Admin l.u.v Postat Noiembrie 16, 2012 Admin Share Postat Noiembrie 16, 2012 Salut; Colegii, o Sighisoara maine? Se vehicula intalnire ora 8 in benzinaria MOL de la Otopeni. Ideea este ca vreau sa ma intorc in Bucuresti pina la ora 18-18.30. Mers intins, se stie ca beneficiem de serviciile statiei CB Ce spuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Prima oprire este la OMV Sighisoara ptr cafeaua lor buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Sună interesant, însă nu Âştiu dacă ma pot tine după voi, nail ales că ATI spus că intenționați sa mergeti întins. Ar fi frumoasa o ieÂşire, cu siguranță ultima pe anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Admin Share Postat Noiembrie 16, 2012 Se merge intins, dar nu sa ne rupem capetele..120/130 unde se poate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Tentant. Sper doar sa pot respecta ora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Admin Share Postat Noiembrie 16, 2012 Domnilor, ramane batut in cuie la ora 8 in MOL in Otopeni, imediat dupa pod. Seara buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 As fi venit si eu, insa pot doar duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Admin Share Postat Noiembrie 16, 2012 Pai anunta aici pt.duminica, poate se strang si poimaine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Pai anunta aici pt.duminica, poate se strang si poimaine.. Nu tin neaparat la companie, de dragul de a fi mai multi. Prefer sa ies cu cei cunoscuti, de-aia imi pare rau pentru maine. Duminica o sa merg fara anunturi prealabile, pe unde mi s-o parea interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Domnilor, ramane batut in cuie la ora 8 in MOL in Otopeni, imediat dupa pod. Seara buna. Roger that! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 vin si eu care mol otopeni , ala de langa mc donalds, da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Admin Share Postat Noiembrie 16, 2012 (editat) Ala..imediat dupa pod.. Pina acum avem: -GTR1400 -K1200LT -GSX650F -R1200GS -KAWA KLV1000 care mai doreste, care mai pohteste? Editat Noiembrie 16, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 bai, multumesc, eu ma "rausor" esc. dar nu de la 8 ca nu o sa mi iasa sa aveti vreme buna si maine seara "schimbam" poze:) respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 E cineva care vrea sa inopteze in Sighisoara? Am un V-Strom de 650, nu cred ca fac fatza o zi intreaga la mers intins alaturi de matahalele voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Eeee , hai ca si eu sunt la fel de mic , iar motorul tau e mai confortabil ca al meu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 (editat) ros de invidie, zic pass. Cauciucul spate nu-mi da acceptul sa ma bucur de plimbarea alaturi de voi. Drum bun ! Editat Noiembrie 16, 2012 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Ma bag si eu si sunt prezent dimineata la ora 8, dar din pacate va insotesc doar pana la Brasov unde ma si opresc dar poate am norocul sa ne lipim la intoacere din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Nu tin neaparat la companie, de dragul de a fi mai multi. Prefer sa ies cu cei cunoscuti, de-aia imi pare rau pentru maine. Duminica o sa merg fara anunturi prealabile, pe unde mi s-o parea interesant. Te astept la Sinaia si ne intoarcem pe Cheia daca vrei. Ne auzim la un tel duminica dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Admin Share Postat Noiembrie 16, 2012 (editat) Am un V-Strom de 650, nu cred ca fac fatza o zi intreaga la mers intins alaturi de matahalele voastre Stai linistit, ai mobra competitiva..nu te gandi ca le alergam de le gasesc dracii, mergem cursiv in asa fel incat sa nu riscam carnetele aiurea..cine a mai fost cu noi ne stie stilul.. Te asteptam cu drag. Ma bag si eu si sunt prezent dimineata la ora 8, dar din pacate va insotesc doar pana la Brasov unde ma si opresc dar poate am norocul sa ne lipim la intoacere din nou. E bine si asa..ne auzim maine.. Editat Noiembrie 16, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Ala..imediat dupa pod.. Pina acum avem: -GTR1400 -K1200LT -GSX650F -R1200GS -KAWA KLV1000 care mai doreste, care mai pohteste? Incerc sa ajung si eu. Nu stiu daca reusesc sa fiu atat de matinal, dar am avut grija sa nu ma imbat prea tare in seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 Intreb asa ca fapt divers, nu va e "cald" cu mobrele ? Sa nu "transpirati" cumva... Ajungeti la Sighisoara cuburi de ghiata Sau aveti echipamente speciale cu incalzire probabil.... Chiar sunt curios cum de rezistati la temp de sub 10 grade si la peste 100 km/h. Scz de off. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 Sper ca toata lumea sa ajunga ok inapoi...Si eu tocmai ce am bagat vreo 200km si nu a fost prea placut... Ce e drept, nici motocicleta mea nu este cea mai confortabila dar temperatura este destul de jos. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 (editat) Si va mai luati de aia mici ca se plimba acum ca sunt la inceput si au chef de iesit. Dar voi oameni cu experienta pe vremea asta faceti plimbari la Sighisoara? Toata vara am stat cu ochii pe forum ca am vrut sa fac si eu o Sighisoara pe vreme frumoasa si normala, de vara. Va rog sa-mi aratati cate plimbari de genul asta au fost anuntate pe forum vara asta. Editat Noiembrie 17, 2012 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 Eu sunt primul ajuns acasa, dar o sa radeti la Brasov soare de nu puteai sa stai imbracat(in echipament ma refer), pe putin 10 grade... de la Predeal in coace cred ca e lumea mai a draq ca pana la Buc nu au fost temperaturi mai mari de 3 grade nici la dus nici la intors ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Diego Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 (editat) Intreb asa ca fapt divers, nu va e "cald" cu mobrele ? Sa nu "transpirati" cumva... Ajungeti la Sighisoara cuburi de ghiata Sau aveti echipamente speciale cu incalzire probabil.... Chiar sunt curios cum de rezistati la temp de sub 10 grade si la peste 100 km/h. Nu exista vreme era ci echipament nepotrivit. Problema e ca echipamentul potrivit pentru asemenea vreme costa de rupe si-l folosesti de cateva ori pe an. D'aia multi isi baga motoarele la iernat sub 10 grade. Si va mai luati de aia mici ca se plimba acum ca sunt la inceput si au chef de iesit. Dar voi oameni cu experienta pe vremea asta faceti plimbari la Sighisoara?Toata vara am stat cu ochii pe forum ca am vrut sa fac si eu o Sighisoara pe vreme frumoasa si normala, de vara. Va rog sa-mi aratati cate plimbari de genul asta au fost anuntate pe forum vara asta. Sa zicem ca pana in septembrie a fost canicula, dar daca te uiti pe forumul asta intr-adevar, ii apuca pe toti damblaua odata cu scaderea temperaturii. Primavara cand inverzeste totul si e vremea ideala toti dispar de pe forum. Toamna iarasi cu timiditate. Cand da inghetul parca se iese doar din ambitie, "ia sa vad, ma mai dezlipesc de pe rezervor dupa o tura?". Cine nu merge pe 1 Ianuarie in Vama cu motorul nu e biker adevarat. Editat Noiembrie 17, 2012 de Diego Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate