TETEA. Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 (editat) @edward_zone, Ce problema a dezvoltat DD-ul de la o casca noua? S-a impiedicat intr-un briceag? Ca sa nu te suspectam ca umbli dupa lucruri furate, pune o poza cu inchiderea de la Neotec II si poate gasim o solutie. Normal inchiderea DD nu se repara. Editat Octombrie 10, 2019 de TETEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Asa e cand vrei o casca de 5-600€ la 700ron , basca are problema la incuietoare, pt mine aia e casca de pus pe post de ornament si atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 10, 2019 Admin Share Postat Octombrie 10, 2019 Cred că vrea să spună că 700 ron costa doar sistemul de inchidere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 (editat) Ii coase un tapițer niște chinga din aia de bagaje de 6 lei 2 buc de 2.5m si e k 9! Tre sa fie prin Crângași vreunul. Îți dai seama ca aia a fost legata de moto și cineva a operat-o... Editat Octombrie 10, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Si nu putea hotul sa o desfaca? De ce s-o taie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 (editat) Acum 4 ore, TETEA. a spus: @edward_zone, Ce problema a dezvoltat DD-ul de la o casca noua? S-a impiedicat intr-un briceag? Ca sa nu te suspectam ca umbli dupa lucruri furate, pune o poza cu inchiderea de la Neotec II si poate gasim o solutie. Normal inchiderea DD nu se repara. Acum 2 ore, Aion2014 a spus: Asa e cand vrei o casca de 5-600€ la 700ron , basca are problema la incuietoare, pt mine aia e casca de pus pe post de ornament si atat Asta a scris englezul: "The fastener was changed to a comfortable ring and Velcro as the metal ratchet retention system is very uncomfortable for people with short neck." Cred ca a modificat-o pentru ca era incomoda. Eu doresc sa o cumpar doar daca se poate schimba DD-ul. Nu pot sa attach-ez foto. Editat Octombrie 10, 2019 de edward_zone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Yeah right... Sistemul de prindere nu se schimba la o casca decat daca vrei sa o porti pe post de caciula dupa... Ori e furaciune ori e chiar idiot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Asta e vrajeala cu schimbat sistemul, mai ales ca pare si destul de noua. Isi lua alta direct cu DD si nu facea modificari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Acum 2 ore, megamotoreta a spus: Si nu putea hotul sa o desfaca? De ce s-o taie? Eu as baga fix un D în coclenciul motoretei, altfel pot s-o las direct pe oglindă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 (editat) 1 hour ago, edward_zone said: Asta a scris englezul: "The fastener was changed to a comfortable ring and Velcro as the metal ratchet retention system is very uncomfortable for people with short neck." Cred ca a modificat-o pentru ca era incomoda. Eu doresc sa o cumpar doar daca se poate schimba DD-ul. Nu pot sa attach-ez foto. Sunt curios ce feedback are vanzatorul asta pe Ebay...oare o mai fi modificat si alte casti din cauza gatului scurt Asta e subiect de discutat la Radio Erevan BTW, casca asta se vinde la licitatie. Mai sunt 2 zile iar pretul a ajuns momentan la 149 GBP plus 10 GBP transport in UK. Nu poti sti la cat se va opri. De ce nu te orientezi la un Neotec 1 ne atins? "Used twice outside and tried for several days at home but found it extremely tight and painful around temple. " Mare e gradina.. Editat Octombrie 10, 2019 de ilie.ardeias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Deci trebuie sa o las ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Las-o. Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Acum 4 ore, john17 a spus: Eu as baga fix un D în coclenciul motoretei, altfel pot s-o las direct pe oglindă! ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 (editat) Ca pt grădi: Unele moto sunt prevazute cu un cârlig pt casca. Acesta se încuie cu cheia motocicletei. Ei bine, dacă ai o cască prevăzută cu dublu D cum o asiguri în acel cârlig? Bagandu-l printr-unul din D sau trecând chinga care are la capăt D-urile. Ca, asa cum sugerezi tu, hotul sa o poate desface, înseamnă să bagi cealaltă chinga în carlig și sa o închizi ca și sub bărbie, cu dublul D. În cazul asta n-are rost sa te mai complici cu cârligul, de aia am zis ca e (aproape) la fel de "asigurata" pe oglindă, de unde o poate lua oricine. Dacă bagi D-ul sau chinga despre care am zis eu hotul o va tăia ca să plece cu casca. După care ii pune arici pt că are gatul scurt. Capisci? Cred totuși ca cizmarul din Crângași poate coase o buca' de Kinga (prenume feminin maghiar) acolo și face casca k 9. Kcofonie intenționată. Editat Octombrie 10, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Mersi ca ai lamurit cazul,nu aveam idee,recunosc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Octombrie 14, 2019 Share Postat Octombrie 14, 2019 Multe au carligul pentru casca sub sa, care se da jos cu cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 Aloha, am nevoie de un pic de ajutor, poate cineva care se pricepe, sa.mi regleze mecanismele vizierei la acest prapadit de Shoei GT air, cred ca aici este problema cu aburitul, ca atunci cand las viziera in jos, nu merge ca unsa i.ar pinlocul se desprinde usor de viziera cand o ridic. Multumesc anticipat si vin la intalnire cu berea pe care o vrea colegul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 27, 2019 Share Postat Octombrie 27, 2019 Ai strans pinii care tin pinlock-ul ? Trebuie rotiti cu o tubulara mica (de 6 sau 8 parca), in pozitia in care simti ca sunt "stransi". Nu forta totusi, sunt de plastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Octombrie 28, 2019 Share Postat Octombrie 28, 2019 Cand mi-am comandat ochelarii, de la început am avut in vedere motocicleta si mi-am luat cu antiaburire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 28, 2019 Share Postat Octombrie 28, 2019 Acum 7 ore, Cap0ne a spus: Ai strans pinii care tin pinlock-ul ? Trebuie rotiti cu o tubulara mica (de 6 sau 8 parca), in pozitia in care simti ca sunt "stransi". Nu forta totusi, sunt de plastic Nu cred ca este vb doar de pinlok, am sesizat (bine ,destul de tarziu si intamplator), dupa ce a scris in coleg aici ca trebuie sa se auda un "clanț" ca sa se inchida viziera complet, eu am tot incercat sa o inchid complet si nu mergea decat un pic sa imping viziera in stanga, de aici concluzia mea ca mecanismele vizierei nu sunt puse bine, am incercat sa le pun cat de corect dar pinlokul tot se misca ( dar ma enerveaza de mor ca la o casca Shoei sa fac asemenea manevre). Am cumparat acum 1 luna un HJC, bai oameni buni vizera aluneca de zici ca.i data cu o tona de ulei , nu se simte efortul, nu se abureste nimic, nu trebuie sa reglez nimic, scos pus pe cap, de asta rugam aici daca se pricepe careva sa ma ajute, in plus sa zgariat viziera incredibil de repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 28, 2019 Admin Share Postat Octombrie 28, 2019 Casca este noua? Mergi la un magazin care vinde Shoei și ți-o reglează ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 28, 2019 Share Postat Octombrie 28, 2019 Acum 17 minute, l.u.v a spus: Casca este noua? Mergi la un magazin care vinde Shoei și ți-o reglează ei. A fost nou nouta luata de pe fcmoto.de O sa incerc si varianta asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 28, 2019 Admin Share Postat Octombrie 28, 2019 Dacă ești din București mergi la Mymoto sau MotorTeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 28, 2019 Share Postat Octombrie 28, 2019 Din Bucuredti dar imi este asa un pic#$%$ nefiind casca cumparata de la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Noiembrie 1, 2019 Share Postat Noiembrie 1, 2019 La 28.10.2019 la 8:44, Djenavar a spus: Nu cred ca este vb doar de pinlok, am sesizat (bine ,destul de tarziu si intamplator), dupa ce a scris in coleg aici ca trebuie sa se auda un "clanț" ca sa se inchida viziera complet, eu am tot incercat sa o inchid complet si nu mergea decat un pic sa imping viziera in stanga, de aici concluzia mea ca mecanismele vizierei nu sunt puse bine, am incercat sa le pun cat de corect dar pinlokul tot se misca ( dar ma enerveaza de mor ca la o casca Shoei sa fac asemenea manevre). Am cumparat acum 1 luna un HJC, bai oameni buni vizera aluneca de zici ca.i data cu o tona de ulei , nu se simte efortul, nu se abureste nimic, nu trebuie sa reglez nimic, scos pus pe cap, de asta rugam aici daca se pricepe careva sa ma ajute, in plus sa zgariat viziera incredibil de repede. Si eu aveam probleme la inceput la schimbul vizierei, nu reuseam decat dupa 3-4 incercari sa o pun bine, pe partea dreapta ramanea un luft dar cu trecerea timpului si cateva schimbari nu mai am problema. Acum nu stiu daca tehnica mea era buna sau nu plus ca la inceput imi trebuia brandul mai mare ca sa deschid viziera, intre timp fie s-a uzat putin fie mi-a crescut brandul ca nu mai am probleme, cu arai-ul nu aveam treaba dar nici nu avea trepte de inchidere. Sa lasi si tu aici feedback la problema, succes Acum 1 minut, Aion2014 a spus: Si eu aveam probleme la inceput la schimbul vizierei, nu reuseam decat dupa 3-4 incercari sa o pun bine, pe partea dreapta ramanea un luft cand o inchideam si glisa pe langa "trepte" dar cu trecerea timpului si cateva schimbari nu mai am problema. Acum nu stiu daca tehnica mea era buna sau nu plus ca la inceput imi trebuia brandul mai mare ca sa deschid viziera, intre timp fie s-a uzat putin fie mi-a crescut brandul ca nu mai am probleme, cu arai-ul nu aveam treaba dar nici nu avea trepte de inchidere. Sa lasi si tu aici feedback la problema, succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate