NeoZealot Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Doamne ce porcarie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Dumnezeu sa-l ierte...condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 sincere condoleante familiei...un accident stupid .asa i-a fost soarta .Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Nu pot sa cred ca ai plecat prietene.........Nu era timpu tau!!!!...... Dumnezeu sa te aiba in paza ..... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Pacat! Dumnezeu sa-l ierte si el sa ne astepte cu zimbetul lui drag, acolo sus, unde ne vom aduna de-a lungul timpului cu totii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 http://observator.a1.ro/social/Unul-dintre-cei-mai-cunoscuti-motocilisti-ai-Roman_77207.htmlDumnezeu sa-l odihneasca in pace...pacat de familie... Uneori te intrebi pentru cine e mai greu, pt el ca s-a dus sau pentru familia care trebuie sa accepte gandul ca nu le va mai fi alaturi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Un adevarat pasionat.....Dumnezeu sa il ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Dumnezeu sa-l ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Chiar vorbisem cu el acum 2 saptamani pentru un schimb de ulei si simeringuri la furca si o reglare a acestora ... Dumnezeu sa il ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmb73 Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 R.I.P SABINE oamenii buni....cuvintele sunt de prisos..condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 R.I.P :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boris_zx9r Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Nu l-am cunoscut personal, dar am auzit vorbindu-se frumos de el. pt asta respect. si rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 asa-i norocul omului... o viata activ si deodata poc... Dumnezeu sa-l ierte ! uneori batea campii, uneori simpatic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MC Mate Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Dumnezeu sa-l ierte... pacat ca din graba sau ne atentie nu a pus macar roata de rezerva sub prag... am auzit numai lucruri frumoase despre el... dar cand mosorul ajunge la capat, se intampla oricum... Condoleante familiei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 O gluma macabra a sortii! RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Nu contest voia celui de sus, dar pe el si pe multi altii, i-a luat mult prea devreme la el. E al doilea prieten vesel, iubitor de viata, pasionat de doua roti pe care cel de sus il cheama la el. Primul a fost Rontz. Stau si ma intreb uneori de ce numai oamenii veseli si simpatici pleaca acolo sus, inainte de vreme. Acum, cand nu mai e ma bufnesc lacrimile, dar cand imi amintesc mutra lui vesela, zambesc si intr-un final realizez ca toti vom ajunge acolo intr-un final. Sabine, pe curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 crapa si tristii doar ca p'aia nu-i vezi,ai tratezi cu indiferenta,nu-ti sunt apropiati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Crapa si aia, crapam cu totii. Toti suntem datori cu o moarte, dar unii parca merita sa traiasca 1000 ani. Sper ca-mi intelegi vorbele. Maine in jurul orelor 15.00, sunteti asteptati in Biker's Otopeni pentru un ultim omagiu. Aceasta actiune e initiata de Trancanici si prietenii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 2, 2013 Admin Share Postat Februarie 2, 2013 Nu l-am cunoscut, dar nu are importanta! Dumnezeu sa-i ierte greselile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 L-am intalnti o singura data la garaje... era super omul. Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_bojin Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate