Buggy Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 ) nu dar am inteles ca are site stai sa caut un link ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 eeeh las ca acum merge la plimbare aproape ca bag mana in foc ca sar baga:)))... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Cu cazare nu stiu cum o sa facem. Iti recomand sa uiti de cort si sa-ti rezervi un pat intr-un hostel. Suma ceruta este apropiata de cea a camparii, aerul este mai cald si odihna mai placuta. Interesanta aventura, cred ca ma bag (depinde doar de perioada). Eu zic sa mergeti cu ia ma nene pana in Olanda si de 500 de euro bagati iarba si has de va spargeti capu. Sa vina altul cu o idee mai buna decat a mea ! Si ce nu puteti duce, imi aduceti mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1 Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Vad ca radeti de GS 500 dar cred ca ar fi fi o optiune foarte buna pentru calatorie. Am avut multe motociclete dar ca GS nu am intalnit sa consume asa putin 3.2 - 3.4 L /100km mers cu ea pana la 150km /h fara menajamente . Moto fiabila si din prisma constructiei ieftina la intretinere : 2 cilindri , racire aer, amortizor central spate, frane disc supradimensionate si altele. Toate cele 3 GS - uri detinute ( incluzand cel pe care il am acum) nu m au dezamagit niciodata. Indiferent cum mergea motorul nu m au lasat niciodata in drum indiferent cati km am facut fara sa opresc. Singura problema a fost pozitia de pe ea dar puteti sa cautati moto modificate cu ghidon ca la cb 500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Vreme e de obicei de cacao in Olanda. N-as putea sa traiesc acolo. Cat despre iarba, cu 500 de euro va spargeti aici un an de zile zilnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinsen Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Vreme e de obicei de cacao in Olanda. N-as putea sa traiesc acolo. Cat despre iarba, cu 500 de euro va spargeti aici un an de zile zilnic. Olanda,Germania,Austria e la fel vremea,adica de kaka. @@@ cred ca glumesti )))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 18, 2012 Autor Share Postat Octombrie 18, 2012 daca e sa ne tinem de buget nu-i loc de motel/camping.. un luminis, punem corturile si aia e.. wild hogs baby !!! Daca e sa ne tinem de buget, clar nu! Ma gandesc la un alt approach : sa iesi OK per total. Adica daca se poate pe plus . Daca cumpara cineva mobra la sosire am mari sanse sa ies chiar pe plus. Da, de fapt asa e cel mai corect. Cea mai mica suma cheltuita castiga. Daca esti pe plus ... ohooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 (editat) Daca e sa ne tinem de buget, clar nu! Ma gandesc la un alt approach : sa iesi OK per total. Adica daca se poate pe plus . Daca cumpara cineva mobra la sosire am mari sanse sa ies chiar pe plus. Da, de fapt asa e cel mai corect. Cea mai mica suma cheltuita castiga. Daca esti pe plus ... ohooo Fara sa speli bine vase nu cred ca poti face drumul asta. Nu a zis nimeni ca nu poti face bani pe traseu. Editat Octombrie 19, 2012 de Shiro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 19, 2012 Admin Share Postat Octombrie 19, 2012 (editat) Mai copchii, acum sunt la lucru cu matul plin si cum ma stiti ca sufar de boala porcului(dupa masa mi-e somn)nu am reusit sa prind ideea, desi am citit-vorba vine-toate paginile: ..care unde pleaca/cine de unde se intoarce, cine da banu', adica exact esenta! Ma lamureste si pe mine cineva? Editat Octombrie 19, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Pai Budd din Olanda ne propune noua din Romania urmatoarea excursie in urmatoarele conditii: 1. Sa locuiesti in Olanda (mi-ar placea dar nu s-a facut anul asta, de la seceta) 2. Sa ai 500 de E (idem cu placutu', idem cu facutu') 3. Sa cumperi o motoreta de vreo 338 de europeni si sa vii pana in Romania cu dormit out of the law (ceea ce nu se poate mai frumoz), cu riscul de a se cam beli motoreta pe drum, cu thrill-uri existentiale nomade. De restul 162 sa bagi benzina si sa manaci 3 batoane de Snickers (nu-i rau, ca mie-mi place ciocolata) 4. Cand ajungi in Romania, daca ajungi, sa vinzi la licitatie janghina si sa donezi banii la handicapati. (cred ca ii primeste si Guvernul Rumuniei ca este posbil sa se incadreze ). Si, da... pe asta am bagat-o de la mine. Primul punct cade pentru foarte multi de pe forumul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 De ce 500 de eurei ? Cine va blocheaza in suma asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 http://www.twolefthands.nl/....putin off topic dar poate sa fie un partener heheh am gasit siteul... acum ce sa zic si mi eimi face cu ochiul treba asta sa vad ce timp o sa am ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinsnow Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 o excursie gen TOP GEAR, ai un buget (nerealist) cauti o coaja si pleci la drum amandoi avem prostul obicei sa mergem blana pana la destinatie, probabil niste cazane ar schimba un pic situatia .. aventura in Europa .. pentru ca Africa si Siberia au fost deflorate ) Da sigur, mai ales cand au o echipa de 20 de oameni in spate. La fel si Long Way Round. Oricum e misto ideea voastra . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 O idee molto simpatica : " Cu @bec si @budd pe ragalii prin Europa" . Cred ca o sa iasa ceva interesant daca realizati acest plan . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Da sigur, mai ales cand au o echipa de 20 de oameni in spate. La fel si Long Way Round. Oricum e misto ideea voastra . iti dai seamam ca nu pleaca ei asa o sa aiba caravana pt dormit, asistenta tehnica, bucatar,masseur,discoteca ...asa eee ...offffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 24, 2012 Autor Share Postat Octombrie 24, 2012 Sigur ca da. Ne spargem in bani, nu avem ce face cu ei. Pt. Bud o Nipra buna: Motorul de pe Jinlun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 o excursie gen TOP GEAR, ai un buget (nerealist) cauti o coaja si pleci la drum Patent de la TopGear ati cumparat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 http://www.twolefthands.nl/....putin off topic dar poate sa fie un partener heheh am gasit siteul... acum ce sa zic si mi eimi face cu ochiul treba asta sa vad ce timp o sa am ... Il cunosc de undeva pe Hildo. Avea el un Harleu mai vechi si facea burn proptit in poarta la unii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 24, 2012 Autor Share Postat Octombrie 24, 2012 375 e prea scump la o jawa pe care nu ti-ar mai cumpara-o nimeni la destination. Gasesti mobre de la 250 pe marktplaats.nl . Depinde de noroc insa de obicei iarna piata moto e jalnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 (editat) Il cunosc de undeva pe Hildo. Avea el un Harleu mai vechi si facea burn proptit in poarta la unii? da el eee si a facut liniuta cu unu cu cbr1000rr si la facut )...ce sa zic omului ii place viata ....dar hai ca devenim off topic eu leam propus baietilor din NL sal contacteze ptr un eventual parteener de drum nu stiu da presimt ca sar baga la asa ceva.... @emperor...pai optunile sunt deschise ptr orice fel de moto ...dar intradevar e f scumpa in ro le gasesti la 100 200 euro maxim si in stare mai buna poate... sincer si eu as alege ceva 2T... Editat Octombrie 24, 2012 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 nu am zis ca are vreo treaba doar ca e omul care se preteaza la stfel de excursii ca si partener atata tot creca cu japca e mult spus ...dar in fine sal lasam pe hildo/dildo:))))... pai cam da ca europa e mare si te ratacesti repede:)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 In concediul din 2011 am facut o tura pana in Germania si inapoi, pe ocolite, vreo 5000-5500km cu un VFR rc24 recuperat de la fier vechi. Ceea ce vreti voi se poate, mai ales daca va orientati la o mobra mica , sa consume putin. La urma urmei daca se strica mobra sau nu mai aveti bani de benzina o schimbati pe o bicla sau un moped pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate