metoxil Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 eu ma uitam la avatar, nu la profil... dar in general, cu cat mai putin, cu atat mai bine protectia ca protectia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 eu ma uitam la avatar, nu la profil... dar in general, cu cat mai putin, cu atat mai bine protectia ca protectia.... asta chiar ca-i offtopic deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 ori te-a muscat un catzel ori ai pus genunchiul jos pe pietris fara sa ai genunchere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 ori aman2 deodata am cazut pe loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Pe un pitbull? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emypavel Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 ...pentru ca cazul meu e fff ontopic: pot sa va spun aceeasi lucru ca multi altii ... purtati echipament...Sa nu fie exceptie nici o zi.. nici o iesire... nici pe mine nu m-a salvat faptul ca tot timpul purtam echipament intreg... doar o data nu... in ziua cant am avut ACCIDENTUL... in ziua aia purtam blugi,.. in rest aveam tot: casca, geaca, manusi, cizme,... dar mi sa ridicat geaca cand am cazut... era de ajuns ca sa fiu julita pe spate si sa am contuzii pe sold... MEA CULPA... Sa vedem si cum s-a vindecat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Sa vedem si cum s-a vindecat !!! Nu am facut poze dupa... doar cu cicatricea de pe brat am.. (deoarece mi-am fracturat humerusul atunci,.. asta ca si dovada ca nici echipamentul nu te salveaza de la orice.. geaca mea are protector de umar si de cot si mi-am rupt mana exact intre... acuma am o placa cu 8 suruburi si o cicatrice de 20+ cm... dar tot consider ca am avut noroc... ) Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emypavel Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Nu am facut poze dupa... doar cu cicatricea de pe brat am.. (deoarece mi-am fracturat humerusul atunci,.. asta ca si dovada ca nici echipamentul nu te salveaza de la orice.. geaca mea are protector de umar si de cot si mi-am rupt mana exact intre... acuma am o placa cu 8 suruburi si o cicatrice de 20+ cm... dar tot consider ca am avut noroc... )Asfalt uscat Cred ca dupa ce ai avut un astfel de ghinion sau noroc, poti spune ca, cel mai mult pe lumea asta pretuiesti SANATATEA. Eu cel putin asta consider si asta pretuiesc. Doresc la toata lumea numai sanatate si multi ani in care sa ne bucuram de acest microb numit "motociclismul" Un sezon asa cum va doriti (adica fara incidente si cu multi km) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcow Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 cand vad ce rani aveti imi dau seama ce bulan de neam prost pot sa am. eu am cazut de pe 1 ianuarie de 4 ori pana acum. am reusit sa nu pun mobra jos 6 luni dar totul s-a schimbat de cand ninge si ploua si burniteaza si.. ma rog,, pricepeti voi. fenomenele meteorologice o zgarietura n-am. nici eu nici motocicleta. norocul alcoolicului banuiesc. stiti ca astia cad de pe scari , da trenul peste ei , cad de la balcon si n-au nici pe dracu. acu, referitor la posturile anterioare.. sunteti niste perversi !!! va excitati la placi cu 6 suruburi in umerii domnisoarelor. sa va fie rusine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 cand vad ce rani aveti imi dau seama ce bulan de neam prost pot sa am. Da? zii te rog ca ii bulan la ala -surdo-mut pe moped, fara permis, fara asigurare- din cauza caruia am cazut si am intrat intr-o masina... si din cauza caruia am 8 (opt) suruburi in mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 acu, referitor la posturile anterioare.. sunteti niste perversi !!! va excitati la placi cu 6 suruburi in umerii domnisoarelor. sa va fie rusine 8, nu 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Da? zii te rog ca ii bulan la ala -surdo-mut pe moped, fara permis, fara asigurare- din cauza caruia am cazut si am intrat intr-o masina... si din cauza caruia am 8 (opt) suruburi in mana. pai mai bine intrai in el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 tricou..... motocicleta ....... cazatura asta e dovada ca si negrii sunt albi pe dedesubt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 negrii nu sunt nici macar oameni. Sunt trucate pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jeryko Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Neata tuturor, Multa stima pentru persoana care a deschis acest thread... bine gandit si mai mult decat necesar. Vara trecuta am trantit-o pe beton ud la 50/h din cauza unui nenea cu Mertz care a iesit de pe sens interzis si a uitat si de prioritate... . Pot sa multumesc tuturor zeilor ca eram echipat pana in dinti si am scapat incredibil de ieftin cu o vanataie de toata gamba stanga, pe shold si o glezna putin sifonata. Daca vreti echipament recomand cu tot dragul Alpinestars... din cap pana in picioare chiar daca poate iese mai scump ca motocicleta. Aveti grija si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Pozele.... unde sunt pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue-angel Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 (editat) un accident anul trecut motociclist si pasagera( o prietena), urmarile inconstientei de a nu purta echipament: adidasi, blugi, un tricou, geaca de piele si o casca; cauza: viteza ( 80 Km/h nu era semnalizata curba si au intrat cu motorul intr-un canal, motorul a spart betonul si pe ei i-a aruncat in sant la cativa m) tipa operatie pentru ai baga o tija in piciorul stang postez cateva poze: Editat Aprilie 3, 2010 de Blue-angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) Niste imagini din campanii facute cu, si pentru cap Editat Aprilie 14, 2010 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv28 Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Foarte bine realizate imaginile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 OMG, am citit doar cateva pagini din acest topic, mi se face pielea de gaina,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tassadar Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Niste imagini din campanii facute cu, si pentru cap Foare tari imaginile....parca au facut ceva asemanator si astia de la noi dar cu auto su nishte modele schilodite.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clautm Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 GATA ! Nu cred ca imi mai motor. Pe bune. Sunt prea multe riscuri. Sau daca imi iau am sa imi pun 30kilde protectie daca iti palce ceea ce faci nu te influenteaza nimic + e destept sa porti o tona de echipament de protectie , mai rade 1 care e in blugi 3 sfert, dar dupa el ajunge cu cicatrici cu cu piciorul amputat (DOAMNE FERESTE) si tu nu patesti decat experienta ca sa nu mai faci ceea ce ai facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Ma trec fiori de fiecare data cand privesc imaginile astea. Sunt foarte educative si te aduc cu picioarele pe pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chris_Savage Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 (editat) In urma cu 3 ani eram pe punctul de a-mi cumpara mult visata KAWASAKI ZZR1100, ca si prima motocicleta. Eram inebunit dupa viteza, dupa acea motocicleta "de viteza". M-am uitat vreo 5 ore neintrerupte (decat de nevoile fiziologice) pe youtube.com la accidente moto, iar a doua zi (aveam in plan sa merg sa-mi iau motorul) m-am dus si mi-am luat chopper:) Trageti voi concluzii... Editat Mai 15, 2010 de Chris_Savage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate