Crazy-devil Postat Noiembrie 29, 2014 Share Postat Noiembrie 29, 2014 Zilele trecute mi-am achizitionat inca o camera pt motor. La un targ agricol in Dk, era un stand unde aveau action camera. Cea de aici http://www.aeecameras.com/?page_id=25&lang=en Pentru cei 140Euro cred ca o sa-si faca treaba. Pachetul vine cu: camera, display detasabil, baterie suplimentara detasabila (ca display-ul), 3 prinderi ca la go pro (2 plate si 1 pt casca), cablu date, cablu pentru audio, telecomanda cu suport cu clema crocodil (telecomanda are urechi si pentru curelusa) carcasa waterproof cu 2 capace (1 simplu si 1 cand ai montat display-ul sau extra bateria) si mai era ceva prin pachet. meniul vad ca pare mai usor in comparatie cu go pro. poti seta 3 unghiuri de filmare. pre filmare (5 secunde inainte de filmare) o sa revin cu detalii dupa ce o pun la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavibasca Postat Noiembrie 30, 2014 Share Postat Noiembrie 30, 2014 Sal Crazy-devilhai sa vedem o filmare facuta ca sa ne dam seama daca este ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 30, 2014 Share Postat Noiembrie 30, 2014 Zilele trecute mi-am achizitionat inca o camera pt motor. La un targ agricol in Dk, era un stand unde aveau action camera. Cea de aici http://www.aeecameras.com/?page_id=25&lang=en Pentru cei 140Euro cred ca o sa-si faca treaba. Mai poti lua inca una? ..... pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 30, 2014 Share Postat Noiembrie 30, 2014 Sal Crazy-devilhai sa vedem o filmare facuta ca sa ne dam seama daca este ok Deocamdata am reusit azi sa fac astea, dar dracia aia de Bobcat vibreaza mai ceva ca un turbo dildo si nu se vede clar. Daca nu uit, maine o s-o montez intr-un tractor sau Marti cand voi lua masina de la ei si o voi folosesi pe post de dashboard camera. Daca nu, miercuri cand vin in tara o lipesc de avion Daca nu, la anu sau peste cativa ani lumina Mai poti lua inca una? ..... pentru mine. Din pacate nu mai am cum, cu toate ca am vrut sa iau mai multe, dar nu am putut. Camera am luat-o pe firma patronului(pt TVA) si a ne-am limitat doar la una pentru ca ar bate la ochi daca cumpara ceva in exces. (au trebuit sa dea socoteala si pentru ca mi-au platit biletele de avion. Am avut ce cauta extras dupa bilet ca sa justifice 400Euro la fisc) Asa ca asta a trecut-o ca e luata pentru tractor. daca ma razgandesc, poate ti-o vand pe asta. aveti aici ceva poze unde se vede tot pachetul (fara cablul audio) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 1, 2014 Share Postat Decembrie 1, 2014 Din pacate nu mai am cum, cu toate ca am vrut sa iau mai multe, dar nu am putut. Banuiam ca-i ceva mai complicat la pretul acela, oricum ...... multumesc de raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Ce imi puteti spune despre camerele prestigio ? Ma intereseaza daca nu sacadeaza/vibreaza imaginea in timpul filmarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Daca intereseaza pe cineva,un gopro3+ black, tipla( ~ 4 - 5 ore folosit ). pret1059ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Rezerva-l pentru 2h pt un amic care nu are cont aici. Sa vada bugetul exact si ma anunta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Baaaaaa. Mi-au furat camera din bagaj la aeroport. Dar nu numai camera, ci şi altele. Am postat pe fb păţania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Daca intereseaza pe cineva,un gopro3+ black, tipla( ~ 4 - 5 ore folosit ). pret1059ron Daca are prinderile de moto, o iau eu la 1000 ron cind vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Foxule, o iau eu, da' dai si un plin de benzina. Si dau doar 100 RON cand vrei tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Putem face un clasament al camerelor pe moto? 1. cred ca e hero4 black 2. gopro hero 3 black 3. gopro hero 3 silver 4. ??? 5. ??? » Post actualizat in 04 Dec 2014 22:35Sau mai simplu... 1. Gopro 2. ??? 3. ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 Multumesc insa din pacate..nu mai este disponibila. zi cu ghinion ier.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clubnoroi Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 Putem face un clasament al camerelor pe moto? 1. cred ca e hero4 black 2. gopro hero 3 black 3. gopro hero 3 silver 4. ??? 5. ??? » Post actualizat in 04 Dec 2014 22:35 Sau mai simplu... 1. Gopro 2. ??? 3. ??? Dupa ce criterii se face clasamentul? Forma, durata de viata a bateriei, calitate video, calitate audio, accesorii incluse in pachet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 Raport calitate/pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 Vreau eu una raport calitate pret daca ma poate sfatuii careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Sa inteleg ca exista gopro si restul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Nu stiu cum e cu restul dar eu sunt foarte multumit de gopro 3+ black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clubnoroi Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Raport calitate/pret. In momentul de fata lucrurile stau cam asa cand vine vorba de camere premium: 1. GoPro 2. Drift Innovation 3. Sony Au aparut din ce in ce mai multe camere ieftine, chinezarii. Personal urasc toate copiile de pe piata, toate camerele care arata ca GoPro. Nu as avea nimic impotriva firmelor chinezesti care produc electonice, daca nu ar copia masiv. Si apar tot felul de "branduri" care-si pun numele pe chinezariile astea si gata Brandul X. Eu cred ca GoPro merita sa fie pe primul loc in vanzari pentru ca sunt cei care au inventat aceasta categorie de camere si pentru ca au cea mai buna camera de actiune disponibila, Drift pe locul 2 pentru ca au adus ceva in plus prin forma, baterie, lentila rotativa, asmd, dar mai au chestii de rezolvat/imbunatatit (sunet in primul rand) iar Sony...a mostenit locul lasat liber de Contour dupa faliment. Macar astea 3 branduri au adus ceva in plus restul (nu vreau sa dau nume) niste oportunisti, copiatori cu produse proaste la bani putini. Eu mai bine nu-mi cumpar camera decat sa dau banii la brandurile astea..."plagiatoare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Contour produce in continuare, asta ca idee. Scos chiar si model nou Din ce m-am "lovit" personal si fara nici un interes comercial (no offence, dar din principiu nu ii cred pe cei care comercializeaza marcile X, Y, Z) pot sa spun asa: - Premium e GoPro (ma deranjeaza personal forma, pretul prohibitiv si zecile de accesorii f scumpe, daca le vrei pe original) - Drift - mica, compacta, buna, pret ridicat - SJ1000 (chinezarie, dar compacta si mai mult decat decenta, vine la pachet cu enspe prinderi, am prieteni care o au de aproape 2 ani de folosinta in masina si la sport) - personal m-am oprit la Contour Roam2 cand am avut de schimbat vechea camera, aveam nevoie de ceva cu forma decenta (Roam si Sony sunt pe gustul meu), pretul a fost excelent la vremea respectiva, ma ajuta sistemul de ghidare cu laser si faptul ca apas doar un buton si am dat drumul la inregistrare sau am oprit-o. My 2 cents Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clubnoroi Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Da, Contour inca produce dar au pierdut foarte mult in momentul in care luni de zile nu au mai raspuns la mailurile cu cazuri de garantie, lumea era destul de suparata. » Post actualizat in 09 Dec 2014 10:29 Contour produce in continuare, asta ca idee. Scos chiar si model nou Din ce m-am "lovit" personal si fara nici un interes comercial (no offence, dar din principiu nu ii cred pe cei care comercializeaza marcile X, Y, Z) pot sa spun asa: - Premium e GoPro (ma deranjeaza personal forma, pretul prohibitiv si zecile de accesorii f scumpe, daca le vrei pe original) - Drift - mica, compacta, buna, pret ridicat - SJ1000 (chinezarie, dar compacta si mai mult decat decenta, vine la pachet cu enspe prinderi, am prieteni care o au de aproape 2 ani de folosinta in masina si la sport) - personal m-am oprit la Contour Roam2 cand am avut de schimbat vechea camera, aveam nevoie de ceva cu forma decenta (Roam si Sony sunt pe gustul meu), pretul a fost excelent la vremea respectiva, ma ajuta sistemul de ghidare cu laser si faptul ca apas doar un buton si am dat drumul la inregistrare sau am oprit-o. My 2 cents Fiecare cauta cate ceva la o camera de actiune. Personal prefer o camera o camera cu baterie mare, LCD si telecomanda. Imi place o camera care sa o pot folosi cu usurinta la toate activitatile mele (moto, snowboard, bicicleta, longboard) sau oriunde m-as duce, nu detin o alta camera in afara de camera de la telefon. Functia Wi-Fi este ok dar nu-mi place ideea de a fi legat de un alt gadget pentru a putea beneficia la maxim de camera. Cand sunt in padure chiar nu vreau sa mai am grija si de iphone. De cele mai multe ori imi iau un telefon de tavaleala dupa mine, unul ieftin la care bateria tine mult, pentru ca e cam naspa sa ramai fara baterie pe nu stiu ce coclauri. Cat despre SJ1000, personal nu mi-as cumpara asa ceva, poate ca e ok pentru pretul pe care-l are, dar prefer un brand care da inapoi comunitatii. Nu cred ca exista vreun sportiv sponsorizat de SJ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Mersi de info ! si eu as opta tot pentru baterie mare si lcd dar nu prea stiu nimic pana in 100 euro , iarasi la gopro sincer poate ca as da si 200 de euro dar bateria tine putin si nu are lcd , sa le cumpar separat Nu mersi. Si intradevar forma e aiurea la viteza pe moto cu un gopro sau ceva de genu plat pe casca simti cum baga bine vantu in ea , deci ma tot uit dar chiar nu stiu pentru ce as putea opta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Da, Contour inca produce dar au pierdut foarte mult in momentul in care luni de zile nu au mai raspuns la mailurile cu cazuri de garantie, lumea era destul de suparata. » Post actualizat in 09 Dec 2014 10:29 Fiecare cauta cate ceva la o camera de actiune. Personal prefer o camera o camera cu baterie mare, LCD si telecomanda. Imi place o camera care sa o pot folosi cu usurinta la toate activitatile mele (moto, snowboard, bicicleta, longboard) sau oriunde m-as duce, nu detin o alta camera in afara de camera de la telefon. Functia Wi-Fi este ok dar nu-mi place ideea de a fi legat de un alt gadget pentru a putea beneficia la maxim de camera. Cand sunt in padure chiar nu vreau sa mai am grija si de iphone. De cele mai multe ori imi iau un telefon de tavaleala dupa mine, unul ieftin la care bateria tine mult, pentru ca e cam naspa sa ramai fara baterie pe nu stiu ce coclauri. Cat despre SJ1000, personal nu mi-as cumpara asa ceva, poate ca e ok pentru pretul pe care-l are, dar prefer un brand care da inapoi comunitatii. Nu cred ca exista vreun sportiv sponsorizat de SJ. Contour a avut un downside, dar sunt ok acum. Din pct de vedere al garantiei cu mine s-au purtat exemplar -> http://trafictube.ro/forum/threads/despre-customer-service-sau-cum-trebuie-sa-fie.1006/ Apoi, baterie mare - cu Contour filmez fullHD 2.5 h, GoPro 2 - pana in 2h. LCD si telecomanda - din nou tine de necesitatile fiecaruia. Si o folosesc fix pt toate astea (mobra, bicla, schi). Nu stiu ce treaba are telefonul in discutie acum, de unde pana unde ? Cat despre sponsorizari de SJ (1000 si 4000), buzunarului meu sincer nu ii pasa (daca ar fi sa privesc strict pragmatic). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clubnoroi Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Este vorba de functia Wi-Fi prin care te conectezi la telefon pentru a schimba setari sau pentru a vedea ce ai filmat, functie pe care o au noile modele de camere. Si o folosesc fix pt toate astea (mobra, bicla, schi). Nu stiu ce treaba are telefonul in discutie acum, de unde pana unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 camera ok s4000 super - gopro4 eu la "drona" prefer folosirea softului extins (pe ecranul tableta/telefon , wi fi ). este perfect pentur controlul total telelecomanda este doar pentur comenzi "basic" si este buna in medii grele ( praf, umezeala). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate