marcy89 Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 Astept oferte. Va Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 Asteapta! Cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 Asteapta!Cu placere! Si cand ma gandesc ca incepusem sa ma simt prost ca in ultima perioada sunt din ce in ce mai deranjat de posturi facute fara sa gandesti, doar ca sa te bagi in seama, doar ca sa pupi pe cineva in ..., etc si eram cam singurul care zicea ceva. Sunt atatea site-uri printre care si www.Louis.de , cel mai cunoscut, au acolo. Daca cauti sh, cine are de vanzare pune anunt nu te cauta el pe tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 iti poti confectiona foarte usor asemenea dispozitiv... sunt o gramada de scheme pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 (editat) Am apasat pe butoanele la tasta si am gasit asta !! http://www.romimoto.ro/Catalog-ULEIURI---SOLUTII---SCULE-Scule-Carburatie-1900/Vacumetru-tester-sincronizare-ROTHEWALD-10034217-37000068 Editat Ianuarie 24, 2013 de MassimoWest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 (editat) Pentru initiatorul topicului... Acum fara suparare crezi ca o sa-ti sune tel. continu si o sa se bata distribuitori de piese sa-ti vanda scula de care ai nevoie? Daca ai fi cumparat 10 buc sau ar fi costat 1000e da poate atunci ar fi fost acest fenomen... Sa nu mai zic ca in modul in care ai formulat mesajul denota putina aroganta... Cu respect TNG! Editat Ianuarie 24, 2013 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario_p2 Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 da am eu asa ceva te costa 1000 de lei si batem palma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 (editat) Astept oferte.Va Multumesc! Am o baterie de vacuumetre (4 ceasuri) pe care nu o folosesc. Vine cu toate accesoriile si un trepied (de tip foto). Vii, o vezi si daca ne intelegem la pret pleci cu ea. Editat Ianuarie 24, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Pentru initiatorul topicului...Acum fara suparare crezi ca o sa-ti sune tel. continu si o sa se bata distribuitori de piese sa-ti vanda scula de care ai nevoie? Daca ai fi cumparat 10 buc sau ar fi costat 1000e da poate atunci ar fi fost acest fenomen... Sa nu mai zic ca in modul in care ai formulat mesajul denota putina aroganta... Cu respect TNG! stai linistit ca o sa se gaseasca destui fomisti care sa-i ofere ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coste Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 http://www.motobikeshop.eu/ro/ceasuri-sincronizat-carburatoare-4buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcy89 Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2013 Va Multumesc pt timpu acordat de-ami da un raspuns. TNG eu am deschis acest topic in privinta ca o sa imi sune telefonu si nuj ce. Am deschis acest topic in speranta ca o sa ma ajutati cu nijte site.uri sau dak nu poate are cineva sh. Va Multumesc! Topicul se poate inchide, ba mai mult cer ca moderatorii sal stearga. Bafta si Numai Bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 ba anlfabetule da' la tine-n sat acolo nu exista nici un mecanic care sa aiba asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 sa ne zici si noua unde ai service-ul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Va Multumesc pt timpu acordat de-ami da un raspuns. TNG eu am deschis acest topic in privinta ca o sa imi sune telefonu si nuj ce. Am deschis acest topic in speranta ca o sa ma ajutati cu nijte site.uri sau dak nu poate are cineva sh. Va Multumesc! Topicul se poate inchide, ba mai mult cer ca moderatorii sal stearga. Bafta si Numai Bine! .nu stiu ce anume te-a facut sa crezi ca sectiunea asta de forum este de vanzari-cumparari. .poate nu stii sa citesti bine, banuiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Va Multumesc pt timpu acordat de-ami da un raspuns. TNG eu am deschis acest topic in privinta ca o sa imi sune telefonu si nuj ce. Am deschis acest topic in speranta ca o sa ma ajutati cu nijte site.uri sau dak nu poate are cineva sh. Va Multumesc! Topicul se poate inchide, ba mai mult cer ca moderatorii sal stearga. Bafta si Numai Bine! Din cate imi aduc aminte, cu putin timp in urma, ai avut ceva probleme si daca nu ma insel ai primit destul de multe raspunsuri ca si ajutor. Eu te rog sa citesti ce ai scris prima data si vezi daca seamana cu ceea ce ai spus acum. Acolo nu am vazut nici o intrebare din partea ta gen : Care ma poate ajuta cu un sincr.sh sau un site de unde sa cumpar asa ceva? Cu respect TNG! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 Astept oferte. Va Multumesc! suna la 1234 si un operator iti va prelua comanda in cateva minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 daca nu,atunci agatza-te de corcodush.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 (editat) Va Multumesc pt timpu acordat de-ami da un raspuns. TNG eu am deschis acest topic in privinta ca o sa imi sune telefonu si nuj ce. Am deschis acest topic in speranta ca o sa ma ajutati cu nijte site.uri sau dak nu poate are cineva sh. Va Multumesc! Topicul se poate inchide, ba mai mult cer ca moderatorii sal stearga. Bafta si Numai Bine! uite ca asta a vrut din categoria: deoarece pentru ca fiindca ba anlfabetule da' la tine-n sat acolo nu exista nici un mecanic care sa aiba asa ceva? bine tu Editat Ianuarie 25, 2013 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 Va Multumesc pt timpu acordat de-ami da un raspuns. TNG eu am deschis acest topic in privinta ca o sa imi sune telefonu si nuj ce. Am deschis acest topic in speranta ca o sa ma ajutati cu nijte site.uri sau dak nu poate are cineva sh. Va Multumesc! Topicul se poate inchide, ba mai mult cer ca moderatorii sal stearga. Bafta si Numai Bine! In toate propozitiile ai greseli de ortografie si exprimare, poate la oral te descurci mai bine, desi ma indoiesc. Da un anunt la radio sa vorbesti direct, astfel eviti sa scrii prostii.Folosesti gresit cratima, iar cand trebuie sa o folosesti uiti complet (sau poate nici nu stii). Incearca sa-ti cumperi un microfon si un difuzor si da anunturi pe strada. Cred ca in loc de aparat de sinconizat carb, ti-ar fi mai util un abecedar.Un link care te poate ajuta in problema care o ai: http://ro.wikipedia.org/wiki/Abecedar Cred ca pe facebook la tine scrie numai "lol si super". On topic:Daca iti dau dictare si scrii corect, iti fac cadou sincronizatorul meu. Daca esti interesat lasa-mi un mesaj pe privat. P.S.Sa nu te impinga pacatul vreodata in viata sa-i ajuti pe altii la lectii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 uite ca asta a vrut din categoria: deoarece pentru ca fiindca bine tu serios? de o litera mancata te-ai agatat tu? mhhh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 serios? de o litera mancata te-ai agatat tu? mhhh... tine minte trei cuvinte: paiul barna ochiul in alta ordine de idei am scris "la mijto" daca ai pus boticul si ai muscat...treaba ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate