zapada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Mai 1, 2013 Autor Share Postat Mai 1, 2013 (editat) Plimbare foaaaaarte misto spre Iezer. Pe drumul prin padure ne-am descurcat, chiar daca nu a fost chiar floare la ureche, cel putin pentru noi. Am dat la o parte un bradut din drum, am mai facut cate o poteca prin zapada, si am razbit. Dupa care, o parte din platou a fost chiar ok. Dar, cand drumul a inceput sa urce spre culmi, zapada si-a spus cuvantul si n-am putut termina tot traseul. Una peste alta, a fost o zi foarte reusita. Editat Mai 1, 2013 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Salut! Ai fost? Cum e zapada? Am urcat pe forestier din Badeni și până aproape de golul alpin nu e zăpadă apoi sunt petice dar doar pe partea stângă a versantului, pe dreapta se poate trece, mai pe iarbă. Am ajuns doar până la bifurcația spre vârful Leaota. N-am fost în stare să ajung până sus. Au fost doar doi prieteni care au zis că e destulă zăpadă sus dar nu se știe dacă se poate trece cu motorul. Era și Achile interesat de urcat acolo... Poate vă combinați :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile.v2.0 Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Ne combinam doar daca are tzatze mari, poponeata rotund si 1.75+. Altfel...merem impreuna. ))Da mah...bagam o tura pana pe varf, dar sa fim in Runcu pana in 14 00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Nu ne-am combinat.... Dar am facut o prima echipa XR-ista pe Leaota Surprinzator de putina putina zapada pe sus, dar bloca drumul, iar o tentativa de a urca de-a dreptul prin iarba si pietre s-a incheiat tot intr-un petic de zapada de neocolit, ramas cu 50 m mai jos de varf. Traseul din Runcu pe langa cabana Leaota si apoi pe creasta e accesibil. Din creasta spre Valea Badenilor e super lejer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Bravo, bravo! Poate se-nmultesc astea mici si rosii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile.v2.0 Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 avem echipa, avem valoare!! Trebe teambuilding intensiv si fine tuning la motorete~! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 (editat) ia hai mai subtire cu hondele astea . sa mai bagam si bmw-uri de 1 mai cu Angi: Editat Mai 4, 2013 de popp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Plimbăreţilor ( adică fericiţilor ! ) ce neamuri de oglinzi pliabile recomandaţi ? Cele Madhead de pe Louis sunt ok ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 http://vicma.ro/oglinda-moto-retrovizoare-stanga-dreapta-cod-366-p-435.html?osCsid=0a5efcd70fa2f2870e8fd9137ed57b0a pe astea am sa le cumpar eu. prin amabilitatea lui Romica Popa (care le-a recomandat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Pentru azi planuisem o plimbare Maneciu-Tabla Butii-Lacul Vulturilor, cu speranta ca ploile anuntate nu vor fi prea fioroase. Pana la urma am renuntat la traseul pe Tatarutu spre lac, ca era in ceata si riscam sa ne abatem aiurea, si am iesit la Boncuta, Cheia si apoi la Lutu Rosu/Bertea via creasta Grohotisului. Surprinzator cat de putina zapada a ramas pe sus dupa numai 9 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Mai 6, 2013 Autor Share Postat Mai 6, 2013 (editat) O plimbare foarte distractiva. Si ploaia a dat un plus de sare si piper. Editat Mai 6, 2013 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 (editat) Duminica am de gand sa ajung pe Vr Penteleu! Care se baga sa dea de stire! Editat Mai 23, 2013 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate