Beatrice Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2012 S-a votat. Maine cine vrea sa ajute cateii de la Glina sa vina la 11 la benzinaria Mol, ultima de pe Theodor Pallady. Pe seara ne strangem la Dan, ca deh, are Xbox si bar... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Ideea lu' Dan. Sticker lipit pe spatele castii cu numarul '' 9 '' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 Primu arata bine. A vorbit serios , sau a facut misto ??? Ati mai stat aseara ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 S-a discutat serios cu 9-le de la nebuni Intors si cu zambet =))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 E clar....a terminat Dan vinu si i-au venit idei. Tot de la beutura se trege....asa ne-a dus si prin padure dupa ce a baut tuica..... :-) :-) :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 Multumesc pt. aprecieri... :bier:si NU,nu am glumit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 tot nu inteleg treaba cu cifra aia "9". Pb nu am fost atent la ce s-a scrie mai sus.....dar...na.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 (editat) Trol off-topic: Luigi, e cald si soare la Sighisoara dupa cum vezi! Foxu' cum e la Rausor? Editat Noiembrie 17, 2012 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 (editat) Trolleri tot trolleri raman, orice le-ai face. Sa nu zic ''prosti''. Revenind on topic. Dan nu a glumit cu ''9-le''. @JohnyGabe 9-le vine de la spitalu' 9 Editat Noiembrie 17, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 Sal . Cum a fost aseara ........? Eu astazi am mucit putin si am reusit sa bag la iernat mobrele ,de acum 5 luni pauza ,va astept cu placere la cate o iesire cu masinile la un gratar ..................... http://imageshack.us/g/1/9872881/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 E clar....a terminat Dan vinu si i-au venit idei. Tot de la beutura se trege....asa ne-a dus si prin padure dupa ce a baut tuica..... :-) :-) :-) Ma frate, de fiecare data cand bea Dan se intampla cate ceva... Acum are ceva rezerva de vin, nu stiu de unde a aparut; btw tsuica aia de-o mai are e licoare magica, aia se bea cu dopu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Halogenn1 Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 Sal . Cum a fost aseara ........? Eu astazi am mucit putin si am reusit sa bag la iernat mobrele ,de acum 5 luni pauza ,va astept cu placere la cate o iesire cu masinile la un gratar ..................... http://imageshack.us/g/1/9872881/ Acela este garajul tau ? sau e o parcare subterana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 Frate pai daca era garajul meu eu mai munceam vreo zi ,daca garajul sub arata asa a ti dai seama ce este deasupra ............... Este garajul sub de la o banca unde dau si eu cu sapa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 17, 2012 Admin Share Postat Noiembrie 17, 2012 Phantoame..fu cald astazi..problema e alta, zi-mi si mie unde gasesc niste parchetari buni.. ..trebe sa rezolv si cu instalatiile alea, daca auzi de cineva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 Ontopic Am ajuns cu bine acasa. Ne vedem maine in jur de ora 8:30-9:00. Dan are onoarea de a fi trezit primu'. Off topic @ l.u.v, phantom21042003 Nu stiu ce varsta aveti, dar aveti mintea unui copil de sub 15 ani. Poate sunteti sub dezvoltati mintal, poate aveti probleme cu ''tartacuta'', in orice caz va recomand cu caldura un psiholog/psihiatru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 Phantoame..fu cald astazi..problema e alta, zi-mi si mie unde gasesc niste parchetari buni.. ..trebe sa rezolv si cu instalatiile alea, daca auzi de cineva.. Ma interesez si te anunt. Sa inteleg ca ti-a placut saorma cu de toate de la Sighisoara! Bravo! Lasa ca mai mergem, asteptam sa se faca mai frig, am transpirat ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 exceptional e la rausor in bucale e naspa insa si .."lailor " care sunteti, si dusi cu pluta cum spun doctorii tu si luv :-) uraaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 Te putem pune si pe tine pe lista, nu-i asta o problema. Important update: @ l.u.v, phantom21042003, foxbat Nu stiu ce varsta aveti, dar aveti mintea unui copil de sub 15 ani. Poate sunteti sub dezvoltati mintal, poate aveti probleme cu ''tartacuta'', in orice caz va recomand cu caldura un psiholog/psihiatru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 exceptional e la rausor in bucale e naspa insa si .."lailor " care sunteti, si dusi cu pluta cum spun doctorii tu si luv :-) uraaaaaa M-ai albit cu Rausor! Unde-i frate ca ma duc, ok, m-ai convins! In alta ordine de idei, ne cam aburesti ca ne insotesti in ultimul timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 Dan: Nimeni, nimeni dupa nebunia de azi-noapte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 18, 2012 Admin Share Postat Noiembrie 18, 2012 (editat) Tot nu-s convins ce sa folosesc la instalatii, cupru sau PPR? Am o gramada de treaba pe cap, parchet, acum cu tevaraia asta.. PS:Vin si eu la Rausor, nu conteaza unde-o fi, da se poate face baie in rausoru' asta? Io n-am apa acasa de cind cu belelele astea si m-as bucura sa amestec placerile, adik utilu' cu treaba serioasa.. Editat Noiembrie 18, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 Bai, nu-i mai injurati mah ca uite ce se intampla! Dupa ce ca fac o plimbare pe an acum pe frigul asta ca au uitat sa se dea anul asta, se strang 3 insi si unu' vine inapoi pe platforma ca desi in targ se zice ca BMW-urile sunt indestructibile de fapt sunt niste stricacioase! P.S. M-am bagat sa-i ajut pe astia mici ca nu prea au textele la ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 Justin: ''Nu putem noi sa facem topicul privat? Sa aiba accesul doar cei care vrem ? Exista vreo solutie pentru problema care o avem ?'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 Fa-ti un forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 Mooooamaaa,ce noapte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate