Al3xscrt Postat Februarie 4, 2013 Autor Share Postat Februarie 4, 2013 Eu inca nu stiu sigur care e cdi-ul asta,e cel din poza?Si care e faza cu cipul hiss? http://s11.postimage.org/658p2drtf/04022013.jpg Am gasit un CDI de la un hornet '02,100E.O sa se potriveasca pe '03? Va rog,fara off-topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 nu cumpara pana nu probezi un alt cdi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 fara suparare. dar contul de pe motociclism.ro nu te scuteste pe viata de mers la un MECANIC moto care stie ce face.... da o tura cu mobra pe la un mecanic (electrician de preferinta) sa vada unu' care stie ce si cum cu ochii lui ce este acolo... in rest... bafta si daune cat mai mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Singura diferenta pe care o stiu la CDI intre modelele 02 si 03, este ca la ultimul a fost adaugat HISS-ul. In concluzie, tu o sa pui un CDI fara HISS pe o mobra cu HISS, deci nu cred ca o sa mearga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xscrt Postat Februarie 4, 2013 Autor Share Postat Februarie 4, 2013 Am sa dau si o tura la mecanic,dar inainte vreau sa stiu cum sta treaba cu acest CDI si cam cat ma costa reparatia. Baiatu mai are si un CDI de la hornet '04,o sa se potriveasca?Daca da,care e urmatoarea etapa cu cipul HISS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 CDI-ul este computerul central al motocicletei. El controleaza aprinderea si injectia la motoarele noi. Daca ala s-a dus, e urat. Si nu e ieftin. La faza cu HISS-ul va trebuie sa iti raspunda aia mai avizati, nu mai stiu exact care erau etapele si ce trebuia schimbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Azi am incercat si cu o baterie de masina,dar nici o miscare. Acuma singura variata ramasa e CDI.Ce este acest CDI si care este rolul lui? Edit:Cum pot verifica CDI-ul sa fiu 100% ca el e defect? ce inseamna nici o miscare? nici lumini nici nu invarte cand apesi butonul? Daca e asa, tu n-ai schimbat siguranta generala ci rezerva ei. iaca, am incercuit cu verde siguranta generala si cu rosu rezerva ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 (editat) eu zic sa te mai uiti la siguranta aia generala. cu sau fara calculator ars macar martorii din bord trebuie sa se aprinda. de fapt sunt 80% sigur ca n-are nici pe dracu' mizeria aia de cutie, doar n-ai umblat tu unde trebuie. Editat Februarie 4, 2013 de Performance Solutions Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Am sa dau si o tura la mecanic,dar inainte vreau sa stiu cum sta treaba cu acest CDI si cam cat ma costa reparatia. Baiatu mai are si un CDI de la hornet '04,o sa se potriveasca?Daca da,care e urmatoarea etapa cu cipul HISS? compara codurile originale de pe cele 2 carcase de cdi ! pui intrebari la care este greu sa afli raspunsul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 (editat) Topicul asta devine arena de circ ... intreaba lumea daca a verificat si x,y lucru la care omu intreaba ce CDI merge fara sa raspunda la intrebarile anterioare, vin altii care o dau in sf-uri fara sa dea un sfat concret ... Omule ia-o pas cu pas si verifica tot ce ti s-a recomandat si revino cu informatii, multi si-au batut gura degeaba, s-ar putea ca in viitor sa nu mai bage in seama. Editat Februarie 5, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 corect. deci mai cauta odata siguranta generala ca exact de aia e pusa acolo. maxim ai belit bateria. dar daca vrei poti sa verifici si presiunea in pneuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coste Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Ori cum pui bornele pe baterie tot trebe sa mai functioneze macar becurile daca e arsa siguranta sau ceva fire intrerupte atunci nu iti mai functioneaza nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Topicul asta devine arena de circ ... intreaba lumea daca a verificat si x,y lucru la care omu intreaba ce CDI merge fara sa raspunda la intrebarile anterioare, vin altii care o dau in sf-uri fara sa dea un sfat concret ... Omule ia-o pas cu pas si verifica tot ce ti s-a recomandat si revino cu informatii, multi si-au batut gura degeaba, s-ar putea ca in viitor sa nu mai bage in seama. Topicul asta devine arena de circ ... intreaba lumea daca a verificat si x,y lucru la care omu intreaba ce CDI merge fara sa raspunda la intrebarile anterioare, vin altii care o dau in sf-uri fara sa dea un sfat concret ... Omule ia-o pas cu pas si verifica tot ce ti s-a recomandat si revino cu informatii, multi si-au batut gura degeaba, s-ar putea ca in viitor sa nu mai bage in seama. Adevărat, trebuie rezolvat întâi autismul, deschisă comunicarea, altfel ne muncim mintea degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 si mai e o chestie care ma "doare" pe mine: am gasit o gramada de posturi cu probleme interesante, unde s-au cerut solutii, au fost date 10-15 sfaturi, fiecare cum s-a priceput si cat a putut sa ajute pe un forum, dupa care..........mumu. toata lumea cu ochii in soare, intrebaciosul nu a mai pus si rezultatul, sa se stie si rezolvarea corecta a problemei. maxim apare un post de genul "gata s-a rezolvat, merge" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 si mai e o chestie care ma "doare" pe mine: am gasit o gramada de posturi cu probleme interesante, unde s-au cerut solutii, au fost date 10-15 sfaturi, fiecare cum s-a priceput si cat a putut sa ajute pe un forum, dupa care..........mumu. toata lumea cu ochii in soare, intrebaciosul nu a mai pus si rezultatul, sa se stie si rezolvarea corecta a problemei. maxim apare un post de genul "gata s-a rezolvat, merge" exact aceiasi situatie si la furturi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 si tu acuma. a gasit omul obectul. vrei sa stie si altii unde-s ciorditorii? sa isi recupereze bunul? oricum, banuiesc ca s-a rezolvat ca nu mai e activitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate