Sari la conținut

Camere HD pe Moto - Totul Despre

John Paul
 Share

Postări Recomandate

De unde ai luat asa ieftin?

Initial tipul cerea 1400 pe ea dar i-am facut oferta de 1200 si a acceptat. OLX-ul e baza :))

Ai luat-o foarte bine, Alex.

Initian am vrut sa iau 3+ Silver. In ultimele zile am tot sunat si erau deja vandute pe la 900-1100. Am dedus ca Black-ul merita 200 lei in plus (cu tot cu card). Poate, daca mai asteptam putin, gaseam ceva si mai ieftin, dar vreau s-o folosesc si la ski, iar maine ma duc la Toplita.

Bro, tu sa fi fericit... sa o stapanesti sanatos :) Oricum blackul este cel mai ok... eu daca nu vroiam sa faca si poze in timp ce filmeaza cred ca mergeam pe silver sau white...dar black-ul este singurul care poate face asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1300, cu tot cu card de 64.

nu-i rau.

eu mi-as mai lua una din aia ieftina, la 600lei. as lua-i de aici ca pot sa scap de TVA prin firma. dar o sa ma uit poate vad vreo oferta de eliminare a stocului la vreun 3 black

Link spre comentariu

Pui si tu parbriz alb, ca sa te poti baga sub el la 250km/h. Deaia ai SBK . Cea mai mare teapa parbrizul negru, tre sa stai mereu cu capul mai sus. Si tu chiar iesi din curte direct pe A2.

Link spre comentariu

Dilema ta am avut-o si eu, dupa ce am citit nisre review-uri in strainatate si am vazut contra ptr 4: bateria slaba.

Eu am ales 3+ si nu imi pare rau deloc!

» Post actualizat in 06 Jan 2015 19:27

Dilema ta am avut-o si eu, dupa ce am citit nisre review-uri in strainatate si am vazut contra ptr 4: bateria slaba.

Eu am ales 3+ si nu imi pare rau deloc!

Ce parere aveti de Jaw Flex Clamp in comparatie cu suction cup? Care vi se pare mai teapan? NU vorbim de viteze peste 200km/h.

Link spre comentariu

Ce parere aveti de Jaw Flex Clamp in comparatie cu suction cup? Care vi se pare mai teapan? NU vorbim de viteze peste 200km/h.

sunt doua produse complet diferite. una e cleste alta ventuza. eu pe motor aveam o talpa rotunda cu banda 3M si era prinsa pe jug. acolo avea suction cup care nu mi s-a desprins niciodata. am tinut atat gopro-ul cat si telefonul ca GPS.

in locul tau as cumpara niste talpi normale pt gopro. par mai sigure. suction cup ar putea sa-si dea drumul la diferentele de temperatura (condensul) mi s-a intamplat de cateva ori sa-mi daca de pe parbrizul la masina. flex clamp ar putea impinsa de vant si ai filma cerul sau nimic.

Link spre comentariu

Multumesc pentru sfaturi, mentionez ca am parbriz negru, deci varianta deasupra rezervorului sau pe jug pica.

Ramane sa iau in calcul una din talpile 3M si sa o prind de carena laterala!

Ai putea s-o pui pe exterior la parbriz. E mult mai ok şi ai unghi bun.
Link spre comentariu

Asa am avut-o eu montata, e ok doar ca se vede o parte din moto

Da, asa ma gandeam sa o prind, in lateralul carenei.

Referitor la vibratii ce poti sa imi spui? Am vazut pe youtube, cu cat o prinzi mai in fata motocicletei, cresc si vibratiile. Gopro nu are stabilizator de imagine.

@crazy devil: pe parbriz e perfect cand o sa ma duc ma Secuiesc.

Link spre comentariu

Da, asa ma gandeam sa o prind, in lateralul carenei.

Referitor la vibratii ce poti sa imi spui? Am vazut pe youtube, cu cat o prinzi mai in fata motocicletei, cresc si vibratiile. Gopro nu are stabilizator de imagine.

@crazy devil: pe parbriz e perfect cand o sa ma duc ma Secuiesc.

Pune banda adeziva si doar suportu pe sina fara alte coturi si extensii si no sa ai treaba , si eu am prins la fel o camera pe lateral stanga de carena si e ok.

As fi preferat pe cap pentru ca pot sa ma uit in ce directie vreau si sa surprind filmare de multe ori importanta pentru politisti si alte evenimente in schimba daca e fixa pe motor filmeaza fix intro directie , e ok doar pentru traficul din fata.

Drept urmare aia ce am prinso pe carena o las acolo pentru trafic si am una mica de tot timp breloc pentru key, de aia spion care iam atasat inca un acumulator si uite asa e foarte mica prinsa de casca si filmez cu ea 3 ore intruna.

Investitia toata a fost de maxim 50 de euro pentru tot , iar in cazu care vreau ceva poze faine sau filmare unde ma opresc , bineteles am un aparat pe masura.

» Post actualizat in 07 Jan 2015 13:48

Am atasat si imaginile cu camerele respective

post-85888-0-90696100-1420638523_thumb.jpg

post-85888-0-19192700-1420638531_thumb.jpg

Editat de matrixx
Link spre comentariu

Mie mi-a placut prinsa pe lateral, cu o talpa curbata. :rolleyes:

Da e super , la mine nu se vede deloc motoru doar drumul poate din cauza unghiului pe care poate camera sa inregistreze dar e excelent , conteaza sa avem filmat traficul in caz de probleme .

Ce se uitau aia la tine parca erai extraterestru !!! :crack:

Editat de matrixx
Link spre comentariu

eu as vrea sa imi iau o camera care poate fi incarcata in timp ce filmeaza, mi-e mai comod sa mearga nonstop decat sa dau drumul din cand in cand. stiti vreuna care sa permita chestia asta?

Link spre comentariu

Majoritatea cu acumulator daca le pui cablu vor incarca faza e cu umezeala , eu am facut o adaptare , am desfacut si am tras 2 fire subtiri si rezistente si am izolat cu silicon bine, pe firele alea am pus o mufa ca sa reziste la apa si gata, o alimentez tot timpul , am pus cu card de 32 de gb si nu exagerez dar cel putin 4 ore de filmare le am linistit.

Link spre comentariu

Majoritatea cu acumulator daca le pui cablu vor incarca faza e cu umezeala , eu am facut o adaptare , am desfacut si am tras 2 fire subtiri si rezistente si am izolat cu silicon bine, pe firele alea am pus o mufa ca sa reziste la apa si gata, o alimentez tot timpul , am pus cu card de 32 de gb si nu exagerez dar cel putin 4 ore de filmare le am linistit.

Banuiesc ca acel card de 32 l-ai pus la camera oregon,ca la spy cam nu merge.

Am avut si eu o prostie daia si suporta doar 8.

Sa nu mai zic ca avea o calitate nasoala.

Oricum la cat costa nu am nimic de comentat

Link spre comentariu

Banuiesc ca acel card de 32 l-ai pus la camera oregon,ca la spy cam nu merge.

Am avut si eu o prostie daia si suporta doar 8.

Sa nu mai zic ca avea o calitate nasoala.

Oricum la cat costa nu am nimic de comentat

exact ! oricum e buna in trafic ! cand o sa gasesc ceva aerodinamic si de calitate la pret bun poate o sa iau , deocamndata ma ajuta mult ce am.

Aia mica cu 8 gb merge si aia destul cat am nevoie.

Editat de matrixx
Link spre comentariu