ioio_viola Postat Aprilie 15, 2019 Share Postat Aprilie 15, 2019 prea frumos sa fie adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Aprilie 23, 2019 Share Postat Aprilie 23, 2019 Ce anume ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 S-a schimbat ceva in zona buget? Inca mai caut stabilizare buna, la pret romanesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 Pai am eu hero session 5 la 600 lei. Te interesează? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 On 24.04.2019 at 13:56, Garcya said: Pai am eu hero session 5 la 600 lei. Te interesează? Nu mersi. Nu sunt interesat de gopro. In principiu caut ceva cu rezolutie reala 1080p la 60fps si stabilizare imagine decenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 Acum 2 minute, RedRat a spus: Nu mersi. Nu sunt interesat de gopro. In principiu caut ceva cu rezolutie reala 1080p la 60fps si stabilizare imagine decenta. si ce se incadreazain parametri astia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 1 minute ago, ianachim said: si ce se incadreazain parametri astia? Acum am un Gitup Git2, dar asta nu e true 60fps, ci interpolat (exista asa ceva in romana?) Plus are lentila zgariata putin, si vroiam sa o schimb. Ma tot uit la Sjcam Sj6 Legend, ce are carcasa cu incarcator incorporat, dar nu vrea sa ii scada pretul desi e pe piata de vreo 2 ani :))) Sau Firefly 8SE Asta din urma are stabilizare pe 6 axe, si pare foarte ok. 22 hours ago, RedRat said: Acum am un Gitup Git2, dar asta nu e true 60fps, ci interpolat (exista asa ceva in romana?) Vroiam sa zic dublat (30fps x2), nu interpolat, asta insemnand altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Mai 20, 2019 Share Postat Mai 20, 2019 Va salut, ar fi cineva interesat de procesare / editare video ? Caut un video editor sa se ocupe de filmarile mele pe motocicleta si filmarile cu drona. Editarile trebuie sa aduca un plus (editari simple fac si eu ) si sa atraga abonati la canalul de YT. Plata se poate face / ora sau pe proiect si se stabileste impreuna, va rog nu intrebati AICI "cat dai pe ora" ca n-are sens. Proiectele o sa fie pe durata indelungata, nu am nevoie de cineva doar pentru un video. Putem discuta mai multe pe whatsapp 0761 333 491 Va multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iulie 7, 2019 Share Postat Iulie 7, 2019 Am primit cadou astăzi un action cam EKEN h9r. Nu am aspirații de vlogger. Merită să o păstrez? Sau din dar în dar Rai se face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 8, 2019 Share Postat Iulie 8, 2019 Merita... "just in case" ca ai vreo problema. Nu e vreo super scula de camera, dar filmeaza binisor si vad ca la mine rezista de vreo 3 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iulie 8, 2019 Share Postat Iulie 8, 2019 Am mai studiat. Eken h9r pare a fi ce îmi lipsea din punctul ăsta de vedere. Am primit-o cu o cutie plina de accesorii, card și tot ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 2, 2019 Share Postat Octombrie 2, 2019 https://gopro.com/en/ro/shop/cameras/hero8-black/CHDHX-801-master.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Octombrie 7, 2019 Share Postat Octombrie 7, 2019 Hypersmooth 2.0 Asta da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 7, 2019 Share Postat Octombrie 7, 2019 Acelasi senzor ca la Hero 7 Black. Nu m-ar mira sa apara un patch care sa "transforme" 7ele in 8... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Octombrie 7, 2019 Share Postat Octombrie 7, 2019 Deci mai mult marketing... Sunt curios daca in practica acel hypersmooth 2 se simte cu adevarat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Octombrie 7, 2019 Share Postat Octombrie 7, 2019 pe casca nu. Daca joci fotbal cu camera, poate Pt casca moto stabilizarea de pe GP6 e perfecta deja. 7 si 8 nu-si au rostul. Daca vrei sa iei 8 dpdv alte functii ale camerei, da poate avea sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 Eu de fapt caut ceva cu stabilizare buna pentru montaj pe crashbar. Am un R1200GS mai vechi, care vibreaza in draci. Momentan ma orientez spre Akaso V50X ca si versiune buget, dar as vrea sa vad cum se comporta Hero 8 montat pe crashbarul unui moto vibrator :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 Caut si eu o camera si vazand ce ai scris, am gasit Akaso v50 pro la 120 euro pe amazon.de, cu transport gratis. As folosi-o la filmari simple, eventual pe casca sau daca are ceva strap de pus pe piept, ar fi si mai bine. E o alternativa buna, pentru uz amatoricesc, ca sa nu mai scot telefonul in turele enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 15 minutes ago, Patrick_M said: Caut si eu o camera si vazand ce ai scris, am gasit Akaso v50 pro la 120 euro pe amazon.de, cu transport gratis. As folosi-o la filmari simple, eventual pe casca sau daca are ceva strap de pus pe piept, ar fi si mai bine. E o alternativa buna, pentru uz amatoricesc, ca sa nu mai scot telefonul in turele enduro? As zice ca da, dar din cate am vazut... Akaso V50X are stabilizare mai buna si culori mai naturale, asta daca reviewurile de pe u2b sunt de crezut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 7 minutes ago, RedRat said: As zice ca da, dar din cate am vazut... Akaso V50X are stabilizare mai buna si culori mai naturale, asta daca reviewurile de pe u2b sunt de crezut. Acum ma uit la diferentele intre ele si ma hotarasc. Multumesc pentru sugestii Nu vreau sa filmez neaparat la 4k. 1080 e suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 1 minute ago, Patrick_M said: Acum ma uit la diferentele intre ele si ma hotarasc. Multumesc pentru sugestii Nu vreau sa filmez neaparat la 4k. 1080 e suficient. Nu am mentionat 4K deloc (1080p la 60fps e mai mult decat suficient) Vorbesc strict de stabilizare si acuratetea culorii, lucruri la care V50X pare sa depaseasca celalalte camere V50 plus multe altele din clasa asta de pret, cum ar fi SJCam 8-9. Plus ca este si mai ieftin. Am vazut pe amazon.de la 99.99 EUR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 4 minutes ago, RedRat said: Nu am mentionat 4K deloc (1080p la 60fps e mai mult decat suficient) Vorbesc strict de stabilizare si acuratetea culorii, lucruri la care V50X pare sa depaseasca celalalte camere V50 plus multe altele din clasa asta de pret, cum ar fi SJCam 8-9. Plus ca este si mai ieftin. Am vazut pe amazon.de la 99.99 EUR. M-ai convins. Ala sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 14, 2019 Share Postat Octombrie 14, 2019 Ca sugestie, legat de filmatul la 1080p, de gandit nitel si in viitor, cand e posibil sa migrati pe monitoare/tv-uri etc care sunt 2/4/8K. Standardul va deveni probabil curand 2/4k. Si atunci filmele trase in 1080 vazute in full screen nu vor arata chiar bine Personal trag in 2K 30/60fps (folosesc un Hero Session). E un "compromis" bun intre dimensiuni/calitate imho. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 15, 2019 Share Postat Octombrie 15, 2019 On 08.10.2019 at 11:12, RedRat said: Nu am mentionat 4K deloc (1080p la 60fps e mai mult decat suficient) Vorbesc strict de stabilizare si acuratetea culorii, lucruri la care V50X pare sa depaseasca celalalte camere V50 plus multe altele din clasa asta de pret, cum ar fi SJCam 8-9. Plus ca este si mai ieftin. Am vazut pe amazon.de la 99.99 EUR. A sosit azi. E o jucarie faina. Multunesc de sugestie On 14.10.2019 at 13:06, Cap0ne said: Ca sugestie, legat de filmatul la 1080p, de gandit nitel si in viitor, cand e posibil sa migrati pe monitoare/tv-uri etc care sunt 2/4/8K. Standardul va deveni probabil curand 2/4k. Si atunci filmele trase in 1080 vazute in full screen nu vor arata chiar bine Personal trag in 2K 30/60fps (folosesc un Hero Session). E un "compromis" bun intre dimensiuni/calitate imho. Am sa tin cont de asta. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Octombrie 16, 2019 Share Postat Octombrie 16, 2019 @Georgica_Popescu nu-i chiar asa. De exemplu, este diferenta sesizabila la doua filmari urcate pe Youtube, unul filmat in 1080p si altul in rezolutie mai mare. Si dupa sa te uiti la ambele in 1080p. Asa ca recomand solutia colegului, sa filmezi intr-o rezolutie mai mare, chiar daca folosesti doar 1080. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate