gabi88 Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 "regulamentu" e mult mai cuprinzator ...rana in curs de vindecare ! primele 4 poze sunt din accidentul tau ? dc da cum s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natunael Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Acesta a fost un prieten de-al meu !!!!!!!!!!!!!!!! Sa stiti ca am circulat multi ani inpreuna pe drumurile din inprejurimile aradului dar nu m-am gindit nici o clipa ca se poate intimpla asa ceva !!!!!!!! Dar de cind a murit saracul baiat stau si ma gindesc de doua ori inainte de o depasire riscanta sau cind vreau sa accelerez la viteze peste cele legale !!!!!!! Asa ca va dau si voua un sfat !!!!! respectati legea si chiar daca patiti un accident nu va fi grav !!!!!!! Si uite ce a patit baiatul la o viteza de aprox 200 km/ h!!!!!!!!!!! http://video.aradon.ro/video/29045/accident-mortal-cu-motor ............................................................ sper sa va ginditi si voi de 2 ori cind bagati mina in gazzzzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exum9 Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Salutare. Perfect de acord cu topicul. Pacat ca unii nu vor sa deschida ochii. Nici nu vreau sa ma gandesc la un tip in slapi, pantaloni scurti, ochelari de soare la un impact cu asfaltul la o viteza de 50 km/h. Da la 150? Din pacate pana nu o patesti nu realizezi cu adevarat. Echipamentul nu s-a facut ca sa fie purtat iarna la sanie. Da, e incomod vara. Transpiri, ti-e cald, tot rahatul. Mai bine transpiri decat sa te poarte cineva afara la o tigara, la baie, la o bere etc. Sau sa-ti poarte flori. Keep up the good work. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 n-ai gasit si tu o semnatura mai mica??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkr1d3r Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Mi-am zis ca la 30 la ora nu mi se poate intampla nimic. In fond, cu viteza asta pot alerga. In consecinta nu am fost atent la neatentia altora. S-a bagat una in depasire, ca deh, eu is cu motocicleta si am loc sa ma dau la o parte. M-as fi dat la o parte, dar era trotuarul si un stalp. Asa ca am facut un POC frontal cu Loganul ei si am ajuns cu capu-n parbriz si apoi peste masina si tot am ras bitum-ul proaspat pus vre-un metru. Protectie: casca si atat. Ranile sunt superficiale, dar ganditi-va ca aveam 30 km/h. Nici eu nu-mi imaginez cum dracu am trecut peste masina ei la viteza asta. Consecinte accident: - julituri - casca agv fu***a - haine rupte, adidasi facuti varza - glezna dreapta luxata Am pus si poze, sa va faceti imaginea exacta man zii sarut mana CELUI DE SUS lasa adidashi lasa casca sutele de euro se mai fac dar un genunchi un bazin o coloana rupta nu se mai refac cum au fost candva deci investeste bani in ghete armura genunchiere manusi si dupa aceea mai vb Ride Safe asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 (editat) .. Si uite ce a patit baiatul la o viteza de aprox 200 km/ h!!!!!!!!!!!http://video.aradon.ro/video/29045/accident-mortal-cu-motor ............................................................ sper sa va ginditi si voi de 2 ori cind bagati mina in gazzzzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... Ce trebuie constientizat de la bun inceput este faptul ca dupa o anumita viteza, echipamentul nu reuseste altceva decat sa te faca sa arati bine in sicriu. Prin urmare, e sanatos sa ai o atitudine preventiva atat asupra vitezei cat si anticiparea diverselor situatii care se pot termina urat. Nu trebuie sa te culci pe ideea ca ai luat casca Arai de 1000 de euro si costum de 2000 de euro si gata... esti safe: nu ti se poate intampla nimic. Si da, echipamentul face diferenta cand e vorba de cazaturi la viteze mici, desi iti mai trebuie si un gram (sau mai mult) de noroc. Editat Ianuarie 12, 2009 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p3tr3an Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 "regulamentu" e mult mai cuprinzator ...rana in curs de vindecare ! primele 4 poze sunt din accidentul tau ?dc da cum s-a intamplat? Toate pozele sunt facute in urma aceluiasi accident , si se poate vedea in ele cum de la doua intepaturi (tratate cam neglijent in prima faza de medicul de la urgenta - spitalul municipal) se ajunge la o grefa de piele de toata "frumusetea". Legat de modul de producere al accidentului pot spune doar ca s-a intamplat ca urmare a unei utilizari necorespunzatoare a motocicletei, insa ceea ce este de retinut e faptul ca, desi are limitele lui, ECHIPAMENTUL AJUTA ENORM , si fara el orice accident are urmari mai grave ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exum9 Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 n-ai gasit si tu o semnatura mai mica??? Asa-i mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eto Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 trebuie sa fii inconstient sa mergi fara echipament dupa ce vezi poze ca cele de aici.parerea mea este ca sunt 2 feluri de motociclisti:cei care se dau doar sa impresioneze,de la o terasa la alta,si ceilalti calculati,cu capul pe umeri,pentru care placerea de a merge pe motor nu e strict legata de mersul pe o roata sau cine stie ce alta trumbuslucuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 trebuie sa fii inconstient sa mergi fara echipament dupa ce vezi poze ca cele de aici.parerea mea este ca sunt 2 feluri de motociclisti:cei care se dau doar sa impresioneze,de la o terasa la alta,si ceilalti calculati,cu capul pe umeri,pentru care placerea de a merge pe motor nu e strict legata de mersul pe o roata sau cine stie ce alta trumbuslucuri Eto ai dreptate dar totusi aratami si mie motociclistu ala pe care nu`l arde in poponeata sa se dea pe-o roata ... sau care nu o turat motoru ca sa impresioneze niste fete .... mai rar asa Oricum fara echipament pe motor mare ii cam ca si ruleta ruseasca .. oare mor azi oare mor maine ? Si anul trecut cand aveam scuter mai bine imi era umpic mai cald sub geaca ... decat sa mai merg pe la spital sa imi dezinfecteze aia ranile ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinu184 Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Sunt incepator, dar inainte de toate am cautat sa imi iau echipament. Momentan am: casca, costum piele, scut protectii hard cu plasa pentru vara, genunchiere, cizme piele. Urmeaza sa imi iau ceva incaltari pentru vara. Am avut si yo un accident mai rau din care am iesit cu: manusi+cizme+casca zgariate, glesna stanga luxata. Daca nu aveam protectii: mainile facute praf, capul spart(daca nu si mai rau), glezna facuta praf. Mentionez ca accidentul a fost la o viteza de maxim 50/h Nu trebuie sa ai 150/h sa te faci una cu pamantul, la cat de educati sunt dragi nostri colegi participanti la trafic, o plimbare in oras seamana mai mult cu o cursa cu obstacole. ...:::Asfalt Uscat:::... Cautam azi niste caucioace si am gasit o poza interesanta, ce sumar este imbracat baiatu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Care stie ce se poate face pentru a face un ambreiaj mai moale ??? simt ca nu mai pot conduce ... oricum vreo 2-3 zile clar nu mai conduc ca ma doare mana de mor ... nici sa strang pumnu gol nu mai pot... si conduc motoru de 3 zile doar . azi am crezut ca nu mai ajung pana acasa de pe centura ma gandeam ca daca ii umpic mai rau bag a 2-a si vin asa pana acasa. aa ... da si inca o problema ... genunchiu drept nici ala parca nu-i uns bine deja nu mai pot indoi sa pun in scarita bine ) ... pozitia prea ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 te obisnuiesti...asa am patit si eu... de fapt, asa a patit toata lumea la inceput..ce motor ai?? Care stie ce se poate face pentru a face un ambreiaj mai moale ??? simt ca nu mai pot conduce ... oricum vreo 2-3 zile clar nu mai conduc ca ma doare mana de mor ... nici sa strang pumnu gol nu mai pot... si conduc motoru de 3 zile doar . azi am crezut ca nu mai ajung pana acasa de pe centura ma gandeam ca daca ii umpic mai rau bag a 2-a si vin asa pana acasa. aa ... da si inca o problema ... genunchiu drept nici ala parca nu-i uns bine deja nu mai pot indoi sa pun in scarita bine ) ... pozitia prea ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Aici iti dai seama cu adevarat de importanta echipamentului...foarte bun postul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 te obisnuiesti...asa am patit si eu... de fapt, asa a patit toata lumea la inceput..ce motor ai?? Suzuki Rf 600 hai ca picioru ma doare de la pozitie .. da ambreiaju ala ma omoara ... abia mai strang mana dupa ce ma dau jos de pe motor .. sper ca ii doar o febra musculara si va trece repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinu184 Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Asa am patit si yo primii 300 km, cam asa, prima oara m-am speriat am crezut ca ma dor oasele de la vant , dar cu timpu mi-a trecut... O sa-ti treaca si tie stai linistit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pmc Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Suzuki Rf 600hai ca picioru ma doare de la pozitie .. da ambreiaju ala ma omoara ... abia mai strang mana dupa ce ma dau jos de pe motor .. sper ca ii doar o febra musculara si va trece repede Asa am sperat si eu cand am cazut anul trecut , nu mai imi aduc aminte exact cand a fost ideea e ca ma mai doare si acum mana stanga. Poate tu faci ce nu am facut eu mergi sa iti faci o radiografie. Eu la momentul respectiv am considerat ca altele sunt problemele mai grave ( bucatile de piele ramase prin nisip si bucatile de nisip ramase prin piele ) Aviz amatorilor nu degeaba tipa toata ca e util un echipament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Foarte educativ topicul:) Si eu ma plangeam ca e prea cald afara , ca ma enerveaza protectiile si dupa prima cazatura nu am mai dat geaca jos nici daca erau 40 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raicu.daniel Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Topicul este foarte bun, poate asa lumea o sa acorde mai mare importanta echipamentului. Eu anul trecut am cazut de 3 ori, de fiecare data la viteza de peste 70-80 km/h, de fiecare data am avut casca, manusi, geaca textila si blugi. Ma pot considera norocos deoarece desi nu am fost foarte bine echipat si am avut incident la viteza destul de mare am scapat foarte usor cu doar cateva vanatai pe picioare si putina piele jupuita :>. Acum am echipament full asa cum este recomandat dar, din cauza sigurantei pe care mi-o da echipamentul am inceput sa merg si mult mai tare. Asta e partea proasta a echipamentului, iti da o mai mare siguranta si ai impresia ca esti superman iar cizmele ma incomodeaza mult la schimbatul vitezelor si la frana. Si totusi, purtati echipamentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patko Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 omg, sunt urate, de acum inainte ma imrac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Care stie ce se poate face pentru a face un ambreiaj mai moale ??? simt ca nu mai pot conduce ... oricum vreo 2-3 zile clar nu mai conduc ca ma doare mana de mor ... nici sa strang pumnu gol nu mai pot... si conduc motoru de 3 zile doar . azi am crezut ca nu mai ajung pana acasa de pe centura ma gandeam ca daca ii umpic mai rau bag a 2-a si vin asa pana acasa. aa ... da si inca o problema ... genunchiu drept nici ala parca nu-i uns bine deja nu mai pot indoi sa pun in scarita bine ) ... pozitia prea ........ Am patit-o si eu la inceput. 3 saptamani a durat la mine, nu imi puteam folosi mana la nimic cand ma dadeam jos de pe mobra. ca sa scap de dureri ma ungeam cu geluri si creme cu efect antiinflamator (apireven, reviken, fastum etc etc). Va trece, considera ca e o calire in stil spartan pt mana stanga Numai bine! BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaela_HYO Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaela_HYO Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 pai a fost lovit de o masina ... da cu motoru era avea tot echipamentul dar casca era pe rezervor si manusile in casca ... de vreo cateva luni si-a revenit dar tot mai mult fara casca e .. si ieri l-am vazut ... deci nu sa invatzat minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amygo89@yahoo.com Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Sal All. Sunt nou venit deci incep prin a saluta pe toata lumea. Da , pozele spun multe...echipamentu este necesar...cand vad oameni pe moto si pe scuter fara echipament sau fara casca inebunesc , eventual mai iau si un pasager sa fie tacamu complet , pot spune...doar atat...Inconstientzi.. Cineva mi-a spus un lucru mare... citez " Tre` sa itzi placa atat de mult sa mergi pe motor incat sa itzi doresti sa mergi si maine " fiecare o intelege in felu lui...iar eu la randu meu am inteles`o in felu meu ...deci ... Te urci pe moto ii dai o data ...te-ai fakut zdrentze..iar a 2`a zi nu mai apuci..Noii Motociclisti ar trebui sa aiba capu foarte bine pus pe umeri caci Masina e Masina Motoru e Motor...la 100km ora in masina se stramba tabla te **** pe ea de tabla si scapi...dar la moto totul se schimba rapid intr`o tragedie. Deci in concluzie... Poarta Echipament Nu te da baiat k nu se merita... Sincer inca nu am permis de A , dabia acum incep..am doar de B si pot spune k sofer...k Multzi dintre cei k mine nu sunt pregatizi ptr cei pe 2 rotzi...nu se asigura deschid portierele cum le vine etc. Ca`m atat am de spus in primul comment poate..pe unii o sa ii atinga si o sa isi revina cu picioarele pe pamant. Ps : Nu va cunosc , dar imi doresc ca totzi cei care au vazut post-ul meu , il comenteaza sau pur si simplu il citesc sa fie bine fara evenimente..si nu numai celor care au cont aici , ci tuturor care merg pe 2 rotzi. Multumesc ptr timpu acordat. Stima. DeViS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 SALUTARI DOMNILOR AM O EXPERIENTA DE PESTE 30 ANI SI AM CONDUS SUTE DE MII DE KM. SI CA ORICE BIKER CARE SE RESPECTA AM AVUT SI O GROAZA DE MICI INCIDENTE SOLDATE CU SIMPLE CAZATURI DAR SI CATEVA ACCIDENTE GRAVE SOLDATE CU OASE RUPTE SI LUNI DE ZILE DE SPITALIZARE.SFATUL MEU CARE DACA IMI PERMITETI SA VI-L OFER ESTE URMATORUL...... NU VA URCATI NICIODATA PE MOTOR SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE SI CONDUCETI CU GRIJA IN STIL PREVENTIV SI FERITI-VA DE CONSERVARI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate