rzv1977 Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Salut! Are cineva informatii in legatura cu perioada desfasurarii urmatorului targ moto? Nu de alta, dar vreau sa ma combin la casca si o geaca Airmoto si stiu ca se mai practica diverse discounturi pe perioada targului.....si una peste alta, trebuie sa-mi programez si concediul de primavara si n-as fi vrut sa se suprapuna cu perioada desfasurarii targului:) Orice informatie e bine venita! Mersi mult! Bafta mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 E prematur ... Nici organizatorii nu stiu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Am eu informatii dar am semnat mai multe contracte de confidentialitate atat cu organizatorii cat si cu majoritatea expozantilor, motiv pentru care nu pot divulga nimic pana in 15.04.2013. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv1977 Postat Octombrie 8, 2012 Autor Share Postat Octombrie 8, 2012 Am eu informatii dar am semnat mai multe contracte de confidentialitate atat cu organizatorii cat si cu majoritatea expozantilor, motiv pentru care nu pot divulga nimic pana in 15.04.2013. :::))))Bun de tot!!! Mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Oficial o sa se afle cu o saptamana inainte, ca de obicei. Ca ce draq, alta traba ce ai de facut decat sa-i astepti pe ei sa faca salonul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Cine sunt organizatorii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 din surse sigure Âştiu că va fi pe 30 februarie. baftă la cumpărături. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 din surse sigure ştiu că va fi pe 30 februarie. baftă la cumpărături. Din surse si mai sigure .... o sa se tina pe 20 ianuarie ... cand o sa fie zapada de 2 metri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Cine sunt organizatorii? what? nici ei nu stiu inca ce si daca au ce organiza. Oficial o sa se afle cu o saptamana inainte, ca de obicei. Ca ce draq, alta traba ce ai de facut decat sa-i astepti pe ei sa faca salonul? nu fii rau. cu 3 saptamani inainte s-a dat strigarea anul asta motiv pentru care nu pot divulga nimic pana in 15.04.2013. adica se va tine intre 01.05-20.05 .. contracte de confidentialitate atat cu organizatorii cat si cu majoritatea expozantilor, ce o fi atata secretizare din partea expozantilor? care expozanti? gigi si maricica? suzuki nu vine ca e fitzos, honda ca nu-l iubeste pe vasile, doar bmw-ul mai vine cu ceva. poate si ktm-ul daca isi revine din oftica. harley iar o sa aduca foi a4 pe care or sa tipareasca "nu va urcati pe motociclete". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Sa nu-l uitam pe vanzatorul nesimtit de la Ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JackSixxx Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Si poate si Husqvarna vor expune cateva motoare, sa nu se simta KTM singuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Din surse si mai sigure .... o sa se tina pe 20 ianuarie ... cand o sa fie zapada de 2 metri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 yamaha si kawasaki au fost generosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv1977 Postat Octombrie 27, 2012 Autor Share Postat Octombrie 27, 2012 (editat) ......speram martie, aprilie, ca sa ajung si eu in tara....pleaseeeee:) Editat Octombrie 27, 2012 de rzv1977 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Spunea cineva ca nu se mai vinde nimic nici macar pe bike-shop ...in aceasta situatie , ce sanse reale au comerciantii de moto noi ? Sa cheltuie multi bani pe expunere si pe exponate ca sa alimenteze visele unui public ce cauta discounturi la casti ? Trebuie inteles ca piata de moto noi e mult redusa, iar dealerii fac mari eforturi sa mentina afacerile in functiune . Eu asa cred . Recunosc ca nu activez in acest domeniu , dar mie asa imi pare . Faceti un exercitiu : stiti pe cineva din cercul vostru de prieteni care si-a cumparat o mobra noua in 2012 ? Eu stiu o singura persoana iar moto este un BMW 650 GS. Cate mobre noi s-or fi vandut in Romania ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demon666 Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 (editat) Este aberant ca acest salon sa fie pus taman in luna aprilie, unii iarna isi fac car si vara sanie. Atata timp cat sezonul incepe in aprilie-mai, de ce salonul sa nu fie facut la mijlocul lui martie? Intreb si eu.. unde este logica acestui marketing si de ce salonul sa nu fie facut chiar prin octombrie? Editat Octombrie 29, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Sa nu-l uitam pe vanzatorul nesimtit de la Ducati ai grija cum vorbesti, ca ala era bisnitar, purtator de geaca de piele Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 ca tot veni vorba de geaca...Ducati, anul asta s-ar fi vandut, vorbesc babele prin targ, vreo 2 din alea la j'de mii de EUR, Panigale maica, plus ceva Diavel (nici astea ieftine!) si Streetfighter (un chilipir!). dar per total, cam asa sta treaba, vanzari mult mai slabe ca anul trecut care nici el nu a fost vreun varf de vanzari iar din 5 mobre scumpe si cat mai mult service nu prea stai cu reprezentanta deschisa decat pe pierdere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 peste tot e la fel. de la an la an scad vanzarile. dar nu sunt numai 2 vandute. in tara sunt mai multe daca nu ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 mai degraba propun organizarea unui talcioc moto,macar de 2 sau 3 ori pe an daca nu lunar undeva chiar si pe un teren deschis dar accesibil unde fiecare care are echipament,piese sau mobre de vanzare sa vina si sa isi expuna marfa. De 5 ani de cand merg la SMAEB sunt din ce in ce mai dezamagit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 De 5 ani de cand merg la SMAEB sunt din ce in ce mai dezamagit . Exact asa isi spun si expozantii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandra Banzea Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 . Buna , Sunt noua in domeniu , dar pasionata de foarte mult timp de enduro, va rog m-ati putea ajuta si pe mine cu cateva informatii???? As vrea sa stiu daca exista in Bucuresti vre-o scoala sau un loc unde as putea sa incerc si eu sportul acesta...Inainte sa imi cumpar motor as vrea sa stiu daca mi se potriveste, daca e pentru mine si daca as putea sa il practic?... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 mai degraba propun organizarea unui talcioc moto,macar de 2 sau 3 ori pe an daca nu lunar undeva chiar si pe un teren deschis dar accesibil unde fiecare care are echipament,piese sau mobre de vanzare sa vina si sa isi expuna marfa. De 5 ani de cand merg la SMAEB sunt din ce in ce mai dezamagit . am fost si eu anul asta pentru prima data.(desi am avut ocazia in anii trecuti nu am vrut) sincer.... nu am vazut cine stie ce. puteam sa ma duc la o intrunire mai mare si vedeam probabil tot aceleasi motoare si echipamente. preturile... erau asa si asa. pe internet le gaseai mai ieftin, ca sa nu zic ca am fost pus in faza in care sa zic: dincolo era mai ieftin. m-am dus cu o prietena sa-si caute manusi, gasim la un stand ICON parca, la un scor de vreo 240lei daca nu ma insel. ma mai invart cu ea si ii zic ca is scumpe ca pe net erau 39Euro. apoi la alt stand le gasim la 170lei. apoi la alt stand de echipamente, cu alta prietena tot manusi vroia. si ii alegeam eu cam ce i se potriveste in functie de ce vroia. vine un domn la mine si imi zice daca pot sa ii recomand si lui o pereche de manusi ca sa le cumpere. ii zic ca nu sunt eu vanzator dar tot i-am recomandat in timp ce vanzatorul se uita ca vaca la televizorul 3D mi-a placut ca bisnitarul ala de la Ducati m-a servit cu un energizant, mi-a mai placut de tipa care statea pe 'Onda, si de una de la MV care avea sesiune de poze, iarasi de cei de la Arai si AGV ca au avut ce prezenta. dar am plecat cu un gust amar. ma asteptam sa fie mai mare si mai complex. . Buna , Sunt noua in domeniu , dar pasionata de foarte mult timp de enduro, va rog m-ati putea ajuta si pe mine cu cateva informatii???? As vrea sa stiu daca exista in Bucuresti vre-o scoala sau un loc unde as putea sa incerc si eu sportul acesta...Inainte sa imi cumpar motor as vrea sa stiu daca mi se potriveste, daca e pentru mine si daca as putea sa il practic?... Multumesc! daca ai fi derulat ceva mai la vale, ai fi gasit sectiunea potrivita unde sa intrebi. dar luand in considerare ca e primul tau post, vom trece cu vederea. ai sectiunea de incepatori mai jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate