adidas Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Geaca si pantalonii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Geaca si pantalonii! Da,ai dreptate..am uitat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 ar fii cazul sa se faca pliante cu pozele si sa le dam la toti pe care ai vedem pe strada fara echipament de protectie. in special la pustimea care alearga cu scuterele de zici ca sunt la ei in curte. nu au nimic nici pe ei ,nici pe cap si nici in cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k1M Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) ideea e buna..ce faci insa daca dai peste un ''colorat'' pe scuter, bine facut si tare in ''cioc''.. ..no offence Editat Mai 28, 2008 de k1M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 ideea e buna..ce faci insa daca dai peste un ''colorat'' pe scuter, bine facut si tare in ''cioc''.. ..no offence Ii dam cu casca in cap :D ooooo,ce-as vrea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k1M Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 violenta nu este o solutie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
savubv Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) Apropo de casca- stiti care e amenda pentru nepurtarea castii? si daca se iau si puncte? Binenteles ca nu se pune problema sa nu porti casca...dar asa din curiozitate... Editat Mai 28, 2008 de savubv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k1M Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 -nerespectarea obligatiei de catre conducatorul de motocicleta sau moped de a purta, în timpul deplasarii pe drumurile publice, casca de protectie omologata; -clasa I - 2 sau 3 puncte-amenda -78 - 117 lei daca gresesc sa ma corecteze cineva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinraoul Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 WOW !!!!! Mai oameni ! Eu sunt chiar mai putin decat un "incepator", tinand cont de faptul ca nu am "calarit" o motocicleta decat in scoala de soferi.....cu toate astea, dupa ce am vazut aici, ma mai gandesc daca mai urc vreodata pe ceva atat de periculos....pe bune!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Geaca si pantalonii! tu vb pisi? pune mana si ia-ti ce-ti mai trebuie... si era sa uit....si un lant de motor,sa mi-l dai pe-al meu inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 WOW !!!!! Mai oameni ! Eu sunt chiar mai putin decat un "incepator", tinand cont de faptul ca nu am "calarit" o motocicleta decat in scoala de soferi.....cu toate astea, dupa ce am vazut aici, ma mai gandesc daca mai urc vreodata pe ceva atat de periculos....pe bune!!!!!! renunta cat mai poti... serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Daca a mai fost acest clip, imi cer scuze... dar de fiecare data cand il privesc, realizez cat de fragili suntem... cu sau fara protectii... acest clip nu se refera la motociclism, insa are legatura cu viteza si efectele negative ale acesteia. CEI CARE SUNT MAI SENSIBILI II ROG SA NU SE UITE!!! clip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TitiX88 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 wow...clipul acela te pune pe ganduri...am condus si eu ca nebunul de multe ori..dar nu stiu de ce dar clipul acela...mi-a cam schimbat un pic conceptia..nu stiu cum..dar a avut un efect f mare..ms mult.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Exceptional topicul !!!!! GATA .... M-AM CONVINS !!!! S-au terminat vremurile in crare ieseam de nebun pe motor in papuci, tricou si bermude pe sosea sau pe strada mea PIETRUITA!!!!! Pozele sunt exceptionale si CONVINGATOARE pt incepatori ...adica si pt mine... Multumiri initiatorului topicului !!!! Numai bine baieti si nu uitati sa va "impielitzatzi" !!!!! WOW !!!!! Mai oameni ! Eu sunt chiar mai putin decat un "incepator", tinand cont de faptul ca nu am "calarit" o motocicleta decat in scoala de soferi.....cu toate astea, dupa ce am vazut aici, ma mai gandesc daca mai urc vreodata pe ceva atat de periculos....pe bune!!!!!! Frate ....chiar ai vorbit serios????? vrei sa renunti ????? mai bine te-ai echipa complet, cu lucruri de calitate(daca iti permiti) si ai merge cat mai prudent !!!!! Renuntarea nu este o solutie... "Parerea mea"... BFT si curaj frate !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 filme de ca.ca.t .... daca iti propui sa-ti traiesti viata dupa filme (reale sau nu) mi-e mila e tine daca vrei sa te plimbi cu motoru, o faci si gata ... daca nu stai acasa nu exista cale de mijloc (de accidente nu scapi decat mort) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 DA! Ma bucur ca mama m-a facut "super constient" si aveam degand sa ma echipez full inainte de a-mi cumpara motor si inainte de a vedea acest topic, inca nu am luat nici macar carnetul pt A dar stiu sigur ca nu am ce cauta pe motor fara casca, geaca, armura, manusi, cisme, panataloni si genunchiere. Am patit-o si cu rolele si bicicleta, cel mai recent acum cateva saptamani am cazut cu bicicletea la nici 5km/h si m-a durut umarul aproape 2 saptamani, asta vara am avut mana in ghips(tot de la bicicleta) nu vreau sa imi imaginez ce as putea pati eu la viteze mult mai mari. Imaginile si filmuletele m-au impresionat, normal, (cel mai tare cel de pe metacafe) si sunt mai mult decat convins. Nu inteleg cum unii pot fi atat de inconstienti, am tot vazut zilele astea...majoritatea motociclistilor de vitezane si choppere erau cu casca, in tricou si pantaloni scurti, inteleg ca e cald dar totusi.... Mai sunt bucuros si mandru de prietena mea care si ea face scoala acum si deja si-a luat o casca super tare si e la fel de "intreaga la cap" ca si mine, incet, incet o sa luam si restul. Foarte bun topicul, de abia astept sa i-l dau la citit unui coleg care vrea sa-si ia motor si echipament mai putin , am sa-l conving eu pana la urma RIDE SAFE!!!! Si totusi sunt curios daca exista motociclisti care merg de multi ani si nu au avut nici un accident...Exista asa ceva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 DA! Ma bucur ca mama m-a facut "super constient" si aveam degand sa ma echipez full inainte de a-mi cumpara motor si inainte de a vedea acest topic, inca nu am luat nici macar carnetul pt A dar stiu sigur ca nu am ce cauta pe motor fara casca, geaca, armura, manusi, cisme, panataloni si genunchiere. Am patit-o si cu rolele si bicicleta, cel mai recent acum cateva saptamani am cazut cu bicicletea la nici 5km/h si m-a durut umarul aproape 2 saptamani, asta vara am avut mana in ghips(tot de la bicicleta) nu vreau sa imi imaginez ce as putea pati eu la viteze mult mai mari. Imaginile si filmuletele m-au impresionat, normal, (cel mai tare cel de pe metacafe) si sunt mai mult decat convins. Nu inteleg cum unii pot fi atat de inconstienti, am tot vazut zilele astea...majoritatea motociclistilor de vitezane si choppere erau cu casca, in tricou si pantaloni scurti, inteleg ca e cald dar totusi.... Mai sunt bucuros si mandru de prietena mea care si ea face scoala acum si deja si-a luat o casca super tare si e la fel de "intreaga la cap" ca si mine, incet, incet o sa luam si restul. Foarte bun topicul, de abia astept sa i-l dau la citit unui coleg care vrea sa-si ia motor si echipament mai putin , am sa-l conving eu pana la urma RIDE SAFE!!!! Si totusi sunt curios daca exista motociclisti care merg de multi ani si nu au avut nici un accident...Exista asa ceva??? Salut !!! din cate stiu eu nu exista motociclisti cu vechime care sa nu fi avut macar un accident. Si crede-ma , cunosc si eu cativa(din aceia care au umblat mai mult pe comuniste) ... In opinia mea nu exista motociclist(cu vechime) care sa nu fi avut macar un accident !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Salut !!! din cate stiu eu nu exista motociclisti cu vechime care sa nu fi avut macar un accident. Si crede-ma , cunosc si eu cativa(din aceia care au umblat mai mult pe comuniste) ...In opinia mea nu exista motociclist(cu vechime) care sa nu fi avut macar un accident !!! nu stiu daca a mai fost postat video-ul acesta, insa il pun si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
not_yet_a_biker Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Vaaai.. dar nu m-am descurajat deloc! din contra, o sa citesc topicurile pentru incepatori din scoarta-n scoarta si o sa ma uit la poze cu accidente cu 3 randuri de ochi, oricum cicatricile pe care mi le-am facut din copilarie pana acum sunt martore ca nu ma sperii cu una cu doua. stiu ca fetele ar trebui sa fie ca niste petale de trandafir...dar... fir-ar sa fie ca nu-mi intra chestia asta in cap nicicum Eu zic sa bolduiti topicul si sa-l mutati la teme importante. Veti salva cativa metrii patrati buni de piele de la jupuiala. Am fost si eu in situatia din postul 1, poate chiar un pica mai rau, da nu am simtit nevoia sa fac poze si sa le pastrez ca amintire. Mai circula pe net cateva poze horror rau de tot, da astea mai "usurele" cred ca sunt mai bune, deoarece te indeamna sa iei masuri. Cand vezi o poza gen supersport impact frontal cu tir, iti vine sa te lasi de tot... Vaaai.. dar nu m-am descurajat deloc! din contra, o sa citesc topicurile pentru incepatori din scoarta-n scoarta si o sa ma uit la poze cu accidente cu 3 randuri de ochi, oricum cicatricile pe care mi le-am facut din copilarie pana acum sunt martore ca nu ma sperii cu una cu doua. stiu ca fetele ar trebui sa fie ca niste petale de trandafir...dar... fir-ar sa fie ca nu-mi intra chestia asta in cap nicicum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 WOW !!!!! Mai oameni ! Eu sunt chiar mai putin decat un "incepator", tinand cont de faptul ca nu am "calarit" o motocicleta decat in scoala de soferi.....cu toate astea, dupa ce am vazut aici, ma mai gandesc daca mai urc vreodata pe ceva atat de periculos....pe bune!!!!!! mie imi spui... si de fel nu sunt fricoasa....Le-am aratat la toti cunoscutii pozele de aici, ziceau ca sunt eu sadica LOOOL asta e realitatea nu e vorba de sadism ) .... in 2 ore am examenul la poligon... si de maine ma urc si eu pe motorul meu Doamne ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sydr Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Super topicul Mersul fara echipament de protectzie e o prostie . Da sint incepator Dar am sa dau cam 1/4 din cat dau pe motor pe echipamentul de protectie. Ar trebui sa vada asta si cei care merg in tenisi sau slapi in maieu si pantaloni scurtzii ce se intampla cat o gafezi...... pe mine ca pasager de 2 orii ma scapat echipamentul de protectzie si faptul ca intre mine si asfalt a fost un strat gros de piele, mi sa busit geaca dar nu m-am farmat eu. Ar trebui o campamnie televizata dar nu numai pt motociclistii ci si pentru pustii pe scutere. Nustiu care va fii reactzi probabil multzii nu o sa fie deacord cu mine sau cine stie dar prefer sa mi se duca piele de pe geaca de ceva decat sa stau eu prin spitale cu carnea rupta pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Ieri am avut norocul sa fac o exema de asfalt de era cald ce mai pun eu geaca cu toate ca am 3, acum am o mare julitura langa cot. Plec inspre casa pe drum un baietzas cu scuterul fara casca... ii arat julitura... "-A nasol frate. ii raspund - Imagineazati cum e fara casca," sper ca a realizat si el la ce se expune .... am sa revin si cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi.B Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 eu merg cu casca si geaca groasa pe mine chiar daca afara sunt 40 de grade ... am permis de 10 zile si ma simt mai in siguranta cu echipament ... mai am de luat manusi , cizme si ceva protectii pentru picioare ... usor usor le iau pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 NICI UN ECHIPAMENT din lume nu te salveaza de asta. Si nici pe fratele tau motociclist de pe banda lui pe care-l omori http://www.youtube.com/watch?v=fJ9hKpsulmY...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danieI Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 ce am patit la viteza mica. aveam echipament complet, cizmele nu-mi veneau(le-am luat mici). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate