Sari la conținut

SISTEME AUDIO-INTERCOM-BLUETOOTH-HANDS FREE-Discutii Generale

Axa cu Scame
 Share

Ati fi dispus sa dati 1$ pe o astfel de aplicatie?  

316 membri au votat

1. 1. Ati da 1$ pe o aplicatie intercom?

Acest sondaj este închis pentru noi voturi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

vreo aplicatie pe lefon care sa simuleze intercom-ul prin bluetooth sau wifi (fara sa ai acoperire GSM). Intre doua telefoane diferite la oarecare distanta.. 10m cat acopera bluetooth-ul sau wifi direct. Stie cineva?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am testat personal dar stiu ca merge(a?) decent.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidintercom&hl=en&gl=US

In rest gasesti prin store google/apple app-uri gen Walkie talkie care merg si offline. Dar mai mult decat de vorbit cu pasagerul nu cred sa iti fie de folos vreuna.

Link spre comentariu

• 3 months later...

Am cumparat Xspirit,inca nu au fost folosite intens dar amsenzatiw ca bateria este ff slabuta, sjunge imediat la 50%, nu am stst incs sa vad cat time restul de 50% dar fata de Cardo 1/2/ sunt mult mai putin rezistente

Link spre comentariu

• 8 months later...

Buna dimineata.Are cineva dracia asta, ca sa nu cumpar tot kitul ,care.mi este complet inutil🤪

Screenshot_20250319_083226_Chrome.jpg

Link spre comentariu

19 minutes ago, Djenavar said:

Buna dimineata.Are cineva dracia asta, ca sa nu cumpar tot kitul ,care.mi este complet inutil🤪

Adica niste dublu adeziv sau partea care se prinde pe casca cu dublu adeziv? Ce model e intercomul? Chestii domle’, detalii. 😏

Link spre comentariu

Acum 55 minute, Patrick_M a spus:

Adica niste dublu adeziv sau partea care se prinde pe casca cu dublu adeziv? Ce model e intercomul? Chestii domle’, detalii. 😏

Acel dublu adeziv(cauciucul)Cardo Spirit.

Link spre comentariu

Nu stiu, nu am incercat asememea variante din simplul motiv ca.mi este frica sa nu se desprinda sa.mi cada naibii si sa raman fara muzica telefon pe 2-3 zile distanta de casa🤪

3M exterior este la fel un lipici?

Link spre comentariu

3 minutes ago, Djenavar said:

Nu stiu, nu am incercat asememea variante din simplul motiv ca.mi este frica sa nu se desprinda sa.mi cada naibii si sa raman fara muzica telefon pe 2-3 zile distanta de casa🤪

Banda dublu adeziv. Poti asigura intercomul cu un cablu otel subtire gen GoPro. 
Dar o banda buna face minuni. 

Link spre comentariu

• Moderatori
Acum 11 minute, Patrick_M a spus:

Banda dublu adeziv. Poti asigura intercomul cu un cablu otel subtire gen GoPro. 
Dar o banda buna face minuni. 

3M. :)

Link spre comentariu

2 hours ago, Djenavar said:

Salut!

image.thumb.png.507a14a25d85e0b3fc9ee6e15efb5633.png

Dacă e Cardo, eu am pentru Freecom 2x/4x, pe partea opusă adezivului are dispozitivul de prindere (figura I în poză). Dacă asta e ce trebuie și merge la al tău, treci pe la mine când ai timp într-o după-amiază.

Numai bine!

Link spre comentariu

• Admin

Pune liniștit oricare dubluadeziv de exterior.

Secretul este să dai cu sport alcool înainte și să degresezi.

După aplicare, fără să dau folia a doua jos, freci bine cât să se încălzească pe partea cealaltă.

Adezivul se activează mai bine la căldură.

Dai folia jos, lipești si aia e, nu o mai smulgi de acolo.

https://www.google.ro/search?q=dedeman+dublu+adeziv+3m+exterior&sca_esv=44249e2b9fce9dc7&tbm=isch&sxsrf=AHTn8zpDZphReMMHtlnLKhHqCRpU6dZkig:1742412635776&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwi8rdTx8JaMAxX5ExAIHUZDEcQQ_AUIBigB&biw=376&bih=638

Acum 10 ore, Patrick_M a spus:

Si oricum nu le pierzi pentru ca placa e legata de difuzoare si microfon. Maxim te palmuieste pana opresti 

Exact!

Link spre comentariu

Acum 11 ore, Djenavar a spus:

Eu am suportul de GoPro pe casca lipit cu 3M dublu adeziv ala buretos. La prima tura si mie mi-a fost teama sa nu zboare, camera fiind mai grea, si am legat-o cu in snur de casca. Nu s-a intamplat nimic si pare ok in continuare. Intercomul tau e mult mai usor.

Acum 11 ore, Patrick_M a spus:

Si oricum nu le pierzi pentru ca placa e legata de difuzoare si microfon. Maxim te palmuieste pana opresti 

Corect!

Link spre comentariu

• Moderatori
Acum 9 ore, Speedy.K a spus:

Eu am suportul de GoPro pe casca lipit cu 3M dublu adeziv ala buretos. La prima tura si mie mi-a fost teama sa nu zboare, camera fiind mai grea, si am legat-o cu in snur de casca. Nu s-a intamplat nimic si pare ok in continuare. Intercomul tau e mult mai usor.

Asa l-am avut si eu pe casca sus,cu dublu adezivul ce a venit camera(Garmin),dar s-a dezlipit cate putin si era sa o pierd.Ca atare am punctat cu picatura un dublu adeziv nou si am pus camerei un snur fin textil ce e prins in partea de jos la clema de inchidere a castii.

Problem solved!

Link spre comentariu

On 3/19/2025 at 10:48 AM, Kagemusha said:

Dacă e Cardo, eu am pentru Freecom 2x/4x, pe partea opusă adezivului are dispozitivul de prindere (figura I în poză).

S-a dus, a plecat către alt user.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Kagemusha a spus:

S-a dus, a plecat către alt user.

Nu este ni i o problema.Multumesc frumos pt intentie😉

Link spre comentariu

27 minutes ago, Djenavar said:

Nu este ni i o problema.Multumesc frumos pt intentie😉

Posibil să găsesc unul din astea la unul dintre băieții mei, dar este plecat din țară și nu revine înainte de lunea viitoare. 

Link spre comentariu

Link spre comentariu