dragos1972 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 M-a sunat un prieten acum 10 minute in pipera accident grav un ktm si o duba.Vinovat ar fi cel cu duba. Se pare ca motociclistul a decedat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 vai de capu meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Din pacata ai dreptate. Este vorba despre Feroce. Dumnezeu sa-l ierte. Nici eu nu stiu prea multe detalii sa scriu dar asa stiu si eu ca vinovat e cel cu duba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Baaaa, voi vorbiti serios? Nu se pote asa ceva! Vali, ce naiba ai facut ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Pot ajuta cu ceva? sunt in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
love_speed Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 wtf?? de cand am aj la munca, am citit numai despre accidente..ce naiba a fost zilele astea?? asteptam detalii, sa speram ca poate nu s-a terminat atat de urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 22, 2012 Autor Share Postat Octombrie 22, 2012 Accidentul s a petrecut pe legatura dintre voluntari si pipera duba depasind o masna de gunoi.Motociclistul a fost tarat de duba distanta distanta destul de mare RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Are un KTM LC4 690 SM Numar B - 666 - FER va rog eu confirmati, daca e vorba despre el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 22, 2012 Autor Share Postat Octombrie 22, 2012 Din spusele prietenului era o duba de la ktm acolo,cunoscuti si rude Vali ar fi inteles ca l ar fi chemat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Are un KTM LC4 690 SM Numar B - 666 - FER va rog eu confirmati, daca e vorba despre el. Din pacate despre el este vorba! Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Era cu motocicleta de serviciu de la Dementor, un 950 SMR cu numar IF 06 KTM (sau 07, nu stiu exact). Sunt coleg cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Imi bag pu|a-n ea de viata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Dumnezeule, trec pe acolo zi de zi... Nu l-am cunoscut, insa... Dumnezeu sa-l odihneasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Nasol, odihneasca-se in pace si condoleante familiei! A fost un weekend negru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Nasol, odihneasca-se in pace si condoleante familiei! A fost un weekend negru... Se pare ca si saptamana a inceput ca draq! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 bai frate este macel in bucuresti :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 E de necrezut, parca s-a dat drumu la vanatoare de motociclisti. Unde s-a intamplat, tocmai am venit pod pipera, bariera pipera, dimitrie pompei si nu era niciun semn de accident? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu76 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 E de necrezut, parca s-a dat drumu la vanatoare de motociclisti. Unde s-a intamplat, tocmai am venit pod pipera, bariera pipera, dimitrie pompei si nu era niciun semn de accident? Pe drumul care vine din Voluntari si da aproape de rondul de la Pipera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny26bv Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Dumnezeu sa il ierte si condoleante familiei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 E de necrezut, parca s-a dat drumu la vanatoare de motociclisti. Unde s-a intamplat, tocmai am venit pod pipera, bariera pipera, dimitrie pompei si nu era niciun semn de accident? cred ca e vb de centura de nord a capitalei. RIP. nu l cunosc personal dar ne am intersectat in trafic .avea o casca neagra inscriptionata cu alb "FEROCE" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budulea Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 R.I.P. bro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 R.I.P. bro! RIP!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate