ICE3ERG Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Pe 13 octombrie DRACULAS MC va invita la un City Run prin Bucuresti, care se va incepe la Arc la ora 3, se va rula legal prin diferite zone ale orasului (ruta stabilita de Road Captain) si se va termina la Tamilia - langa Stadionul Steaua Ghencea - unde la ora 5 va incepe o petrecere MARE de motociclisti (dar si de entuziasti sau prietenii acestora). Toti motociclistii sunt invitati la City Run. Toata lumea este invitata la PARTY !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harley_miro Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 (editat) Foarte tareee ... Sa mai polisham "domnisoarele" pentru un City Run,si sa ne cinstim, cu o petrecere MARE, dedicata sezonului moto 2012! see you at the City Run, and after @ PARTY!!! Editat Octombrie 3, 2012 de harley_miro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Avem voie cu insemnele cluburilor pe noi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Avem voie cu insemnele cluburilor pe noi ? * scuza-ma ca iti raspund eu, duomnu Lil. da' asa, de principiu, tu ai merge intr-un loc unde nu ai voie cu insemnele tale pe tine? adica ...ce intrebare e asta, nenea? doar vii sa petreci cu o gasca de motociclisti, nu de sectanti. a la votre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 * scuza-ma ca iti raspund eu, duomnu Lil. da' asa, de principiu, tu ai merge intr-un loc unde nu ai voie cu insemnele tale pe tine? adica ...ce intrebare e asta, nenea? doar vii sa petreci cu o gasca de motociclisti, nu de sectanti. a la votre! Bine spus. Sper sa pot ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 * scuza-ma ca iti raspund eu, duomnu Lil. da' asa, de principiu, tu ai merge intr-un loc unde nu ai voie cu insemnele tale pe tine? adica ...ce intrebare e asta, nenea? doar vii sa petreci cu o gasca de motociclisti, nu de sectanti. a la votre! Viata mea , de cind nu te-am mai citit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 de cand zic...poate de data asta ajung si eu la voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 CONSTANTA spune PREZENT in numar mare, evident ! see us there... RESPECT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harley_miro Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 Este open party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Se pare ca o sa fie si vremea frumoasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Prezent si Jean.., am mai fost si acu vreo doi ani la acest party si am baut crunt.., doresc din inima o reeditare!!. Recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Cred ca vin , taman ce mi-am dat demisia azi , deci am liber simbata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Venim si noi astia de la Rond !!!...numa chopere unu' si unu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Daca beau pina cad din picioare , cum fac cu mobra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 (editat) Daca beau pina cad din picioare , cum fac cu mobra ? O lasi acolo si pleci cu Jean (Taxi). Au grija baietii de ea. Editat Octombrie 10, 2012 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Octombrie 11, 2012 Autor Share Postat Octombrie 11, 2012 petrecerea ca petrecerea, e clar ca o sa fie ca lumea (drafturi de bere, mobilier de terasa - umbrele, banci si mese - gratare, muzica etc), DAR NU UITATI DE CITY RUN - care incepe la ora 3 de la Arcul de Triumf si se tine indiferent de vreme. indiferent de vreme (!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 (editat) Mai vine cineva din aia vechii pe forum ? Poate facem cunostiinta si bem un alcool impreuna . Editat Octombrie 11, 2012 de lil debul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Foarte tare; Indiferent de vreme !!! Si dupa, beau niste tarie, ma-ncalzesc bine, motorul ramane acolo, la fel ca si acum 1 an ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 daca motoreta care straluceste ( Kawa ltd 440 '82) e stricata ( electromotorul s-a dus si greu de gasit) se poate cu un CBR ? Intreb ptr ca am obs ca mai toti vin cu chopper! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 daca motoreta care straluceste ( Kawa ltd 440 '82) e stricata ( electromotorul s-a dus si greu de gasit) se poate cu un CBR ? Intreb ptr ca am obs ca mai toti vin cu chopper! Sigur ca se poate sa vii cu CBR-ul, toti motociclistii sunt bine veniti, cu orice fel de motocicleta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 poate trec si eu pe seara dupa servici stau in cartier! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Se mai tine parada? afara e fleasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Beau ca un porc , afara e jale , in casa e caldut , coana mare sta cu ochii pe mine (doamna Lil , care va sa zica), sint batrin , sint deprimat (ca sa mearga vinu' mai bine) , cine a fost timpitu' care a inventat motocicletele , traiasca conservarii , nu mai tine ,ba' fratilor. Letca Noua e cam departe de Arc sau orice alta zona geografica , 45 de km. devin milioane pe vremea asta iar alcoolul iese din singe deabia peste 24 de ore. Succesuri va doresc , ospatar , mai baga un vin la rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 (editat) Se mai tine parada? afara e fleasca. Fii atent! CITY RUN - care incepe la ora 3 de la Arcul de Triumf si se tine indiferent de vreme. indiferent de vreme (!) La ora aia oricum o sa fie soare! Editat Octombrie 13, 2012 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Octombrie 13, 2012 Autor Share Postat Octombrie 13, 2012 CITY RUN incepe la 3 la Arc. Party la Tamilia (ghencea, langa stadionul steaua) este indoors & outdoors si incepe de la 5, dupa run. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate