yoyo_man Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 (editat) Eu folosesc o chinezeasca ieftina, ziua e buna și se vad și numerele, noaptea e catastrofa. EMAG are oferte la camere de mașină vezi la ce bani te limitezi și cauta pe YouTube filmările cu fiecare din ele.. Ce mi-a plăcut mie cum filmează dar nu am văzut pe la noi e Seezeus gt680w Editat Noiembrie 8, 2014 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 Ceva de genu eu zic ca merge destul de ok si are si un pret ok . http://www.emag.ro/camera-auto-dvr-car-vision-h198-hd-h-198/pd/D7HCXBBBM/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 Cam se asta am și eu. Ziua merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 /index.php?/topic/718906-sfaturi-pareri-camera-video-auto/?p=3849293 adica asta -> http://www.aliexpress.com/item/Full-HD-1920-1080P-30FPS-Car-gs108-Dvr-Recorder-with-2-7-inch-Screen-140-degree/890718916.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Exact ce cautam Thomas, multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clubnoroi Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Drift Stealth 2 acum in stoc la actioncamera.ro. Pret 1150 lei. http://www.actioncamera.ro/drift-stealth-2.html si GoPro Hero4 Black Edtition 2199 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 CAM-ONE de vanzare (cumparata de la Touratech): http://olx.ro/oferta/action-camera-cam-one-ID2Cbph.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) GoPRO se apuca de drone... LINK LINK 2 Editat Noiembrie 26, 2014 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) Ar putea face o motocicleta zburand si sa-i puna un Go...Goo... Editat Noiembrie 26, 2014 de matrixx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 29, 2014 Share Postat Noiembrie 29, 2014 Zilele trecute mi-am achizitionat inca o camera pt motor. La un targ agricol in Dk, era un stand unde aveau action camera. Cea de aici http://www.aeecameras.com/?page_id=25&lang=en Pentru cei 140Euro cred ca o sa-si faca treaba. Pachetul vine cu: camera, display detasabil, baterie suplimentara detasabila (ca display-ul), 3 prinderi ca la go pro (2 plate si 1 pt casca), cablu date, cablu pentru audio, telecomanda cu suport cu clema crocodil (telecomanda are urechi si pentru curelusa) carcasa waterproof cu 2 capace (1 simplu si 1 cand ai montat display-ul sau extra bateria) si mai era ceva prin pachet. meniul vad ca pare mai usor in comparatie cu go pro. poti seta 3 unghiuri de filmare. pre filmare (5 secunde inainte de filmare) o sa revin cu detalii dupa ce o pun la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavibasca Postat Noiembrie 30, 2014 Share Postat Noiembrie 30, 2014 Sal Crazy-devilhai sa vedem o filmare facuta ca sa ne dam seama daca este ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 30, 2014 Share Postat Noiembrie 30, 2014 Zilele trecute mi-am achizitionat inca o camera pt motor. La un targ agricol in Dk, era un stand unde aveau action camera. Cea de aici http://www.aeecameras.com/?page_id=25&lang=en Pentru cei 140Euro cred ca o sa-si faca treaba. Mai poti lua inca una? ..... pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 30, 2014 Share Postat Noiembrie 30, 2014 Sal Crazy-devilhai sa vedem o filmare facuta ca sa ne dam seama daca este ok Deocamdata am reusit azi sa fac astea, dar dracia aia de Bobcat vibreaza mai ceva ca un turbo dildo si nu se vede clar. Daca nu uit, maine o s-o montez intr-un tractor sau Marti cand voi lua masina de la ei si o voi folosesi pe post de dashboard camera. Daca nu, miercuri cand vin in tara o lipesc de avion Daca nu, la anu sau peste cativa ani lumina Mai poti lua inca una? ..... pentru mine. Din pacate nu mai am cum, cu toate ca am vrut sa iau mai multe, dar nu am putut. Camera am luat-o pe firma patronului(pt TVA) si a ne-am limitat doar la una pentru ca ar bate la ochi daca cumpara ceva in exces. (au trebuit sa dea socoteala si pentru ca mi-au platit biletele de avion. Am avut ce cauta extras dupa bilet ca sa justifice 400Euro la fisc) Asa ca asta a trecut-o ca e luata pentru tractor. daca ma razgandesc, poate ti-o vand pe asta. aveti aici ceva poze unde se vede tot pachetul (fara cablul audio) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 1, 2014 Share Postat Decembrie 1, 2014 Din pacate nu mai am cum, cu toate ca am vrut sa iau mai multe, dar nu am putut. Banuiam ca-i ceva mai complicat la pretul acela, oricum ...... multumesc de raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Ce imi puteti spune despre camerele prestigio ? Ma intereseaza daca nu sacadeaza/vibreaza imaginea in timpul filmarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Daca intereseaza pe cineva,un gopro3+ black, tipla( ~ 4 - 5 ore folosit ). pret1059ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Rezerva-l pentru 2h pt un amic care nu are cont aici. Sa vada bugetul exact si ma anunta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Baaaaaa. Mi-au furat camera din bagaj la aeroport. Dar nu numai camera, ci şi altele. Am postat pe fb păţania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Daca intereseaza pe cineva,un gopro3+ black, tipla( ~ 4 - 5 ore folosit ). pret1059ron Daca are prinderile de moto, o iau eu la 1000 ron cind vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Foxule, o iau eu, da' dai si un plin de benzina. Si dau doar 100 RON cand vrei tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Putem face un clasament al camerelor pe moto? 1. cred ca e hero4 black 2. gopro hero 3 black 3. gopro hero 3 silver 4. ??? 5. ??? » Post actualizat in 04 Dec 2014 22:35Sau mai simplu... 1. Gopro 2. ??? 3. ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 Multumesc insa din pacate..nu mai este disponibila. zi cu ghinion ier.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clubnoroi Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 Putem face un clasament al camerelor pe moto? 1. cred ca e hero4 black 2. gopro hero 3 black 3. gopro hero 3 silver 4. ??? 5. ??? » Post actualizat in 04 Dec 2014 22:35 Sau mai simplu... 1. Gopro 2. ??? 3. ??? Dupa ce criterii se face clasamentul? Forma, durata de viata a bateriei, calitate video, calitate audio, accesorii incluse in pachet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 Raport calitate/pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 Vreau eu una raport calitate pret daca ma poate sfatuii careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate